Prințesa Margaret ar fi luat o supradoză de droguri la petrecerea lui Mick Jagger

27 mai, 2023

Oaia neagră a familiei regale – înainte de Harry! – și singura soră a regretatei Regine Elisabeta a II-a era opusul fostului monarh rigid. Și prințesa și-a găsit perechea în liderul trupei Rolling Stones!

image

Prințesa Margaret petrecea de parcă nu mai erau zile în an, se implica în tot felul de idile pasionale și căuta disperată compania altor rebeli ca ea. Iar unul dintre aceștia a fost chiar Mick Jagger, mare amator de petreceri sălbatice și amantlâcuri fierbinți.

Prințesa și Regele Rock & Roll s-au cunoscut în anii ’60, când a început o frumoasă prietenie între ei. Însă multă lume s-a întrebat dacă între cele două persoane publice a fost vreodată ceva mai mult decât o simplă amiciție. Ei bine, nimeni n-a confirmat vreodată acest lucru, dar nici n-avem cum să ne așteptăm la vreo confirmare la asemenea nivel de… discreție și secretomanie care există în familia regală britanică.

După cum scrie în „Mick: The Wild Life and Mad Genius of Mick Jagger”, rockerul a făcut cunoștință cu prințesa britanică la petrecerea aniversară a lui Lady Victoria. Și a fost atât de vrăjit de ea, încât a uitat complet că era deja implicat într-o relație amoroasă cu Chrissie Shrimpton.

Autorul cărții, Christopher Andersen, susține că cei doi s-au plăcut reciproc pe loc: „Ea îl considera pe el sexy și incitant! Dacă îi vedeai împreună, cum ea îl atingea pe genunchi și râdea ca o școlăriță înamorată, știai că era ceva sexual între ei...”.

Andersen declară că Regina i-a cerut surorii sale să nu se mai vadă cu Jagger, de teama unei alte infidelități din partea prințesei. Dar Margaret n-a ascultat-o pe regină. Mai mult, ajunsă în anturajul rockerului, a bifat tot ce era de bifat în compania lui. Se pare că Margaret ar fi luat o supradoză de droguri la una dintre petrecerile sălbatice ale lui Jagger, după ce mâncase prea multe brioșe cu canabis. Drept urmare, prințesa a ajuns pe mâinile unui medic care a fost nevoit să-i golească stomacul, pentru a-i salva viața.  

„Prințesa Margaret a fost întotdeauna un spirit liber și a cauzat mult scandal la viața ei”, a dezvăluit o sursă biografului lui Mick Jagger, Christopher Anderson, în Baltimore Sun. „Ultimul lucru pe care și-l dorea Regina e ca sora ei să fugă în lume cu Mick Jagger!”, a continuat acesta.

În ciuda piedicilor care i-au fost puse la palat, Contesa de Snowdon a menținut legătura cu Jagger, cei doi mergând împreună la mai multe petreceri răsunătoare, din care, cum spuneam, nu lipseau starurile și... drogurile. De fapt, prințesa și rockerul au rămas prieteni timp de mai bine de 40 de ani. Platonic sau nu.

Mai multe pentru tine...

Oricum nu-i de mirare că tocmai această apropierea mare dintre Margaret și Mick, atracția lor cu potențial fatal, a cauzat întârzierea numirii liderului trupei Rolling Stones în calitate de cavaler. Regina Elisabeta a II-a nu aproba deloc relația celor doi și atunci a refuzat, în mod repetat, să-l facă pe legendarul muzician cavaler.   

foto - GettyImagesRecente pe Ok! Magazine

Kate si William getty jpg
George, Charlotte și Louis, copiii Wales, Getty (3) jpg
Regina Camilla la Garden Museum (2) jpg
Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank, Getty jpg
Charlene de Monaco profimedia 0780585767 jpg
Regina Letizia profimedia 0781947731 jpg
Prințul Harry  foto   Gettyimages jpg
Kate Middleton, Prințesa de Wales, la rugby, Foto Profimedia (1) jpg
charles si camilla profi 8 jpg
diana si harry   profimedia jpg
printesa diana printul william jpg
Regele Charles a revenit la Londra (2) jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Charles, William și Harry jpg
Printul Harry GettyImages 1258476251 jpg
Prințul Harry cu verișoarele Eugenie și Beatrice jpg
Regele Thailandei profimedia 0573895261 (3) jpg
kate cu tiara jpg