„Ducii se chinuie!” Ce i-a sfătuit gurul spiritual al lui Meghan pe Ducii de Sussex

13 aprilie, 2023

Harry va participa la încoronare, Meghan va rămâne acasă cu copiii. Totul pare simplu, dar nu e. Se pare că Ducii de Sussex trăiesc momente destul de complicate...

image

Gurul spiritual al lui Meghan Markle a oferit o imagine de ansamblu a situației actuale, în care Prințul Harry se pregătește să plece de-acasă și să meargă la încoronarea tatălui său, pe 6 mai. În tot acel timp, Meghan va rămâne cu cei doi copii ai lor în Los Angeles.

Deepak Chopra, un practician al medicii alternative de 76 de ani, care are 2,8 milioane de admiratori pe Instagram, i-a dezvăluit lui Richard Eden că perechea regală „se chinuie” în toată această nebunie, în timp ce au loc toate aceste neînțelegeri cu familia regală britanică.

La un eveniment din Londra, gurul indian a dezvoltat subiectul delicat chiar pe covorul roșu: „Mi-a plăcut podcastul cu ei și toată interacțiunea cu ei. Colaborarea noastră a fost periodică. Ei se chinuie acum...”, a dezvăluit Chopra.

„Sper să treacă peste aceste momente cu inima împăcată. Cred că e prea mare nebunie în viața lor, oamenii ar trebui să-și vadă de viața lor și să nu mai stea atât cu ochii pe ei”, a continuat Deepak, cel care a participat la primul episod din podcastul Ducilor de Sussex pentru Spotify.

Ce i-a sfătuit gurul spiritual pe cei doi soți regali?

Autorul a peste 90 de cărți le-a spus lui Meghan și lui Harry să se abțină să mai comenteze despre neînțelegerile cu familia regală britanică, pentru a împiedica alte probleme ce mai pot apărea.

„Sfatul meu a fost să ignore tot ce se întâmplă, pentru că, dacă reacționezi, nu vei face decât să agravezi situația. Dacă ignori ce se întâmplă, oamenii nu mai au ce comenta și atunci se opresc și ei”, a continuat acesta pe același ton.

Chopra face parte din cercul retrâns al lui Meghan, prezent în ziua în care ducesa împlinea 40 de ani, în 2021, și nelipsit de la evenimentul 40x40 Compassion In Action, care le ajuta pe femei să se întoarcă la lucru după pandemie. „Pentru a celebra ziua de naștere a prietenei mele, Meghan, donez o ședință de 40 de minute unei femei care-și dorește să se întoarcă la serviciu”, a spus el la momentul respectiv.

Mai multe pentru tine...

Chopra este cunoscut în cercuri mai ample și exclusiviste, fiind un apropiat de-ai lui Oprah Winfrey și al actriței Gwyneth Paltrow, fiind ghidul lor în meditație și yoga. „Petrec câte două ore în fiecare zi făcând yoga și meditând și apoi mai fac o ședință înainte de culcare, seara. Nu mă iau prea în serios, nici eu pe mine, nici soția și copiii nu mă iau…”, a dezvăluit acesta mai în glumă, mai în serios.

Întrebarea e – Meghan Markle îl va lua în serios pe guru lei spiritual și se va abține să mai comenteze despre familia regală?...

Foto - GettyImagesRecente pe Ok! Magazine

Regina Maria recolorizare cu AI   Florin Rostariu jpg
Regina Maria a Romaniei, Profimedia (1) jpg
Printesa Rajwa si Printul Hussein al Iordaniei inainte de a deveni parinti   Casa Regala hasemita 2 jpg
Regele Felipe, Letizia, Leonor și Sofia profimedia 0890280483 jpg
Kate Middleton  GettyImages jpg
Kate și William i au avut ca oaspeți în 2019 pe Regele Felipe și Regina Letizia, Foto Getty Images (4) jpg
Alina Maria și Nicolae al României alaturi de cei doi copii foto Facebook jpg
Kate Middleton și Regina Camilla foto GettyImages 1400594602 jpg
Kate, William, George, Charlotte și Louis GettyImages 1243027787 jpg
Charlotte și Kate, Profimedia (1) jpg
Charles și Camilla la deschiderea de stat a Parlamentului, 17 iulie 2024, GettyImages (1) jpg
Felipe Juan Froilán FOTO Profimedia jpg
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg
Familia Regala din Bhutan in desertul din Mongolia   Casa Regala jpg
Meghan Markle, Regele Charles și Prințul William  foto   Profimedia jpg
Pippa Middleton la Wimbledon profimedia 0889645741 jpg
Regele Charles si Regina Camilla in Guernsey   Casa Regala (1) jpg
Kate Middleton, Prințul William  foto   GettyImages jpg