”Ducesa dificilă” stârnește din nou îngrijorări la Palat! Cu ce amenință iarăși umbra lui Meghan Markle

1 iulie, 2022
Meghan Markle la Invictus (3) jpg

Meghan Markle nu poate fi uitată prea ușor de criticii din presa britanică, după ce Palatul regal a decis să îngroape concluziile anchetei în care mai mulți angajați au fost afectați de comportamentul Ducesei.

meghan markle si regina gettyimages 996846646 1 jpg jpeg

Însă deși au existat multe mărturii ale foștilor angajați cum că proaspăta ducesă i-a umilit și s-a purtat cu ei într-un mod degradant, anumiți specialiști regali cred că monarhia a concluzionat că o pace aparentă și glacială cu Ducii de Sussex ar putea fi mai benefică.

Sau poate ancheta se păstrează, ca monedă de schimb pentru eventuale alte amenințări ale imprevizibililor Meghan și Harry. Mai ales că săptămâna trecută se îndreptau hotărâți spre casa celebrei Oprah, realizatoarea cu care au colaborat la interviul istoric, care a amărât atâtea inimi de regali.

2 interviul la oprah profimedia 0596137894 jpg jpeg

Richard Kay a examinat saga într-un articol din DailyMail. El amintește că în 2018, Meghan Markle își trezea angajații de la Palatul Kensington la 5 dimineața. Oficialii regali i-au scuzat atunci gestul menționând că era vorba de diferența de fus orar pentru a comunica în SUA, ducesa fiind însărcinată cu aceste atribuții, dar și că americanii sunt persoane mai directe.

La vremea aceea, prietenii fostei actrițe declarau totuși People magazine că Meghan se lăuda că e o șefă adevărată și că dă ordine personalului. Personal care a ieșit cam șifonat din poveste.

De la nunta din luna mai, până în octombrie, Meghan își primise deja ”titulatura”, printre angajați: ”Ducesa dificilă”.

Ducii de Sussex nu au recunoscut nimic și au spus că totul face parte dintr-o campanie de denigrare. Până la urmă, purtarea lui Markle nu a avut de-a face cu firea americanilor, ci doar cu manierele sale. Căci zvonurile deja se extinseseră: secretara izbucnea în lacrimi de la agresivitatea cu care se purta Meghan, iar termenul ”bully” căpăta din ce în ce mai mult contur, scrie DailyMail. Și tot aici se arată: în loc să se arate faptele și victimele acuzațiilor să fie protejate, s-a tras cortina peste mărturii. Doar cu câteva luni în urmă, Palatul promitea să facă lumină în legătură cu acuzațiile istorice. Cu toate acestea, raportul a fost îngropat, iar schimbările de protocol de la Palat sunt inexplicabile pentru specialiști.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg