FOTO Nasul lui Meghan, una dintre cele mai cerute operații estetice! Și l-a retușat chiar ea?

31 iulie, 2022

Una dintre cele mai admirate femei din lume este naturală din vârful nasului până-n tălpi sau și-a retușat mici imperfecțiuni fizice de-a lungul timpului?...

image

Din momentul în care fosta actriță hollywoodiană și-a început relația cu Prințul Harry, a devenit una dintre cele mai fotografiate și mai admirate femei din lume. Și chiar are ce arăta lumii întregi!

Aflându-se atât de mult în prim plan, Meghan trebuie să arate impecabil tot timpul! De fapt, avea asemenea pretenții de la ea încă de când încerca să devină cunoscută în Cetatea Filmului și respecta cu sființenie faptul că imaginea este esențială în industria filmului și a televiziunii.

Ducesa de Sussex este o femeie mulatră, care s-a născut cu câteva trăsături faciale frumoase. Însă, a știut și ce avea de făcut pentru a și le menține și chiar evidenția. Astfel, mai mulți chirurgi esteticieni sunt de părere că, de-a lungul timpului, Meghan a apelat la bisturiu pentru a-și perfecționa look-ul.

De fapt, nici măcar nu e vorba despre perfecționat, pentru că tocmai imperfecțiunile nasului ei au transformat-o în preferata celor care ajung în clinicile de înfrumusețare chirurgicală. Clienții mai multor medici plasticieni se duc cu fotografia ducesei la medic pentru a cere un nas imperfect ca al ei. Natural și bine proporționat.

Nasul ei a ajuns atât de faimos, încât este cerut în cele mai multe clinici estetice, ajungând să fie una dintre cele mai cerute operații estetice din lume. Se pare că atât chirurgii platicieni, cât și clienții lor adoră faptul că nasul americancei nu este absolut perfect, are acel vârf ridicat și puțin bombat, care-l face să arate cât mai natural. Din profil, se vede cel mai bine acel bumb, care face din nasul ei să fie unic și cât se poate de plăcut.

image

Chirurgii plasticienii ne informează că nasul lui Meghan se poate obține chiar și printr-o metodă nechirurgicală, se numește intervenția lichidă asupra nasului. O astfel de rinoplastie se face într-o clinică chirurgicală, dar nu necesită anestezie, incizii și o perioadă mare de recuperare.

În timpul unei rinoplastii lichide, niște fillere se injectează în nas pentru a-i ajusta conturul și forma după plac . Tratamentul durează circa 10 minute și nu prezintă riscuri prea mari. Iar rezultatul e vizibil timp de un an, după care, trebuie revenit cu aceeași procedură. Evident că o rinoplastie clasică n-are nevoie de retușuri ulterioare.

Mai multe pentru tine...

Bun, dar Meghan s-a născut cu acest nas faimos al ei sau și l-a „lucrat” și ea?

Cei mai mulți medici estetici sunt convinși că a fost retușat destul de mult. Iar dovada sunt exact fotografiile din timpul copilăriei și ale adolescenței vedetei. Dacă le comparăm cu cele din prezent, se văd foarte bine diferențele. Acum, Markle are un nas mai îngust – mai ales în partea de sus, dar și la nivelul nărilor – care nu se mai aseamănă la fel de mult cu cel al mamei ei, care este o femeie de culoare cu nas lat.

Pentru a vedea diferențele, urmărește galeria foto de mai jos!

Foro - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg