Marea dezamăgire a ducesei. Meghan voia să fie „noua Prințesă Diana”, nu „subordonata” lui Kate Middleton

6 iulie, 2024

O nouă carte susține că Meghan Markle nu era deloc mulțumită cu ierarhia din familia regală britanică, atunci când făcea parte din ea. Fosta actriță se percepea ca „noua Prințesă Diana”, atunci când s-a alăturat familiei soțului ei, însă se pare că i-a fost acordat alt rol.

image

Jurnalistul Tom Bower a scos o nouă carte, House of Beckham, în care vorbește despre momentele culminante din viața soților Beckham, printre care se numără și disensiunea pe care aceștia au avut-o cu Ducele și Ducesa de Sussex.

Bower susține ceva ce mulți dintre noi am observat în ultima vreme – că Meghan Markle nu era mulțumită cu rolul ei regal. Care era mai exact motivul iritării ei? Faptul că se vedea ca o „subordonată” de-ale lui Kate Middleton, când ea credea că va fi „noua Diana”. Jurnalistul mai sus amintit spune negru pe alb că fosta actriță americană era supărată pentru că era plasată ca importanță undeva sub cumnata sa, Prințesa de Wales.

Jurnalistul e de părere că, după primul turneu regal al lui Harry și Meghan, în Australia, americanca se vedea ca o succesoare a răposatei mame a soțului ei, însă tradiția regală și-a spus cuvântul și ea a fost pusă la locul ei în ierarhia regală britanică – adică sub Kate Middleton, care urmează să devină regină când soțul ei va urca pe tron.

Nemulțumiri regale

Autorul cărții despre soții Beckham a declarat că Meghan era nemulțumită pentru că „în ierarhia regală, ea era subordonată lui Catherine, Ducesa de Cambridge și viitoarea Regină”. Mai mult de-atât, Bower a vorbit despre Meghan ca despre o persoană care nu-și vede lungul nasului. Ducesa se credea de-o clasă socială superioară celei din care făceau parte Victoria și David Beckham și n-a putut suporta simplul gând că cele două staruri britanice erau mai bogate decât ea.

„În lumea lui Meghan, ești evaluat în funcție de averea ta și de nivelul notorietății avute. Ca orice vedetă meteorică, Meghan s-a amăgit cu gândul că statutul ei regal o plasa undeva mai sus decât Victoria Beckham în societate. S-a enervat la culme când a aflat că soții Beckham sunt semificativ mai bogați decât e ea”, a adăugat scriitorul.

33 jpg
Mai multe pentru tine...

„Victoria și David Beckham dețin cinci case, au acces constant la avioane private, invitații pe iahturi de lux și mult mai mulți bani. Și toate astea se întâmplau în timp ce Meghan se pregătea să devină ducesă”, a comentat jurnalistul britanic.

La cuțite cu Beckhamii

În noua carte mai stă scris și că prietenia lui Meghan cu Victoria a început să scârțâie în 2017, când s-au scurs în presă niște informații prețioase despre relația lor tot mai strânsă. La acea vreme, Markle nu era decât logodnica Prințului Harry și primea sfaturi de beauty de la doamna Beckham. Iar The Sun a publicat un articol despre prietenia dintre Meghan Markle și Victoria Beckham, motiv pentru care Ducesa de Sussex s-a supărat destul de mult, ea nedorindu-și defel intruziunea presei britanice în viața ei privată.

Într-un final, cele două soții faimoase nu mai mențin legătura ca-n vremurile lor bune. De fapt, amiciția lor s-a încheiat. Mai mult, există tot mai puține voci care susțin că Meghan Markle ar fi noua Prințesă Diana, având în vedere scandalurile pe care fosta actriță americană le-a declanșat cu atacurile ei constante la adresa familiei soțului ei.

foto - Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Edoardo Mapelli Mozzi si Printesa Beatrice   profimedia 0784458836 jpg
Regele Charles și Regina Camilla Foto Getty Images (1) jpg
Michael Newman Foto Getty Images (1) jpg
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu la serata de Investituri regale la Palatul Regal, Nicu Alifantis decorat cu Ordinul Coroana României în grad de Cavaler   Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
femei regale în ținute de toamnă colaj jpg
Regina Matilde știe să joace și biliard   FOTO Casa Regală belgiană (9) jpg
Nepoți Regele Mihai și fiicele sale profimedia 0221961055 jpg
Regalele nordice la Berlin colaj jpg
Regina Letizia, Regele Regele Juan Carlos, Regele Felipe si Regina Sofia   GettyImages 72150834 jpg
Prințesa Muna al Hussein a Iordaniei in Romania cu Majestatea Sa Margareta la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (4) jpeg
Printul William fără Kate Middleton in Singapore jpg
Lidia Thorpe Foto Getty Images jpg
Regina Camilla și Regele Charles foto Getty images jpg
Prințesa Sofia a Suediei colaj jpg
Caroline și Albert de Monaco foto Facebook jpg
Regele Jigme Khesar al Bhutanului a vizitat cu familia Australia   Casa Regală din Bhutan jpg
Nicolae al României Alina și Eliabeta Karina profimedia 0703687052 jpg
Prințul William și Prințul Harry Foto Profimedia jpg