„Lui Harry îi e dor de casă!” Cine face dezvăluirea emoționantă?

26 aprilie, 2023

Prințul Harry locuiește, în prezent, într-o vilă de 14 milioane de dolari în California, cu Ducesa de Sussex și cei doi copii ai lor, după ce-a renunțat la îndatoririle lui regale în 2020. Și îi e bine acolo?

image

Prietenul apropiat al lui Meghan Markle și makeup artistul ei, Daniel Martin, a stat de vorbă cu cei de la People și a făcut dezvăluiri interesante: „Harry cu siguranță că și-a găsit vibe-ul în California, unde s-a stabilit. Dar îi e dor de casă”, punctează acesta.

Născut în Seattle, Daniel este prietenul lui Meghan încă de când cei doi s-au întâlnit pentru prima dată pe platoul de filmări de la The Suits, în Toronto, în 2011, și el a devenit cunoscut mai ales după ce a realizat machiajul natural al fostei actrițe în ziua ei cea mare, când s-a căsătorit cu Harry în 2018.

Stabilit în SUA, Daniel a fost la dispoziția lui Meghan oricând și-a dorit aceasta, atunci când a avut de bifat evenimente oficiale în Marea Britanie și chiar și în alte țări. Pe cei doi îi leagă o prietenie adevărată, Daily Mail susținând că Meghan și Daniel sunt cei mai buni prieteni.    

Vorbind despre realația strânsă pe care o are cu Markle, Daniel a dezvălui că Meghan n-avea niciun publicist, așa că s-a văzut nevoită să apeleze la agentul lui Daniel de la The Wall Group atunci când a avut nevoie de un makeup artist. El a precizat că el și ea au avut „o conexiune instantă” atunci când s-au cunoscut.

„Știam ce-și dorea. Pur și simplu, se uita la ea în oglindă și spunea că exact ceea ce vedea își dorea, dar că nu știuse până atunci cum să ajungă să arate așa vreodată”, a declarat makeup artistul pe site-ul de beauty Into The Gloss. Cei doi au continuat apoi să colaboreze chiar și pe durata cât fosta actriță posta filmulețe sau fotografii cu ea pe blogul ei e lifestyle The Tig.

image
Mai multe pentru tine...

Daniel n-a fost niciodată prea discret și-a vorbit despre relația lui cu ducesa fără să ezite. În decembrie, de pildă, le-a spus celor de la People că Harry și Meghan „adoră viața pe care o au” ca familie de patru, în casa lor din Montecito. S-a schimbat ceva între timp?...

„Totul ține de a găsi acel echilibru între viața de familie și muncă. Prin asta trec și ei acum”, a declarat Daniel după ce a însoțit-o pe Meghan în New York, în noiembrie 2022. „Lui Harry îi arde de glumă de multe ori, iar Meghan e și ea amuzantă. A fost drăguț să ne amuzăm împreună!”, a conchis el. Însă se pare că pe Harry îi cuprinde câteodată și dorul de casă…

Foto - GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton William Camilla și Charles foto GettyImages 1343663306 jpg
Prințesa Claire a Belgiei, Prințul Aymeric, Profimedia jpg
Familia regală norvegiană, martie 2024, Instagram PNG
Kate Middelton William și Michael Middleton la nuntă GettyImages 113265077 jpg
Isla Savannah Phillips nuntă Meghan Harry 2018 GettyImages 1051955606 jpg
Regina Mary a Danemarcei  cu soțul ei GettyImages jpg
Principele Nicolae al Romaniei repatriat   Casa Majestatii Sale jpg
Prințul Harry  foto   Gettyimages jpg
Letizia, Felipe, Leonor și Sofia foto profimedia 0815164168 jpg
Regina Camilla foto GettyImages jpg
Regina Camilla, Joia Mare, Profimedia (2) jpg
Regele Charles, mesaj de Paște, Profimedia jpg
Charles și William, Getty (2) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry 1 jpg
Hugh Grosvenor si Printul William   Getty Images jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton vaccin colaj jpg