Mesajul ascuns în cea mai recentă fotografie a Regelui Charles, publicată odată cu diagnosticul de cancer

6 februarie, 2024

O nouă imagine a fost făcută publică odată cu comunicatul de presă despre boala cu care a fost diagnosticat Regele Charles și Palatul Buckingham a vrut să transmită un mesaj clar prin intermediul ei.

image

Un expert regal susține că Palatul Buckingham și-a dorit să transmită propriul mesaj odată cu vestea care a șocat întregul mapamond. Cea mai recentă fotografie cu Regele Charles ni-l arată pe actualul monarh stând în fereastra deschisă de la palat, îmbrăcat într-un costum albastru, care denotă spiritualitate, relaxare și un stil de viață liniștit.

Fostul corespondent regal de la BBC, Jennie Bond, a vorbit la Sky News despre imaginea cu pricina: „Fotografia a fost atent coregrafiată probabil că ieri, într-o încercare deliberată a Regelui și a palatului să arate tuturor că Majestatea Sa e bine și că noi nu trebuie să ne facem prea multe griji”.

Vestea noului diagnostic primit de monarh vine la doar o săptămână de la externarea sa din spital, după ce tocmai se operase pentru o problemă benignă – prostată mărită.

Luni după-amiaza, la ora 18, palatul a emis comunicatul de presă care susținea următoarele: „În timpul realizării operației pentru prostată mărită a Regelui, s-a constatat o altă problemă apărută. Analizele ulterioare au indicat o formă de cancer”.

În cele mai recente fotografii cu Regele Charles, acesta arăta într-o formă fizică bună și bucuros în timp ce-și saluta susținătorii la ieșirea din The London Clinic, pe 29 ianuarie. Apoi, suveranul a fost surprins la biserică, în Sandringham, în ziua de duminică, exact după ce primise vestea că are cancer. Din nou, acesta a zâmbit celor din preajma sa, pentru a menține acel calm atât de necesar zilelor acestora tulburi.

Mai multe pentru tine...

În tot acest timp, când Regele își face tratamentul pentru cancerul cu care a fost diagnosticat și Palatul Buckingham dorește să ne asigure pe noi toți că monarhia este la fel de puternică ca întotdeauna, Regina Camilla și Prințul William preiau tot mai multe responsabilități.

Pe măsură ce Prințul William devine tot mai relevant pentru monarhia britanică, având în vedere diagnosticul crunt primit de tatăl său, viitorul rege trebuie să găsească un mod de-a se descurca singur cu noile responsabilități, pentru că soția sa, Kate Middleton, se află în recuperare după operația avută pe 16 ianuarie pentru o problemă medicală misterioasă.

Dacă situația e într-adevăr ținută sub control de palat, rămâne de văzut în următoarea perioadă.

foto - Instagram The Royal Family



Recente pe Ok! Magazine

Zara Tindall, Profimedia (3) jpg
Prințesa Catharina Amalia, Profimedia jpg
Prințesa Victoria Prințul Daniel Regina Mary și Frederik GettyImages 689775904 jpg
Prințul Harry  sursa foto   GettyImages jpg
Regele Charles, Regina Camilla, Ducesa Sophie la garden party   profimedia 0871186615 jpg
Prințul Harry la Londra profimedia 0871266789 jpg
Kate Middleton culoarea anului 2024 jpg
Prințul Marocului Foto Instagram jpg
Printul Harry   profimedia 0871259953 jpg
Prințul Archie 5 ani Foto colaj jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Profimedia jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Regele Harald, Regina Sonja cu Maia Sandu in Norvegia   FOTO Casa Regală norvegiană (5) jpg
Regina Mary si Regina Silvia a Suediei   Casa Regală daneză (2) jpg
Regina Camilla, GettyImages (6) jpg
Prințesa Victoria și Prințesa Sofia FotoJet (2) jpg
Regina Letizia, Infanta Sofia si Regele Felipe   GettyImages 1492368713 jpg
Charlene de Monaco profimedia 0870449785 jpg