Marea dezamăgire a ducesei. Meghan voia să fie „noua Prințesă Diana”, nu „subordonata” lui Kate Middleton

6 iulie, 2024

O nouă carte susține că Meghan Markle nu era deloc mulțumită cu ierarhia din familia regală britanică, atunci când făcea parte din ea. Fosta actriță se percepea ca „noua Prințesă Diana”, atunci când s-a alăturat familiei soțului ei, însă se pare că i-a fost acordat alt rol.

image

Jurnalistul Tom Bower a scos o nouă carte, House of Beckham, în care vorbește despre momentele culminante din viața soților Beckham, printre care se numără și disensiunea pe care aceștia au avut-o cu Ducele și Ducesa de Sussex.

Bower susține ceva ce mulți dintre noi am observat în ultima vreme – că Meghan Markle nu era mulțumită cu rolul ei regal. Care era mai exact motivul iritării ei? Faptul că se vedea ca o „subordonată” de-ale lui Kate Middleton, când ea credea că va fi „noua Diana”. Jurnalistul mai sus amintit spune negru pe alb că fosta actriță americană era supărată pentru că era plasată ca importanță undeva sub cumnata sa, Prințesa de Wales.

Jurnalistul e de părere că, după primul turneu regal al lui Harry și Meghan, în Australia, americanca se vedea ca o succesoare a răposatei mame a soțului ei, însă tradiția regală și-a spus cuvântul și ea a fost pusă la locul ei în ierarhia regală britanică – adică sub Kate Middleton, care urmează să devină regină când soțul ei va urca pe tron.

Nemulțumiri regale

Autorul cărții despre soții Beckham a declarat că Meghan era nemulțumită pentru că „în ierarhia regală, ea era subordonată lui Catherine, Ducesa de Cambridge și viitoarea Regină”. Mai mult de-atât, Bower a vorbit despre Meghan ca despre o persoană care nu-și vede lungul nasului. Ducesa se credea de-o clasă socială superioară celei din care făceau parte Victoria și David Beckham și n-a putut suporta simplul gând că cele două staruri britanice erau mai bogate decât ea.

„În lumea lui Meghan, ești evaluat în funcție de averea ta și de nivelul notorietății avute. Ca orice vedetă meteorică, Meghan s-a amăgit cu gândul că statutul ei regal o plasa undeva mai sus decât Victoria Beckham în societate. S-a enervat la culme când a aflat că soții Beckham sunt semificativ mai bogați decât e ea”, a adăugat scriitorul.

33 jpg
Mai multe pentru tine...

„Victoria și David Beckham dețin cinci case, au acces constant la avioane private, invitații pe iahturi de lux și mult mai mulți bani. Și toate astea se întâmplau în timp ce Meghan se pregătea să devină ducesă”, a comentat jurnalistul britanic.

La cuțite cu Beckhamii

În noua carte mai stă scris și că prietenia lui Meghan cu Victoria a început să scârțâie în 2017, când s-au scurs în presă niște informații prețioase despre relația lor tot mai strânsă. La acea vreme, Markle nu era decât logodnica Prințului Harry și primea sfaturi de beauty de la doamna Beckham. Iar The Sun a publicat un articol despre prietenia dintre Meghan Markle și Victoria Beckham, motiv pentru care Ducesa de Sussex s-a supărat destul de mult, ea nedorindu-și defel intruziunea presei britanice în viața ei privată.

Într-un final, cele două soții faimoase nu mai mențin legătura ca-n vremurile lor bune. De fapt, amiciția lor s-a încheiat. Mai mult, există tot mai puține voci care susțin că Meghan Markle ar fi noua Prințesă Diana, având în vedere scandalurile pe care fosta actriță americană le-a declanșat cu atacurile ei constante la adresa familiei soțului ei.

foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Harry și Meghan la Premiile Pat Tillman, Profimedia (3) jpg
Regele Felipe și Prințesa Leonor Foto Getty Images (8) jpg
Regele Charles  GettyImages jpg
Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia ai Suediei   Instagram (1) jpg
David Armstrong Jones, Conte de Snowdon, si Isabelle de la Bruyere   profimedia 0884660099 jpg
Regina Letizia a Spaniei și Felipe colaj getty images jpg
Prințesa Leonor   profimedia 0888949843 jpg
FotoJet Zara și Mary jpg
Prințul William  foto   Profimedia jpg
Prințesa Martha Louise a Norvegiei se mărită cu Durek Verrett, Getty (6) jpg
Kate Middleton și Regina Camilla foto GettyImages 1400594602 jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
William, GettyImages jpg
Prințul Harry  GettyImages jpg
Prințesa Leonor și Infanta Sofia Foto Getty Images (2) jpg
Regina Camilla la Wimbledon 2024 Foto Getty Images (3) jpg
Printul Albert de Monaco si verisoara sa, Melanie Antoinette de Massy, la Wimbledon 2024   profimedia 0888271935 jpg
Lady Amelia și Lady Eliza Spencer Tatler png