FOTO Nasul lui Meghan, una dintre cele mai cerute operații estetice! Și l-a retușat chiar ea?

31 iulie, 2022

Una dintre cele mai admirate femei din lume este naturală din vârful nasului până-n tălpi sau și-a retușat mici imperfecțiuni fizice de-a lungul timpului?...

image

Din momentul în care fosta actriță hollywoodiană și-a început relația cu Prințul Harry, a devenit una dintre cele mai fotografiate și mai admirate femei din lume. Și chiar are ce arăta lumii întregi!

Aflându-se atât de mult în prim plan, Meghan trebuie să arate impecabil tot timpul! De fapt, avea asemenea pretenții de la ea încă de când încerca să devină cunoscută în Cetatea Filmului și respecta cu sființenie faptul că imaginea este esențială în industria filmului și a televiziunii.

Ducesa de Sussex este o femeie mulatră, care s-a născut cu câteva trăsături faciale frumoase. Însă, a știut și ce avea de făcut pentru a și le menține și chiar evidenția. Astfel, mai mulți chirurgi esteticieni sunt de părere că, de-a lungul timpului, Meghan a apelat la bisturiu pentru a-și perfecționa look-ul.

De fapt, nici măcar nu e vorba despre perfecționat, pentru că tocmai imperfecțiunile nasului ei au transformat-o în preferata celor care ajung în clinicile de înfrumusețare chirurgicală. Clienții mai multor medici plasticieni se duc cu fotografia ducesei la medic pentru a cere un nas imperfect ca al ei. Natural și bine proporționat.

Nasul ei a ajuns atât de faimos, încât este cerut în cele mai multe clinici estetice, ajungând să fie una dintre cele mai cerute operații estetice din lume. Se pare că atât chirurgii platicieni, cât și clienții lor adoră faptul că nasul americancei nu este absolut perfect, are acel vârf ridicat și puțin bombat, care-l face să arate cât mai natural. Din profil, se vede cel mai bine acel bumb, care face din nasul ei să fie unic și cât se poate de plăcut.

image

Chirurgii plasticienii ne informează că nasul lui Meghan se poate obține chiar și printr-o metodă nechirurgicală, se numește intervenția lichidă asupra nasului. O astfel de rinoplastie se face într-o clinică chirurgicală, dar nu necesită anestezie, incizii și o perioadă mare de recuperare.

În timpul unei rinoplastii lichide, niște fillere se injectează în nas pentru a-i ajusta conturul și forma după plac . Tratamentul durează circa 10 minute și nu prezintă riscuri prea mari. Iar rezultatul e vizibil timp de un an, după care, trebuie revenit cu aceeași procedură. Evident că o rinoplastie clasică n-are nevoie de retușuri ulterioare.

Bun, dar Meghan s-a născut cu acest nas faimos al ei sau și l-a „lucrat” și ea?

Cei mai mulți medici estetici sunt convinși că a fost retușat destul de mult. Iar dovada sunt exact fotografiile din timpul copilăriei și ale adolescenței vedetei. Dacă le comparăm cu cele din prezent, se văd foarte bine diferențele. Acum, Markle are un nas mai îngust – mai ales în partea de sus, dar și la nivelul nărilor – care nu se mai aseamănă la fel de mult cu cel al mamei ei, care este o femeie de culoare cu nas lat.

Mai multe pentru tine...

Pentru a vedea diferențele, urmărește galeria foto de mai jos!

Foro - Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prinţesa Haya de Iordaniei si Sarah Ferguson la evenimentul Fundatiei Maiden Factor   Instagram (7) jpg
Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi, GettyImages jpg
Harry și William în uniforme, GettyImages jpg
Kate Middleton William Camilla și Charles foto GettyImages 1343663306 jpg
Prințul Louis Foto Profimedia (1) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (2) jpg
Harry și Meghan profimedia 0801441590 jpg
Kate Middleton și Prințul William (1) jpg
Prințul Louis fotografie aniversară la 6 ani jpg
Lady Gabriella Kingston și Thomas Kingston, Profimedia jpg
Pippa, Carole și Kate Middleton, Profimedia (1) jpg
Kate Middleton și Louis  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
Printesa Isabella a Danemarcei Foto Getty Images jpg
Wallis Simpson și Ducele de Windsor   GettyImages 3430676 jpg
Prințesa Charlene de Monaco la campionatul de rugby  GettyImages 2147944792 jpg
Regina Camilla Foto profimedia (6) jpg
FotoJetdeKent jpg