Cele 7 condiții puse de Harry pentru Încoronare. Doar 3 i s-au îndeplinit!

21 aprilie, 2023

Prințul Harry va participa la Încoronarea Regelui Charles, pe 6 mai, în ciuda faptului că mai așteaptă încă răspuns la câteva dintre condițiile puse de el.

image

Când fiul cel mic al regretatei Prințese Diana a fost întrebat, la începutul anului, dacă va fi prezent la Încoronarea tatălui său, a spus că mingea se afla în terenul familiei regale. A ținut să adauge atunci că anumite discuții trebuie să aibă loc, pentru ca acest lucru să se întâmple. Și, mai târziu, s-a aflat că, de fapt, voia ca anumite condiții să se îndeplinească pentru ca el să participe la ceremonia din Westminster Abbey, pe 6 mai.

Abia săptămâna trecută și-au făcut și Ducii de Sussex cunoscută decizia – prințul Harry va ajunge în Marea Britanie luna viitoare pentru o vizită cât se poate de ciudată în sânul familiei pe care a atacat-o constant. Iar Meghan a refuzat invitația, alegând să-l celebreze pe micuțul Archie, care va împlini 4 ani chiar în acea zi.

Care au fost condițiile puse de Harry pentru a participa la încoronarea tatălui său?

Să discute cu Charles - DA

Harry și-a dorit să stea de vorbă cu tatăl și fratele lui, față în față, înainte de-a accepta să participe la marele eveniment regal. „El spune că vrea să se împace cu familia lui și că acest lucru ține de ei, dar, până acum, nimic nu s-a întâmplat în acest sens”, a dezvăluit o sursă pentru The Mirror.

Ei bine, discuția cu tatăl lui nu s-a întâmplat față în față, însă a avut totuși loc, iar Harry a ajuns să-și dorească să-și „sprijine tatăl” la Încoronarea sa. Se pare că există o dorință de reconciliere de ambele părți, ne informează o sursă din Sun.

Discuție privată cu William - NU

Harry și-a dorit să stea de vorbă și cu William, însă cei doi frați nu și-au vorbit de la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a. Multă lume se bucură că Harry va participa la încoronare, însă cum se va întâmpla acest lucru, cât de ciudată va fi întâlnirea lui cu fratele său mai mare?

Organizatorii marelui eveniment se străduiesc să facă totul posibil pentru ca cei doi frați să nu se simtă inconfortabil în timpul evenimentului istoric. Astfel, Will și Harry vor sta atât de departe unul de altul, încât nicio cameră video să nu-i poată conține pe amândoi în același cadru. Nicio eventuală grimasă de pe chipul lor nu trebuie difuzată în direct la TV!

Sfârșitul atmosferei toxice din familie – NU

După acuzațiile aduse familiai regale britanice, în cartea Spare și documentarul său de pe Netflix, e de la sine înțeles că Harry nu va fi primit cu brațele deschise de rudele lui cu sânge albastru. A existat posibilitatea ca Harry să nu participe deloc la încoronare din cauza tensiunii crescute din familia sa.

Totuși, Harry s-a decis să participe la eveniment, cu toate că mai nimic nu s-a rezolvat între timp. Este de așteptat ca rudele regale să-l întâmpine pe fiul răzbunător cu răceală și dispreț chiar. Singurii membri ai familiei regale care se vor bucura de prezența lui Harry la încoronare sunt verișoarele lui, Prințesele Beatrice și Eugenie, cea din urmă dintre ele vizitându-l pe Harry în California.  

Meghan Markle să fie invitată – DA

În ciuda faptului că Ducesa de Sussex a fost extrem de critică la adresa monarhiei britanice, ea a primit o invitație oficială la Încoronarea Regelui Charles al III-lea. Se pare că asta a fost una dintre condițiile puse de Harry – să fie invitată și soția lui. Că Meghan n-a acceptat invitația, asta este altă discuție!

„Palatul Buckinham anunță cu bucurie participarea Ducelui de Sussex la ceremonia de Încoronare de la Westminster Abbey, de pe 6 mai”, stă scris în comunicatul oficial emis recent. „Ducesa de Sussex va rămâne în California cu Prințul Archie și Prințesa Lilibet”, a continuat mesajul transmis de Palatul Buckingham. Atât a vrut Meghan – să fie băgată în seamă și să se recunoască titlurile regale pentru copiii ei!

Marcarea zilei de naștere a lui Archie – NU prea

Încoronarea pică fix în ziua în care micuțul Archie împlinește 4 ani, însă nimănui nu-i pasă de acest lucru în toată forfota organizării încoronării regelui. Cu toate că Archie este nepotul regelui, el n-a fost invitat la marele eveniment. N-a fost nicio intenție malițioasă la mijloc, ci simplul fapt că băiețelul și sora lui, Lilibet, sunt prea mici pentru a participa la un astfel de eveniment solemn.

„Ziua de nașterea a lui Archie cade chiar pe 6 mai, iar Ducii de Sussex își doresc ca familia să nu facă abstracție de acest lucru. Ei au cerut marcarea aceastui moment în timpul ceremoniei regale, celebrarea lui în vreun fel”, a declarat o sursă pentru ediția de peste graniță a revistei OK!. Va ridica oare regele paharul în cinstea nepotului său american?

Mai multe pentru tine...

Asigurarea securității lui Harry – DA

Pe bună dreptate, Harry se teme pentru siguranța lui în Marea Britanie și, cum era de așteptat, a cerut să-i fie asigurată paza pe toată durata șederii lui în țara sa natală. Iar cererea lui a fost acceptată. El va beneficia de protecția poliției britanice pe toată durata weekendului încoronării.

„Bineînțeles că va fi protejat de polițiști când va participa la evenimentele oficiale, dar, dacă va vrea să meargă în altă parte, va trebui să-și plătească singur paza”, a declarat fostul șef al protecției regale de la Met Police, Dai Davies.

Apariție la balcon - NU

Regele și regina vor apărea la balconul Palatului Buckingham pentru a sărbători Încoronarea, dar ei vor fi însoțiți numai de membri activi ai familiei regale. Decizia lui Charles de-a apărea doar alături de cele mai loiale rude ține de dorința sa de-a reduce birocrația și tradiția regală stufoasă.

Astfel, Prințul Harry nu va apărea la balcon lângă tatăl lui, în ziua lui cea mare. Grupul restrâns de numai 15 regali care vor fi la balcon îi include, totuși, pe Prințul William și pe Kate Middleton, dar și pe copiii lor, care sunt destul de mari pentru a participa la fastuoasa ceremonie.

Foto - GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Charles Harry si Meghan GETTY jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Irene Urdangarin, nepoata Regelui Felipe  profimedia 0831198343 jpg
Meghan si Harry au ramas fara Frogmore Cottage jpg
Cele 4 viitoare regine, Leonor, Amalia, Ingrid si Elisabeta jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0866103621 jpg
Printul Joachim al Danemarcei si Printesa Marie   GettyImages 476990258 jpg
Maxima, Letizia, Amalia, Felipe și Willem la muzeul STRAAT, Profimedia (7) jpg
Prințul William prima apariție după Paște Foto Getty Images (1) jpg
Regina Letizia a Spaniei și Regina Maxima a Țărilor de Jos Foto Profimedia (1) jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
FotoJetSofia a Suediei jpg
Regina Letizia la dineul regal de la Amsterdam profimedia 0865800243 jpg
Printesa Martha Louise a Norvegiei si Durek Verrett jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Haakon al Norvegiei in SUA, aprilie 2024   Casa Regală 3 jpg
Regina Letizia profimedia 0865793910 jpg