„Meghan și Harry mai au multe de spus!” Așa își construiesc ei brandul!

3 iunie, 2023

Ducii de Sussex vor continua să dea interviuri explozive, să facă show-uri pentru Netflix și să scrie cărți, în ciuda insistențelor unora să înceteze. Cel puțin asta crede că se va întâmpla un expert regal, care prevede vremuri tulburi pentru monarhie…

image

Tocmai ce apăruse știrea în The Sun, conform căreia Meghan Markle și Prințul Harry închid capitolul dezvăluirilor despre familia regală britanică, când comentatorul regal Richard Fitzwilliams neagă că perechea regală „nu mai are nimic de spus”.

Fitzwilliams e de părere că „mai sunt extrem de multe de spus”, iar interesul internațional în Meghan și Harry este încă „enorm”. Acesta susține că ducii de Sussex „s-au specializat în a face cee ace e mai puțin așteptat din partea lor”, lucru care nu face decât să „le crească brandul”.

Comentatorul regal face referire la știrea din iulie 2021 despre contractul semnat de Harry și Meghan cu Penguin Random House, în valoare de 29 de milioane de lire sterline, care are în vedere patru cărți.

Mai mult, în interviul lui Harry din Daily Telegraph din ianuarie, odată cu lansarea cărții „Rezerva”, prințul a spus că au rămas pe-afară 400 de pagini din cartea sa. „Puteau să fie două cărți, ca să zic așa. Și partea complicată e că trebuie să scoți părți mari din carte”, a dezvălui Harry atunci.

„Prima parte a vieții lui poate constitui cea de-a treia carte, iar Meghan poate scrie și ea o autobiografie, așa cum s-a și zvonit. Există multe care mai pot fi spuse în print. Singura întrebare care se pune e dacă le-ar face lor bine asta și cum le-ar putea ajuta brandul”, a continuat acesta să comenteze.

Prințul Harry și Meghan Markle, Profimedia (2) jpg
Mai multe pentru tine...

De asemenea, e posibil ca Meghan să-și deschidă din nou blogul The Tig, în care să abordeze diverse subiecte. „Faptul că toată presa mondială a scris despre ei după acea urmărire auto cu paparazzi, care a fost aproape catastrofală, demonstrează interesul enorm pe care lumea îl are în ei”, a conchis expertul regal.

Indiferent de forma prin care soții regali ar mai alege să se exprime în viitorul nu foarte îndepărtat, comentariile lor despre familia regală britanică nu fac decât să arunce încă o săgeată otrăvită înspre rudele lui Harry. Ca până acum.

Foto - Profimedia, GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

printul louis (6) jpg
Charles, Profimedia jpg
Prințul Albert de Monaco și Prințesa Charlene în Alsace Foto Casa Regala 1 jpg
Regina Maxima și Regele Willem Alexander fac voluntariat, Profimedia (7) jpg
Zara înainte și acum foto Profimedia jpg
Kate Middleton și Louis, Getty jpg
FotoJetSpencer Kate jpg
Lady Ghika St  Patrick's Day Parade Profimedia (4) jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Prințul William și Regina Camilla la slujba Commonwealth pe 11 martie 2024, la Londra, Getty Images (1) jpg
FotoJetWales (1) jpg
Regele Philippe al Belgiei si fiica lui, Pintesa Elisabeta  cu Barack Obama   Vlad Vanderkelen, Casa Regala belgiana jpg
Kate Middleton Charlotte George Louis
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Printesa Kate Middleton si Rose Hanbury   profimedia 0292149978 jpg
Kate Middleton bucle (2) jpg
Prințesa Diana și Prințul william  foto   GettyImages jpg
Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi, Profimedia (3) jpg