Harry s-a săturat de Meghan? Iată cum arată hotelul în care s-ar ascunde prințul de soție!

24 mai, 2023

Nu de puține ori s-a spus că Ducesa de Sussex este acaparatoare și manipulatoare, lucru care ne facem să ne gândim la soțul ei și la ce are el de îndurat acasă, dacă se adeveresc cumva zvonurile despre Meghan Markle.

image

Zilele trecute, a apărut zvonul că Prințul Harry și-a închiriat o cameră de hotel pentru a face, din când în când, pauză de la… Meghan. Și nu părea decât o mică răutate scrisă de presă despre celebrul cuplu regal. Asta până reprezentatul lui a ținut să se exprime cu privire la asemenea zvon. Aha, deci e posibil să fie adevărat?!...

Reprezentatul Prințului Harry și-a luat din timpul său prețios să răspundă zvonurilor apărute în presă. Astfel, acesta a infirmat faptul că fiul cel mic al Regelui Charles al III-lea stă și la hotel atunci când e sătul de soția sa. „Nu e adevărat”, a spus acesta în Page Six.  

Surse demne de-a fi luate în seamă au declarat, în cursul weekendului care tocmai a trecut, în The Sun, că Harry are o cameră într-un hotel de lux, care se află lângă vila sa din Montecito, California, în care stă atunci când își dorește să fie singur.

Tabloidul a dat și detalii despre „locul în care evadează” ocazional prințul. Astfel, camera cu pricina este în San Vicente Bungalows, un club privat din Los Angeles, cu reguli stricte menite să-i protejeze pe membrii săi exclusiviști.  

San Vicente Bungalows prioritizează intimitatea clienților săi VIP prin intermediul unui set de proceduri ce țin de securitatea celor care plătesc bani buni pentru a se afla acolo. În incintă, este interzisă folosirea camerelor foto de la telefoanele mobile, de pildă. Angajații au fost instruiți să pună stickere pe camerele foto ale telefoanelor mobile ale clienților chiar de la intrarea lor în clubul exclusivist.

Mai mult, clienții nu au voie să vorbească despre ceea ce văd că se petrece în interiorul clubului și nici nu li se permite să abordeze alți clienți, tocmai pentru a putea toți cei de-acolo să se bucure de intimidate 100%.

Cuplul regal a sărbătorit de curând cinci ani de la nuntă, însă tot acum se află în prim plan din cauza unui subiect care, cu siguranță, nu le pică bine. Publicul și presa internațională întorc pe toate părțile evenimentul de vinerea trecută, când reprezentantul Ducilor de Sussex a făcut public faptul că soții regali au fost urmăriți de paparazzi timp de două ore și urmărirea era cât pe ce să fie „catastrofală”.

Până și primarul orașului și-a exprimat grija cu privire la siguranța celor doi, în timp ce alții iau în râs întregul episod, având în vedere că îl consideră o exagerare pentru că s-a întâmplat în New York și în acest oraș e atât de mult trafic, încât nimeni nu poate prinde viteză pe străzile de acolo.

Mai multe pentru tine...

Până la urmă, subiectul despre camera de hotel a lui Harry o fi și el o exagerare?

E posibil. La fel de bine, nu-i exclusă nici posibilitatea ca prințul să aibă nevoie de un mic respiro de la cei doi copii ai lui, Archie (4) și Lilibet (1), dar mai ales de la soția lui, Meghan Markle, care pare destul de înfiptă și de manipulatoare, în timp ce el arată de parcă ar fi un pion în viața ambițioasei ducese. Hm, așa să fie oare? Dacă toată povestea nu e decât o invenție, cum de a considerat reprezentatul prințului Harry că merită un răspuns public o simplă invenție a presei?...

foto - GetyyImages, San Vicente Bungalow, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

harry archie meghan markle jpeg
Nunta Prințesei Madeleine a Suediei cu Christopher O'Neill, în 2013, Foto Getty (6) jpg
Andrea Casiraghi si familia profimedia 0779914475 jpg
Prințul William, Prințul Harry  sursa   Shutterstock jpg
Hussein si Rajwa profimedia 0780889565 jpg
Kate si William getty jpg
George, Charlotte și Louis, copiii Wales, Getty (3) jpg
Regina Camilla la Garden Museum (2) jpg
Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank, Getty jpg
Charlene de Monaco profimedia 0780585767 jpg
Regina Letizia profimedia 0781947731 jpg
Prințul Harry  foto   Gettyimages jpg
Kate Middleton, Prințesa de Wales, la rugby, Foto Profimedia (1) jpg
charles si camilla profi 8 jpg
diana si harry   profimedia jpg
printesa diana printul william jpg
Regele Charles a revenit la Londra (2) jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg