Mișcare neașteptată! Regele Charles vinde 12 dintre caii Reginei

17 octombrie, 2022
charles si cami 8 profi jpg

Regina era binecunoscută pentru dragostea ei pentru cai, dar noul Rege va rupe tradiția regală care datează de câteva decenii. Charles este pregătit să renunțe la caii de curse cu cele mai bune performanțe pe care i-a moștenit de la Regină.

Cei 12 prețioși vor fi vânduți acum la casa de licitații Tattersalls din Newmarket.

Printre caii care vor fi vânduți se află și Just Fine – care a fost antrenat de Sir Michael Stoute – și a fost primul cal care a câștigat pentru noul rege.

Love Affairs – care a fost ultimul câștigător al Reginei va fi, de asemenea, scos la vânzare, potrivit The Mail on Sunday. O sursă regală spune că există zvonuri despre „încetarea” operațiunii de reproducere în următorii trei ani: „Herghelia regală ar putea fi un muzeu în trei ani. Ar fi o adevărată rușine”, afirmă o persoană din interior.

„Legătura dintre familie și industria curselor de cai va continua. Dorința este de a continua tradițiile și conexiunile cu Royal Ascot, dar nu la aceeași scară ca pe vremea suveranei, pentru că ea avea o pasiune”.

Charles – care are 60 de cai de curse și 38 de iepe pui în Sandringham – este de așteptat să înceapă să reducă numărul în curând. Cei 30 de mânji noi, care sunt așteptați în noul an, vor fi, de asemenea, vânduți la un preț ridicat.

Mai multe pentru tine...

Regina a avut 37 de cai în curse anul acesta, dintre care o treime au fost moșteniți de Charles.

După moartea tatălui ei, regele George al VI-lea, suverana a moștenit animalele, ceea ce i-a aprins dragostea pentru acest sport. Cursele de cai aveau un preț,  dar Regina își finanța hobby-ul din banii ei privați.

Cu toate acestea, anul trecut a câștigat cel mai bine din curse, cei 36 de cai ai ei fiind declarați câștigători, ceea ce înseamnă că a obținut 590.000 de lire sterline premii în bani.

Regina vindea de obicei în jur de șapte cai pe an, așa că vânzarea planificată pentru această lună reprezintă o creștere mare.Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle și Prințul Harry, Getty (1) jpg
regina Elisabeta
camilla  charles profi81 jpg
Regele Charles și Ducii de Sussex, Profimedia (4) jpg
meghan si harry profimedia 0743266809 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Prințul Harry și Meghan Markle, Profimedia (2) jpg
diana si familia
Harry si Archie
00 jpg
charles  camilla jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (3) jpg
Prince Heinrich XIII of Reuss, Profimedia (2) jpg
camilla
harry si meghan
Majestatea Sa Margareta in rochie cu paiete si transparente la seara Corpului Diplomatic   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpg
regina - charles - camilla
meghan versus kate jpg