Modelele regale pentru Charlotte și Louis sunt rezerva rezervei de la palat

19 aprilie, 2024

Un expert regal a lăudat munca depusă de doi membri ai familiei regale britanice și i-a catalogat drept „modele excelente” pentru Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

image

Prințul Edward și Ducesa Sophie au fost descriși ca niște „modele minunate” pentru cei mai mici copii ai Prinților de Wales, care le arată fraților Charlotte și Louis că pot fi „rezerve” sau chiar „rezervele unei rezerve” și avea o viață împlinită la Palat.

Ducele și Ducesa de Edinburgh și-au intensificat munca în ultima perioadă, când Regele Charles și Kate Middleton, adică actualul monarh și viitoarea regină britanică, se luptă cu cancerul. Cei doi soți regali au făcut un pas în față și dau o mână de ajutor monarhiei britanice, care trece printr-o criză fără precedent. Săptămâna trecută, perechea regală a reprezentat monarhia la un eveniment important din Londra, care a marcat 120 de ani de relații bune între Marea Britanie și Franța.

image

Un expert regal susține că Edward și Sophie „merită din plin recunoașterea pe care o primesc în momentul de față”. Jennie Bond a dezvăluit în ediția britanică a revistei OK!: „Ei au fost întotdeauna devotați, în mod discret, cauzelor pe care le reprezintă, însă munca lor a fost adesea umbrită de alți membri ai familiei regalepână acum”, a ținut să precizeze comentatorul regal.

„De când le-a cerut Regele să-și ia un rol mai important în cadrul monarhiei, Edward și Sophie dovedesc cu prisosință că se descurcă foarte bine. Mai mult de-atât, au devenit niște modele minunate pentru strănepoți și strănepoată, arătându-le că pot fi o rezervă sau chiar rezervele unei rezerve și să aibă o viață împlinită la Palat”, a conchis acesta.

image
Mai multe pentru tine...

Moștenitorul tronului și rezerva sa se referă la primul născut și, respectiv, la cel de-al doilea copil născut dintr-o familie regală. Termenul de „rezervă” a fost făcut cunoscut mai ales de Prințul Harry, în cartea sa, „Rezerva”, care s-a plâns de statutul său „ingrat”.  

Pe lângă faptul că Charlotte și Louis au niște modele demne de-a fi luate în seamă pentru rolul pe care îl vor juca ei la maturitate, când fratele lor cel mare, Prințul George, va urca pe tronul britanic, Bond a subliniat și faptul că cei trei copii ai Prințului William și ai lui Kate Middleton sunt crescuți „cât mai normal posibil”, apelând la un parenting „blând și modern”.

„Wiliam și Kate sunt, cu sigurnață, la curent cu problemele cu care se confruntă o rezervă. Ei au arătat deja că au o abordare diferită de-a crește niște copii regali și sunt sigură că vor face tot ce le stă în putință pentru ca Louis și Charlotte să se simtă la fel de speciali precum George”, a adăugat expertul regal.

foto - GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles George Charlotte Louis jpg
Kate, William și Harry, Foto Getty (6) jpg
kate william george charlotte louis jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (3) jpg
Prințul William Foto Getty Images (1) jpg
Earl Charles Spencer și Harry, Getty (2) jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (5) jpg
Regina Camilla la Clarence House, Profimedia (3) jpg
kate william profimedia 0764084002 jpg
Regele Charles și Regina Camilla de Paște foto Getty Images (2) jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh în vizită în Ucraina, GettyImages (9) jpg
3 printul william pilot de elicoptere sanitare ambulanta coronavirus 3 jpg jpeg
Prințul Harry și Meghan Markle foto profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Printesa Gabriella si Printul Jacques de Monaco, alaturi de Printesa Charlene de Monaco si Printul Albert de Monaco   profimedia 0868411794 jpg
Prințul William și Kate Middleton Foto Getty Images   Instagram jpg
FotoJet Clooney Meghan jpg