Meghan, criticată dur de fostul ei profesor: „Oamenii obișnuiți n-ar vorbi așa...”

7 iunie, 2023

Expertul în eticheta regală britanică, Edmund Fry, care a învățat-o pe Ducesa de Sussex regulile vehiculate în înalta societate, se declară „îngrozit” de comportamentul pe care fosta lui elevă îl are de când a părăsit familia regală britanică.

image

Edmund Fry (83) conduce Rose Tree Cottage din Pasadena, California, locul în care Meghan Markle a învățat cum să „servească ceaiul cu Regina”, iar acum critică aspru felul în care fosta actriță americană „atacă monarhia”.

Acesta susține că nimeni nu mai vorbește despre Meghan la Rose Tree Cottage pentru simplul motiv că-i sunt loiali Regelui Charles al III-lea și că mai toți clienții acestuia se simt dezamăgiți de ea.

„Oamenii obișnuiți, săraci n-ar vorbi despre vecinul lor așa cum Harry vorbește despre familia lui”, a dezvăluit fostul profesor al lui Meghan în The Sun. Fry a precizat că, atunci când perechea regală s-a retras din familia regală, spuneau că vor fi „ambasadori ai întregii lumi”, care „să ajute Commonwealth”. Însă, domnul Fry e de părere că cei doi și-au ratat ocazia „de-a face bine”.  

Expertul în eticheta regală a întlânit-o pe Meghan în 2017, înainte ca aceasta să se mute la Londra, și susține c-a sprijinit-o pe Markle ani la rând. La acea vreme, Fry a declarat pentru Daily Mail următoarele:  „Ei i-a plăcut atât de mult la noi, încât și-a dorit să se întoarcă”.

„Generația tânără nu știe nimic despre porțelanuri, despre cum bei dintr-o ceașcă și cum manevrezi tacâmurile la masă. Cei mai mulți vin la noi ca să știe cum să se poarte la un eventiment mai important”, a continuat acesta. Același lucru s-a întâmplat și în cazul lui Meghan. Ea urma să ia ceaiul cu Regina Merii Britanii și voia să cunoască protocolul regal.

image
Mai multe pentru tine...

Domnul Fry a ținut să adauge că avea inima frântă în timpul încoronării Regelui Charles, din cauza familiei lui destrămate. „Cei mai mulți clienți nici nu mai pomenesc despre Meghan și Harry. Nici măcar o carte nu mai pot vinde cu Meghan…”, a continuat profesorul dezamăgit.

Ei bine, se pare că Meghan a învățat cum se bea ceaiul cu regina, dar nu s-a prins nimic de ea în privința discreției britanice, a respectării intimității rudelor sale, deoarece continuă să-și spele rufele în văzul lumii și n-are nicio problemă că-și câștigă existența împroșcând cu noroi familia soțului ei.

Foto - GettyImagesRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle Ducesa1, Profimedia PNG
Kate Middleton și Prințul William, apariție în Wales, pe 3 octombrie (9) jpg
Kate Middleton în rochie transparentă, Getty (5) jpg
Andrew si Charles jpg
Prințesa Ingrid Alexandra a Norvegiei, Getty (4) jpg
HSH Princess Charlene of Monaco, HSH Prince Jacques of Monaco, HSH Princess Gabriella of Monaco, Charlotte Casiraghi, Foto Profimedia jpg
Prințesa Rajwa și Prințul Hussein în vizită în SUA 2 foto Instagram png
Kate Middleton, distracție cu copiii din Kent, Foto Getty (8) jpg
Cuplul regal la balcon jpg
Regina Mathilde a Belgiei intr un total look Carolina Herrera   casa regala (2) jpg
site ul familiei regale jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la Universitatea Titu Maiorescu   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
Meghan Markle, Getty (8) jpg
Printul Harry si Charles jpeg
Harry și Eugenie, Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României Facebook jpg
Regele Charles Camilla jpg
Kate Middleton (29) jpg