Kate Middleton și Prințul William plănuiesc Crăciun dublu pentru copiii lor

2 decembrie, 2023

Încă puțin și vine Crăciunul, iar micuții George, Charlotte și Louis de-abia așteaptă dubla surpriză pregătită de părinții lor. În ce constă ea?

image

După cum era de așteptat, Prințesa de Wales și Prințul William cu copiii lor își vor petrece sărbătorile de iarnă alături de Regele Charles și de Regina Camilla, însă nu este singurul moment festiv de Crăciun.

Kate și William plănuiesc un Crăciun dublu pentru George, Charlotte și Louis, după cum ne informează un expert regal. Se pare că întreaga familie va face sărbătorile, în mod oficial, la palat, dar vor serba sfârșitul de an și în mod neformal.

Prinții de Wales și copiii lor vor face o vizită la țară, la Anmer Hall, înainte de-a se alătura restului familiei regale la Sandringham, unde se obișnuiește, an de an, să fie serbat Crăciunul.

Cu alte cuvinte, cei mici vor experimenta „tot ce-i mai bun din cele două lumi separate” în timpul vacanței lor școlare, pentru că vor fi la palat cu Regele și Regina, dar, înainte de asta, vor petrece și câteva momente frumoase cu bunicii lor, Michael și Carole Middleton.

Expertul regal Katie Nicholl a ținut să precizeze următoarele: „Cei din familia regală respectă tradiția când vine vorba despre Crăciun. Cred că îi vom vedea pe Wales-i la Sandringham cu Regele și Regina și familia regală extinsă. Ceea ce au reușit Prințul și Prințesa de Wales este să profite de ambele lumi. Ei petrec Crăciunul în mod tradițional, dar și cu familia lui Kate”, a declarat aceasta pentru GB News.

George, Charlotte și Louis vor apuca să petreacă și ceva timp cu unchiul, mătușa și verișorii lor. Pippa Matthews, adică sora lui Kate, are trei copii, pe Arthur (5), Grace (2) și Rose (1), iar James Middleton și soția sa, Alizee, au devenit de curând părinții micuțului Inigo.

William și Kate și-au aglomerat mult programul zilnic de când au preluat noul rol, anul trecut, dar încearcă și acum, ca de ani de zile, să se asigure că nu renunță la timpul petrecut cu familia Middleton.

image
Mai multe pentru tine...

Viitorul rege britanic a dezvoltat o relație apropiată cu socrii lui încă de când i-a cunoscut, în studenție. Vorbind în documentarul William and Kate: Into the Future, autorul Andrew Morton a sugerat că William „tânjește” după stabilitatea oferită de familia soției sale, mai ales după ce părinții lui s-au despărțit.

„Pentru un copil provenit dintr-o familie destrămată, el tot timpul s-a îndreptat spre siguranță și stabilitate. Nu doar de Kate e îndrăgostit, ci de întreaga ei familie”, a conchis acesta. Așadar nici nu se pune problema ca Prinții de Wales să lipsească de la cina de Crăciun de acasă de la Middletoni, anul acesta.  

foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle, Getty (11) jpg
Emma Tallulah Behn, fiica lui Marta Luisa a Norvegiei  profimedia 0851678162 jpg
Meghan Markle sursa  profimedia jpg
Regina Mary a Danemarcei prinscreen daily mail png
Prințul William cu Renee Salt, supraviețuitoare a Holocaustului foto  GettyImages jpg
Prințesa Beatrice în argintiu jpg
Lady Amelia și Lady Eliza Spencer GettyImages 2032788897 jpg
Kate Middleton foto  Profimedia jpg
Regina Camilla și Olena Zelenska, GettyImages jpg
Regina Rania a Iordaniei (3) jpg
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar  profimedia 0721654746 jpg
Prințesa Maria Olympia a Greciei GettyImages 1676789486 jpg
Printesa Beatrice si Edoardo Mapelli Mozzi  profimedia 0851446362 jpg
Prințul William și Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Regina Rania a Iordaniei profimedia 0851809443 jpg
Prințul Harry foto  GettyImages(1) jpg
Prințul Andrew și fosta soție, Sarah Ferguson (2) jpg
regele harald al norvegiei (3) jpg