Kate și William, ce se întâmplă în noua lor casă de la Windsor. "Începutul a fost stresant"

19 octombrie, 2022
kate si william profi jpg

Prințul și Prințesa de Wales s-au mutat la Windsor în primele zile ale lunii septembrie, pregătiți ca urmașii lor să înceapă cursurile la școala Lambrook.

Kate și William au schimbat Palatul Kensington cu o casă cu patru dormitoare din secolul al XIX-lea. Cu toate acestea, la mai puțin de o săptămână după mutarea lor la Adelaide Cottage, pe moșia Windsor, Regina Elisabeta a II-a a murit la Balmoral. 

Prințul George, în vârstă de 9 ani, Prințesa Charlotte, în vârstă de 7 ani, și Prințul Louis, în vârstă de 4 ani, au trebuit să jongleze cu acomodarea într-o nouă școală și cu perioada de doliu după străbunica lor.

Vestea morții suveranei a venit chiar în ziua în care cei trei copii aveau prima zi de cursuri.

Între timp, Prințul și Prințesa de Wales au trebuit să gestioneze schimbarea dramatică din familia regală, împreună cu noile lor titluri și roluri, și să își ajute copiii să se adapteze la noua lor viață din Windsor.

O sursă apropiată cuplului a declarat pentru revista People că această perioadă a fost una stresantă pentru pereche, în special pentru Kate.

„Lucrurile au fost foarte tensionate în acea săptămână, nu a fost tocmai perioada de acomodare la care speraseră”.

În ciuda începuturilor dificile, un alt prieten susține că cei doi se bucură acum mult mai mult de mutare, iar copiii pot să se „joace liber” în parc. „Le place că pot ieși cu bicicleta. Este o comunitate cu adevărat mică.”

După adoptarea noilor lor titluri, Prințul și Prințesa de Wales au avut un program extrem de încărcat și au participat la numeroase evenimente caritabile.

Cei doi au vizitat Țara Galilor și Irlanda de Nord și au participat la evenimente din Londra. Kate și William au apărut la BBC Radio 1 pentru a discuta despre sănătatea mintală, iar Prințesa a vizitat o maternitate din Surrey.

.Recente pe Ok! Magazine

Jow Biden, Prințul William  sursa   Profimedia jpg
David Beckham, alaturi de Printul Willam si Printesa Kate la Earshot Prize la Boston   profimedia 0742014789 jpg
kate-  william
Printul Joachim al Danemarcei si Printesa Marie   GettyImages 1237723301 jpg
charles  -camilla
regina deschidere
Printul Philip si Charles   GettyImages 618581246 jpg
biden si sotia jpg
kate-william
meghan - harry
kate middleton william avion jpg
charles - meghan - camilla
kate - william- copii
Printesa Margaret profimedia 0423858100 jpg
Sarah Ferguson 3    Instagram jpg
profimedia 0088036669 jpg
Regina Camilla, Profimedia jpg
camilla - charles