Harry le face probleme și americanilor! Guvernul, dat în judecată din cauza vizei prințului. Marți, prima înfățișare la tribunal

1 iunie, 2023

Guvernul american va apărea marțea viitoarea la tribunal pentru a răspunde unor întrebări legate de viza Prințului Harry, care a recunoscut că a consumat droguri în trecut, lucru ilegal în SUA.

image

Heritage Foundation, o organizație conservativă din Washington DC, a dat în judecată administrația lui Biden pentru a-i obliga pe oficialii americani să facă public dosarul de imigrare al Ducelui de Sussex.

Organizația respectivă vrea să știe cum de a reușit prințul britanic să intre în SUA, având în vedere că acesta a recunoscut, în mod repetat, că a consumat cocaină, canabis și ciuperci halucinogene. The Heritage Foundation susține că procesul se va desfășura în fața unui judecător federal pe 6 iunie, la ora 14.30.

Vestea procesului a fost dată de Nile Gardiner, directorul Centrului Libertății Margaret Thatcher din Heritage Foundation, care a ținut să precizeze că presa va putea asista la tribunal.

Decizia de-a desigila dosarul de imigrare al lui Harry poate avea consecințe asupra statutului prințului britanic în SUA, având în vedere că recunoașterea consumului de droguri poate duce la respingerea vizei.

Heritage Foundation vrea să descopere dacă a fost trecut și în cererea de viză consumul de droguri de care Harry se face vinovat.

În autobiografia Rezerva, Harry a recunoscut că a luat prima dată cocaină într-un weekend, când avea 17 ani. Apoi a mai „făcut câteva lunii” și cu alte ocazii. Mai mult, acesta a declarat că a luat ciuperci halocinogene la un eveniment din California plin cu celebrități și că a fumat marijuana după prima întâlnire cu Meghan Markle.

Și, de parcă asta nu era deja de-ajuns, Harry a ținut să vorbească și despre experiența pozitivă cu drogul psihedelic ayahuasca, spunând că „mi-a oferit relaxare, confort și o ușurare pe care am reușit s-o mențin o vreme”. Prințul britanic a făcut aceste dezvăluiri în timpul interviului cu terapeutul Gabor Maté, un mare susținător al consumului plantei amazoniene.

image
Mai multe pentru tine...

„Cocaina n-a avut niciun efect asupra mea, mă făcea doar să mă simt că aparțineam grupului respectiv, era o chestie socială. (…) Marijuana, în schimb, e diferită și m-a ajutat cu adevărat”, a dezvăluit Harry în martie.

În conformitate cu legea americană, oricine recunoaște că a consumat droguri în trecut nu are voie să intre în SUA, i se interzice accesul în țară. În cererea pentru viză, trebuie să răspunzi clar, cu „Da” sau „Nu”, la întrebarea „Consumi sau ai consumat vreodată droguri?”.

Simplul răspuns afirmativ îți poate refuza viza americană. Așa a pățit și Amy Winehouse în 2008, care, după ce a recunoscut ce consumase substanțe ilegale, n-a mai putut participa la premiile Grammy. Dar, na, ea a spus adevărul… Ore Harry o fi mințit autoritățile americane?

Foto - GettyImagesRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle Ducesa1, Profimedia PNG
Kate Middleton și Prințul William, apariție în Wales, pe 3 octombrie (9) jpg
Kate Middleton în rochie transparentă, Getty (5) jpg
Andrew si Charles jpg
Prințesa Ingrid Alexandra a Norvegiei, Getty (4) jpg
HSH Princess Charlene of Monaco, HSH Prince Jacques of Monaco, HSH Princess Gabriella of Monaco, Charlotte Casiraghi, Foto Profimedia jpg
Prințesa Rajwa și Prințul Hussein în vizită în SUA 2 foto Instagram png
Kate Middleton, distracție cu copiii din Kent, Foto Getty (8) jpg
Cuplul regal la balcon jpg
Regina Mathilde a Belgiei intr un total look Carolina Herrera   casa regala (2) jpg
site ul familiei regale jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la Universitatea Titu Maiorescu   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
Meghan Markle, Getty (8) jpg
Printul Harry si Charles jpeg
Harry și Eugenie, Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României Facebook jpg
Regele Charles Camilla jpg
Kate Middleton (29) jpg