„Meghan nu e Kate!” Un fotograf nu mai suportă criticile aduse Prințesei de Wales

30 noiembrie, 2023

Cartea lui Omid Scobie, Endgame, aproape că desființează familia regală britanică, iar Kate Middleton nu are nici ea scăpare în ceea ce privește criticile aduse. Dar un fotograf de la palat sare în ajutorul viitoarei regine britanice.

image

Fotograful regal Arthur Edwards nu e deloc de acord ca soția Prințului William să fie descrisă ca fiind „rece și nepăsătoare”, cum stă scris în cartea cea nouă a lui Omid Scobie.

Edwards, care a primit un premiu important în 2012 pentru servicii deosebite aduse presei britanice, a lăudat-o pe Kate Middleton ca fiind o adevărată bucurie s-o imortalizeze. Cu alte cuvinte, acesta susține exact opusul cărții Endgame.

Cartea lui Scobie abordează un subiect mai mult sau mai puțin real – lupta pe putere dintre Regele Charles al III-lea și Prințul William. Autorul volumului, perceput ca portavocea lui Meghan Markle, face comentarii destul de dure despre atitudinea pe care ar avea-o William în privința fratelui său mai mic, Harry.

Mai mult, autorul controversat face un portret deloc flatant viitoarei regine britanice, susținând că Middleton lucrează „part-time”, motiv pentru care și-ar fi făcut rost de o reputație nu prea plăcută la palat, unde oficiul de presă de la Buckingham încearcă să curețe imaginea prințesei „leneșe” creându-i lui Kate reputația de om sârguincios, care își dorește să învețe și să facă lucrurile în ritmul ei pentru a nu da greș.

Prezent în emisiunea Talk Today, fotograful Arthur Edwards a stat de vorbă cu Nicola Thorp și Jeremy Kyle și le-a spus moderatorilor că multe dintre revelațiile din Endgame sunt, pur și simplu, „neadevărate”.

„Aseară m-am uitat la niște imagini cu Kate și mă gândeam de unde i-au venit asemenea idei scriitorului. Kate chiar face o treabă minunată. Are trei copii cu care își dorește să petreacă destul timp, dar, în același timp, acordă o bună parte din timp și familiei regale”, a început acesta să-și susțină punctul de vedere.

„Da, apare în ținute minunate și arată bine și este visul fiecărui fotograf, trebuie să recunosc. Dar când văd de ce e în stare, joacă atumite jocuri sportive de parcă e sportivă de performanță, pur și simplu se dedică complet lucrului pe care îl face. E o adevărată bucurie s-o fotografiezi!”, a adăugat acesta.

Mai multe pentru tine...

„Am fotografiat-o și pe Meghan în primele 18 luni… Consideram că era o adevărată valoare pentru familia britanică și era OK, dar nu e Kate, nici cât negru sub unghie. Meghan nu e Kate! Meghan alegea tot timpul calea sigură, făcea poze cu oamenii, semna autografe, dar Kate îi cucerea pe cei mici, la fel ca Harry”, a continuat să spună Edwards emoționat.

Întrebat ce reacție crede el că au cei din familia regală la acuzațiile aduse în cartea sus amintită, acesta a răspuns: „Cred că sunt destul de supărați, pentru că mare parte din ea sunt minciuni. Chestia asta că Regele îi pune la curent pe jurnaliști... am lucrat 40 de ani cu el, niciodată n-a făcut asta. Nu mi-a spus niciodată ce se întâmplă și n-ar face una ca asta. N-ar discuta niciodată așa ceva. Nici prin gând să nu-ți treacă să-l întrebi despre familia lui, n-o să discute acest subiect cu nimeni”, a conchis acesta.

foto - GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlene și Prințul Albert Foto Getty Images (5) jpg
Printesa Anne Foto Profimedia jpg
Sarah Ferguson la Cannes, GettyImages (3) (1) jpg
Mary și Frederik la plajă foto Profimedia jpg
FotoJet Will Camilla jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Regina Mathilde a Belgiei profimedia 0892519785 jpg
Mary și Frederik la Paris, GettyImages (3) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe la dineul de la Luvru   Casa Majestatii Sale (1) jpg
Charlene de Monaco la Paris, GettyImages (2) jpg
Regele Charles al III lea, Kate Middleton  jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Margareta și Maria, fiicele Regelui Mihai (1) jpg
Prințul William și Kate Middleton GettyImages 1519717309 jpg
Mie Sofia Elers si Contele Felix de Monpezat   Instagram, Profimedia jpg
Regina Rania operații estetice jpg
Prințul William cu Prințul George, Foto GettyImages (2) jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg