Meghan şi Harry s-au mutat deja în L.A. Care este primul job al ducesei şi ce va face cu banii obţinuţi

27 martie, 2020
2 screenshot 2020 03 27 at 09 46 47 png png

A fost o săptămână foarte importantă pentru ducele şi ducesa de Sussex: Meghan Markle a semnat un nou contract şi s-ar părea că pe perioada pandemiei, cei doi s-au mutat înapoi în Los Angeles, împreună cu fiul lor, Archie.

Conform revistei People, care a confirmat un raport publicat de The Sun, aceştia ar fi părăsit Canada înainte de închiderea graniţelor cu SUA, pe 20 martie. Înainte de a se decide izolarea la domiciliu şi chiar înainte de a se întoarce din ultimul lor turneu regal, ei locuiau pe insula Vancouver, dar se prospectau, cu ajutorul unor agenţi imobiliari, casele din L.A., oraşul natal Meghan. "Harry se preocupă doar de viitorul familiei sale", a spus o sursă pentru revista People. „Vor petrece timp în California şi nu privesc în urmă.” Apropo de familie, toate aceste plecări şi decizii luate rapid l-au afectat pe Harry. „Suntem uimiţi şi îngroziţi. Ţara trece printr-un eveniment traumatizant în acest moment ", se pare că ar fi spus Harry, citat de o sursă de la Palatul Buckingham pentru Dan Wootton de la The Sun - acelaşi reporter care a dat vestea că Meghan şi Harry vor„ fac un pas în spate" din rolurile lor de membrii ai casei regale, la începutul acestui an. Ultima zi oficială a cuplului, în calitate de membri ai familiei regale britanice, este 31 martie.

Decizia de a se muta înapoi în oraşul natal al lui Meghan a avut doi factori catalizatori: faptul că mama ei, Doria Ragland, locuieşte aici şi vor să stea cu ea pe perioada izolării şi faptul că trebuia să părăsească Canada înainte de a le fi interzis dreptul de a călători. Însă mulţi susţin că principalul motiv al mutării în L.A. este faptul că Meghan nu poate sta departe de Hollywood.

profimedia 0509904789 jpg jpeg

 Disney a anunţat oficial, joi dimineaţă că Ducesa de Sussex şia folosit vocea pentru a fi povestitor în documentarul Disney + Elephant, care va fi disponibil pentru difuzare pe 3 aprilie. Această colaborare a început înainte ca ducii să se decidă oficial să părăsească Casa Regală. S-a speculat că prinţul Harry s-a folosit de influenţa lui şi a vorbit cu cine trebuia la premiera londoneză a producţiei The Lion King, în iulie, când a fost surprins spunându-i fostului CEO Disney, Bob Iger: „Ştiţi că ea face voiceback.” Potrivit The Times, Markle nu va fi compensată direct pentru munca ei. În schimb, onorariul va fi donat unei organizaţii ce se ocupă de conservarea vieţii sălbatice.

Sursa foto: Profimedia, MirrorpixRecente pe Ok! Magazine

charles profimedia jpg
Mike și Zara Tindall, Profimedia (2) jpg
meghan2 profimedia jpg
Ducii de Cambridge și copiii (4) jpg
camilla 5 profimedia jpg
regina tanara profimedia jpg
Letizia a Spaniei în vizită la Albacete, Profimedia (15) jpg
Regina Margrethe a II a a Danemarcei   Keld Navntoft, Kongehuset (1) jpg
charles3profimedia jpg
Regina alb negru PNG
print harry profimedia jpg
Prințul și Prințesa de Wales, vizită Țara Galilor, Profimedia jpg
Meghan și Harry (5) jpg
george 112 profimedia jpg
harry profimedia jpg
camilla profimedia jpg
Regina Rania a Iordaniei în vizite oficiale  Profimedia (3) jpg
meghan markle8 profimedia jpg