„Lui Harry îi e dor de casă!” Cine face dezvăluirea emoționantă?

26 aprilie, 2023

Prințul Harry locuiește, în prezent, într-o vilă de 14 milioane de dolari în California, cu Ducesa de Sussex și cei doi copii ai lor, după ce-a renunțat la îndatoririle lui regale în 2020. Și îi e bine acolo?

image

Prietenul apropiat al lui Meghan Markle și makeup artistul ei, Daniel Martin, a stat de vorbă cu cei de la People și a făcut dezvăluiri interesante: „Harry cu siguranță că și-a găsit vibe-ul în California, unde s-a stabilit. Dar îi e dor de casă”, punctează acesta.

Născut în Seattle, Daniel este prietenul lui Meghan încă de când cei doi s-au întâlnit pentru prima dată pe platoul de filmări de la The Suits, în Toronto, în 2011, și el a devenit cunoscut mai ales după ce a realizat machiajul natural al fostei actrițe în ziua ei cea mare, când s-a căsătorit cu Harry în 2018.

Stabilit în SUA, Daniel a fost la dispoziția lui Meghan oricând și-a dorit aceasta, atunci când a avut de bifat evenimente oficiale în Marea Britanie și chiar și în alte țări. Pe cei doi îi leagă o prietenie adevărată, Daily Mail susținând că Meghan și Daniel sunt cei mai buni prieteni.    

Vorbind despre realația strânsă pe care o are cu Markle, Daniel a dezvălui că Meghan n-avea niciun publicist, așa că s-a văzut nevoită să apeleze la agentul lui Daniel de la The Wall Group atunci când a avut nevoie de un makeup artist. El a precizat că el și ea au avut „o conexiune instantă” atunci când s-au cunoscut.

„Știam ce-și dorea. Pur și simplu, se uita la ea în oglindă și spunea că exact ceea ce vedea își dorea, dar că nu știuse până atunci cum să ajungă să arate așa vreodată”, a declarat makeup artistul pe site-ul de beauty Into The Gloss. Cei doi au continuat apoi să colaboreze chiar și pe durata cât fosta actriță posta filmulețe sau fotografii cu ea pe blogul ei e lifestyle The Tig.

image
Mai multe pentru tine...

Daniel n-a fost niciodată prea discret și-a vorbit despre relația lui cu ducesa fără să ezite. În decembrie, de pildă, le-a spus celor de la People că Harry și Meghan „adoră viața pe care o au” ca familie de patru, în casa lor din Montecito. S-a schimbat ceva între timp?...

„Totul ține de a găsi acel echilibru între viața de familie și muncă. Prin asta trec și ei acum”, a declarat Daniel după ce a însoțit-o pe Meghan în New York, în noiembrie 2022. „Lui Harry îi arde de glumă de multe ori, iar Meghan e și ea amuzantă. A fost drăguț să ne amuzăm împreună!”, a conchis el. Însă se pare că pe Harry îi cuprinde câteodată și dorul de casă…

Foto - GettyImagesRecente pe Ok! Magazine

Charles și Camilla la deschiderea de stat a Parlamentului, 17 iulie 2024, GettyImages (1) jpg
Felipe Juan Froilán FOTO Profimedia jpg
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg
Familia Regala din Bhutan in desertul din Mongolia   Casa Regala jpg
Meghan Markle, Regele Charles și Prințul William  foto   Profimedia jpg
Pippa Middleton la Wimbledon profimedia 0889645741 jpg
Regele Charles si Regina Camilla in Guernsey   Casa Regala (1) jpg
Kate Middleton, Prințul William  foto   GettyImages jpg
Sarah Ferguson, GettyImages jpg
Alina și Nicolae ai României Facebook jpg
Camilla și Charles, GettyImages (1) jpg
Leonor si Sofia mici in copilărie Instagram jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Infanta Sofia si Printesa Leonor la primirea echipei de fotbal a Spaniei   GettyImages 2162153799 jpg
Printesa Ghida Talal a Iordaniei si Regina Rania a Iordaniei   Instagram 3 jpg
Charlotte și Kate, Profimedia (2) jpg
Regele Charles si Regina Camilla in Jersey   GettyImages 2161540687 jpg
Regele Juan Carlos   GettyImages 174420085 jpg
Charles și Donald Trump, GettyImages jpg