Meghan Markle s-a confruntat cu amenințări reale în Marea Britanie. Cine spune asta?

30 noiembrie, 2022
meghan - harry

Meghan Markle s-ar fi confruntat cu mai multe amenințări credibile în timp ce locuia în Marea Britanie.

Anil Kanti „Neil” Basu – fostul șef al Poliției Metropolitane din Londra – susține într-un interviu pentru Channel 4 News că au existat amenințări „dezgustătoare și reale” împotriva ducesei de Sussex și a soțului ei, Prințul Harry.

„Am vorbit public de mulți ani despre amenințarea terorismului de extremă dreaptă în această țară”, a explicat el, descriind-o drept amenințarea „cu cea mai rapidă creștere”.

„Dacă ai fi văzut lucrurile care au fost scrise și le-ai fi primit – genul de retorică care este online – dacă nu știi ce știu, te-ai simți amenințat tot timpul”.

Basu susține că el și echipa sa au investigat presupusele amenințări la adresa lui Markle și au „trimis în judecată” mai multe persoane care au fost implicate.

Interviul nu este o surpriză, deoarece Harry, în vârstă de 38 de ani, a vorbit foarte mult în trecut despre siguranța lui Markle, în vârstă de 41 de ani, și a celor doi copii ai lor – Archie, 3 ani și Lilibet, 17 luni.

În documentarul Apple+ TV „The Me You Can't See”, Prințul a susținut că se temea pentru viața soției sale din cauza felului în care paparazzii au tratat-o ​​pe mama sa, Prințesa Diana, până la accidentul ei fatal de mașină.

„Istoria se repetă”, a afirmat el. „Mama mea a fost urmărită până la moarte în timp ce era într-o relație cu Dodi Al Fayed, iar acum uite ce s-a întâmplat”, a adăugat el.

„Vrei să vorbim despre istoria care se repetă? Nu se vor opri până când ea nu va muri”.

Un alt factor important care a jucat un rol esențial în această poveste a fost faptul că aceștia nu au mai beneficiat de aceeași securitate în Marea Britanie, iar asta după ce au anunțat la îndatoririle regale și s-au mutat în California, în 2020.

Mai multe pentru tine...

Comitetul Executiv Regal a decis să fie eliminată securitatea cuplului în acel moment, ceea ce a afectat enorm viața cuplului.

Echipa juridică a lui Harry a declarat anterior că el și fosta actriță nu s-au simțit în siguranță când își aduceau copiii în Marea Britanie. Recente pe Ok! Magazine

kate middleton meghan markle pippa jpeg
harry si meghan jpg
Regina Letizia a Spaniei, în vacanta (2) jpg
Kate Middleton în dungi, Profimedia (3) jpg
Rania profimedia 0753897804 jpg
Prințul Harry cu verișoarele Eugenie și Beatrice jpg
Mike si Zara Tindall   GettyImages 1323667056 jpg
Sophie, Contesa de Wessex   GettyImages 1245285993 jpg
camilla-  meghan-  charles- harry-william- kate ( ok magazine)
Kate Middleton și William și au dus copiii la școală jpg
Printesa Anne in vizita la regimentul Husarilor Regali la baza NATO din Estonia   pagina oficiala (8) jpg
meghan markle 1 jpg
Carole Middleton colaj jpg
Regina Elisabeta la Palatul Holyroodhouse   profimedia 0340857569 jpg
Printesa Anne si Camilla Parker jpeg
Printul Harry   profimedia 0222015636 jpg
Prințul Harry, în armată  jpeg
FotoJetHarry jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}