„Meghan și Harry mai au multe de spus!” Așa își construiesc ei brandul!

3 iunie, 2023

Ducii de Sussex vor continua să dea interviuri explozive, să facă show-uri pentru Netflix și să scrie cărți, în ciuda insistențelor unora să înceteze. Cel puțin asta crede că se va întâmpla un expert regal, care prevede vremuri tulburi pentru monarhie…

image

Tocmai ce apăruse știrea în The Sun, conform căreia Meghan Markle și Prințul Harry închid capitolul dezvăluirilor despre familia regală britanică, când comentatorul regal Richard Fitzwilliams neagă că perechea regală „nu mai are nimic de spus”.

Fitzwilliams e de părere că „mai sunt extrem de multe de spus”, iar interesul internațional în Meghan și Harry este încă „enorm”. Acesta susține că ducii de Sussex „s-au specializat în a face cee ace e mai puțin așteptat din partea lor”, lucru care nu face decât să „le crească brandul”.

Comentatorul regal face referire la știrea din iulie 2021 despre contractul semnat de Harry și Meghan cu Penguin Random House, în valoare de 29 de milioane de lire sterline, care are în vedere patru cărți.

Mai mult, în interviul lui Harry din Daily Telegraph din ianuarie, odată cu lansarea cărții „Rezerva”, prințul a spus că au rămas pe-afară 400 de pagini din cartea sa. „Puteau să fie două cărți, ca să zic așa. Și partea complicată e că trebuie să scoți părți mari din carte”, a dezvălui Harry atunci.

„Prima parte a vieții lui poate constitui cea de-a treia carte, iar Meghan poate scrie și ea o autobiografie, așa cum s-a și zvonit. Există multe care mai pot fi spuse în print. Singura întrebare care se pune e dacă le-ar face lor bine asta și cum le-ar putea ajuta brandul”, a continuat acesta să comenteze.

Prințul Harry și Meghan Markle, Profimedia (2) jpg
Mai multe pentru tine...

De asemenea, e posibil ca Meghan să-și deschidă din nou blogul The Tig, în care să abordeze diverse subiecte. „Faptul că toată presa mondială a scris despre ei după acea urmărire auto cu paparazzi, care a fost aproape catastrofală, demonstrează interesul enorm pe care lumea îl are în ei”, a conchis expertul regal.

Indiferent de forma prin care soții regali ar mai alege să se exprime în viitorul nu foarte îndepărtat, comentariile lor despre familia regală britanică nu fac decât să arunce încă o săgeată otrăvită înspre rudele lui Harry. Ca până acum.

Foto - Profimedia, GettyImagesRecente pe Ok! Magazine

Prințesa Diana și cei doi copii ai ei, Prințul William și Prințul Harry  foto   GettyImages jpg
Regina Camilla și Regele Charles la dineul de stat de la Palatul Versailles  Foto Getty (2) jpg
Kate Middleton, Prințul William  foto   Shuttestock jpg
Prințul William la NY, baie de mulțime, Profimedia (2) jpg
Rania și Rajwa, Profimedia jpg
Regele Charles și Emmanuel Macron profimedia 0806969675 jpg
Regina Camilla si Brigitte Macron au jucat ping pong   profimedia 0807215524 jpg
Regele Charles în Senatul Franței, Getty jpg
Kate Middleton la baza militară aeriană regală Yeovilton, Profimedia (2) jpg
Prințesa Leonor a Spaniei în armată, Getty (1) jpg
Sarah Ferguson la New York, Profimedia jpg
Regele Charles și Emmanuel Macron, Getty (1) jpg
Camilla și Charles întâmpinați la aeroport de soții Macron, Getty (6) jpg
Charles si Camilla, invitati la dineul oferit de Brigitte Macron si Emmanuel Macron la Versaiiles   profimedia 0806926577 jpg
Regele Charles la Versalilles  foto   GettyImages jpg
Regina Rania la emisiunea Today de la NBC   pagina oficiala (3) jpg
Kate Middleton și William și au dus copiii la școală jpg
Prințul William în SUA, septembrie 2023, Getty (4) jpg