„Mama m-a învățat că oricine merită o mână de ajutor”. Omagiul Prințului William pentru Prințesa Diana

16 martie, 2024

Viitorul rege britanic i-a adus un omagiu emoționant mamei sale, la The Diana Award, de la Muzeul de Știință din Londra.

image

În timpul celei de-a 25-a aniversări a evenimentului cu însemnătate aparte pentru Prințul William, fiul cel mare al regretatei Prințese de Wales a ținut un mic discurs în memoria celei care i-a dat viață, spre încântarea celor prezenți.

Prințul William a declarat că toți cei care au câștigat premiile Diana „sunt motivați de curaj, compasiune și angajamentul pe care și-l iau atunci când doresc să realizeze ceva – calități pe care le avea și mama mea… Ea m-a învățat că toată lumea are potențialul de-a oferi ceva, că oricine se află într-o situație dificilă merită o mână de ajutor”, a conchis prințul.

image

William a marcat astfel aniversarea a 25 de ani a proiectului caritabil și a ținut să se afle în persoană la evenimentul de mare anvergură pentru a le înmâna premiul celor 20 de persoane care l-au câștigat.

Viitorul rege britanic a mers singur la evenimentul din seara de 14 martie, soția sa, Kate Middleton, aflându-se încă în recuperare după intervenția chiruginală majoră suportată pe 16 ianuarie.

image

Prințul William a ținut, de asemenea, să precizeze că el și soția sa, Prințesa de Wales, și-au propus să păstreze vie moștenirea primită de la Prințesa Diana, prin tot ceea ce fac ei în cadrul angajamentelor lor regale.

„Această ediție a Legacy Award este specială din simplul motiv că marchează aniversarea a 25 de ani de The Diana Award, un proiect caritabil realizat pentru a reflecta cât mai bine convingerea mamei mele că tinerii pot schimba întreaga lume. Sunt convins că mama s-ar simți onorată să vadă că un proiect caritabil înființat în numele ei face o muncă atât de inspirațională, care să-i motiveze pe tinerii de pretutindeni”, a adăugat Prințul Wiliam la marele eveniment.

Mai multe pentru tine...

Pe lângă Kate Middleton, care lipsește în mod motivat din spațiul public, un al mare absent de la evenimentul emoționant desfășurat în onoarea Prințesei Diana a fost Prințul Harry. Acesta n-a participat fizic la ceremonie, ci a apărut doar într-un apel video transmis doar după ce fratele lui, William, a părăsit clădirea.

Din păcate, cei doi frați regali n-au făcut încă pace, după toate răfuielile dintre ei, iar acest lucru ar fi deranjat-o pe mama lor mai mult ca orice.

foto - GettyImages. Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg