Cine dă mai mult pentru niște indispensabili regali? Boxerii prințului Harry, scoși ieri la licitație!

12 august, 2022

Ce s-a întâmplat în Las Vegas nu rămâne în Las Vegas, ci e scos la licitație!

Înainte de-a o întâlni pe Meghan Markle, Harry a fost un petrecăreț veritabil! Când prințul a oferit un interviu în 2012, jurnalista Katie Couric a spus că membrul familiei regale britanice „emana miros de țigări și alcool prin fiecare por”. Nu-i de mirare că indispensabilii lui au ajuns la o striperiță din Las Vegas, nu?

image

Carrie Reichert, cunoscută sprecum Carrie Royale (43), s-a prezentat ieri cu o pereche de chiloți bărbătești la o licitație în Las Vegas, pe care speră să ia nu mai puțin de 1 milion de dolari, susține TMZ. Doar au aparținut fostului petrecăreț regal!

Royale susține că ea a fost în acceași cameră cu Prințul Harry la una dintre petrecerile lui răsunătoare, în care era gol-goluț și se prefăcea că zdrăngănea la o chitară folosind doar un băț de biliard. Totul s-a întâmplat în august 2012, la hotelul Wynn din Las Vegas, adică acum fix 10 ani!

Fosta striperiță povestește cum Harry a cântat tuturor „Beat It” a lui Michael Jackson și a folosit o mănușă pentru a-și ascunde părțile intime. Carrie susține că prințul i-a dat ei boxerii lui ca să-i țină cât timp el se distra de minune dezbrăcat, cânta de zor și îmbrățișa femeile aflate la sălbatica petrecere.

Royale e de părere că Harry s-a transformat radical în ultima vreme și, dezamăgită că nu mai e băiatul de viață care era înainte, s-a decis să scoată la vânzare indispensabilii acestuia pe care-i păstrase cu sfânțenie până acum. „Când petrecerea în Vegas, toată lumea îl plăcea și adora felul în care știa el să se distreze. Acești chiloți ne amintesc de vremurile lui bune, de felul în care era pe-atunci… de Harry, prințul amuzant”, a declarat fosta dansatoare pentru Mirror.

„E așa păcat că acum e atât de plictisitor. Chiar dacă e tătic a doi copii, tot ar mai putea să se distreze din când în când – așa cum ar mai putea la vârsta asta…”, a declarat fosta Lady Dominique.

Licitația a început aseară la clubul de striptease Hustler Club din Las Vegas, iar momentul a fost ales în mod special având în vedere că se împlinesc 10 ani de la petrecerea răsunătoare a Prințului Harry.

Licitația a început de la 10.000 de dolari, iar câștigătorul va lua acasă și o sticlă de șampanie Dom Perignon Rose din 1996, care e împachetată în foiță de aur de 24 de carate și care are o valoare de 200.000 de dolari. Așadar mai există doritori?

Mai multe pentru tine...

Când se încheie licitația, o parte din bani s-ar duce pentru fundația Archewell, a Prințului Harry și a lui Meghna Markle. Așadar grăbiți-vă!

Foto - Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middelton William și Michael Middleton la nuntă GettyImages 113265077 jpg
Isla Savannah Phillips nuntă Meghan Harry 2018 GettyImages 1051955606 jpg
Regina Mary a Danemarcei  cu soțul ei GettyImages jpg
Principele Nicolae al Romaniei repatriat   Casa Majestatii Sale jpg
Prințul Harry  foto   Gettyimages jpg
Letizia, Felipe, Leonor și Sofia foto profimedia 0815164168 jpg
Regina Camilla foto GettyImages jpg
Regina Camilla, Joia Mare, Profimedia (2) jpg
Regele Charles, mesaj de Paște, Profimedia jpg
Charles și William, Getty (2) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry 1 jpg
Hugh Grosvenor si Printul William   Getty Images jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton vaccin colaj jpg
Regele Felipe, Regina Letizia și Leonor, de Ziua Spaniei foto GettyImages 1731552999 jpg
Regina Camilla foto Getty Images (2) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg