Moartea Prințesei Diana, un subiect controversat pentru echipa The Crown

13 octombrie, 2022
diana printesa profi jpg

La doar câteva săptămâni după ce Regina Elisabeta a murit și filmările au fost întrerupte, echipa The Crown se pregătește să abordeze scenele din jurul morții îndrăgitei Prințese de Wales .

Serialul va fi filmat în următoarele două săptămâni, iar membrii producției – inclusiv actrița Elizabeth Debicki , care o va interpreta pe Diana în acest sezon – sunt tot mai nervoși din cauza acestor scene intense. Ca atare, cei care lucrează la serial se străduiesc să facă totul bine și să abordeze acele momente grele de pe ecran „cu sensibilitate”, potrivit unei surse.

Deși nu este clar ce episoade dramatice vor fi prezentate în cel de-al șaselea și ultimul sezon The Crown , despre care se speculează că va ajunge pe platforma de streaming în 2023, se pare că accidentul de mașină din 1997 de la Paris, Franța, în care Prințesa Diana, iubitul ei, Dodi Al Fayed , și șoferul Henri Paul și-au găsit sfârșitul nu va fi relatat. Bodyguardul Dianei, Trevor Rees-Jones , a fost singurul supraviețuitor al accidentului.

Prințesa, care avea doar 36 de ani când a murit, a lăsat în urmă doi copii, pe William și Harry, care aveau 15, respectiv 12 ani la momentul morții ei.

Producția celui mai recent capitol The Crown , care se concentrează în jurul familiei regale de-a lungul anilor 1990 și începutul anilor 2000, a făcut, de asemenea, titluri luna trecută, după ce creatorul Peter Morgan a anunțat, după moartea Reginei Elisabeta, că filmările vor fi întrerupte o perioadă.

Se pare că exista chiar și un plan de urgență în cazul în care suverana urma să moară în timpul serialului.Recente pe Ok! Magazine

Prințul Harry, Meghan Markle foto  GettyImages jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Jow Biden, Prințul William sursa  Profimedia jpg
David Beckham, alaturi de Printul Willam si Printesa Kate la Earshot Prize la Boston  profimedia 0742014789 jpg
meghan- harry
kate- william
Printul Joachim al Danemarcei si Printesa Marie  GettyImages 1237723301 jpg
Ducii de Sussex sursa  Profimedia jpg
charles -camilla
regina deschidere
Printul Philip si Charles  GettyImages 618581246 jpg
biden si sotia jpg
kate-william
meghan - harry
kate middleton william avion jpg
charles - meghan - camilla
kate - william- copii
Printesa Margaret profimedia 0423858100 jpg