Deși empatică cu alte victime ale cancerului, Kate a fost taxată nemilos la ultima apariție

4 octombrie, 2024

Apariția Prințesei de Wales în Windsor a stârnit multe reacții pe rețelele sociale. Unii îi lăudau empatia față de altă victimă a cancerului, când a îmbrățișat o adolescentă care suferă de aceeași boală ca ea, și alții nu s-au putut abține și i-au criticat ținuta. Ce i-au reproșat viitoarei regine britanice?

image

După cea mai recentă apariție a lui Kate Middleton, una dintre puținele pe care prințesa le bifează în ultima vreme, fanii regali au comentat în toate felurile posibile felul în care soția Prințului William s-a prezentat la evenimentul de la Castelul Windsor, de pe 2 octombrie.

Kate a fost însoțită de soțul ei la întâlnirea cu Liz Hatton, de 16 ani, un fotograf în devenire din Harrogate, care suferă de o formă rară și agresivă de cancer. Prințesa a ales culoarea sezonului la eveniment, însă fanii ei tot avut avut ce să-i reproșeze prințesei care de-abia și-a încheiat ședințele de chimioterapie.

Nimeni nu se aștepta s-o vadă pe Kate Middleton înapoi la lucru atât de repede după ce și-a încheiat tratamentul anti-cancer. Și cei mai mulți au admirat atitudinea prințesei la întâlnirea emoționantă cu altă victimă a cancerului, dar și ținuta pe care a ales-o cu această ocazie.  

Kate Middleton  sursa foto   Instagram Kensington Palace jpg

Imaginea în care Kate o îmbrățișează pe Liz, cu toată căldura posibilă, a făcut înconjurul lumii, având în vedere ce le leagă pe cele două persoane – diagnosticul primit de la medici. Însă nu toată lumea a apreciat ținuta prințesei, mai ales topul nude pe care l-a avut sub sacoul Roland Mouret în nuanța sezonului.

„Mă bucur s-o văd înapoi la lucru! Costumul e drăguț! Ador cerceii! Dar topul, pur și simplu, nu merge cu restul outfit-ului”, a ținut să spună cineva pe Instagram, iar alții au fost perfect de acord: „Culoarea topului e prea aproape de nuanța pielii ei, ai impresia că poartă o bluză de corp”, a adăugat altcineva.

image
Mai multe pentru tine...

„Ce bine e s-o vedem din nou pe Kate!”, s-a bucurat alt internaut. „Dar culoarea topului de sub sacou nu e alegerea potrivită din punct de vedere coloristic. Eu aș fi creat contrast cu o bluză albă din mătase. Dar tot mă bucur să-o văd în public!”, a completat altcineva reproșul care i s-a adus prințesei de numeroși alți internauți. „Topul nu e deloc OK!”, a conchis altcineva pe rețelele sociale în deplin acord cu alți fani regali atenți la fiecare detaliu afișat de Prințesa de Wales în spațiul public.

foto - GettyImages,  Instagram Kensington Palace



Recente pe Ok! Magazine

Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Kate Middleton și Prințul William Foto Instagram jpg
Majestatea Sa Margareta si Alex Ciucu la Palatul Elisabeta ca Furnizor al Casei Regale   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpg
Printul Jigme Namgyel si Printul Ugyen Wangchuck la Forumul de inovatie   Casa Regala din Bhutan jpg
Regina Mary a Danemarcei Foto Canasa regală daneza jpg
Familia Regala romana, Majestatea Sa Margareta, Principele Radu, Principesa Sofia si Principesa Maria   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpg
Charlene Monaco Facebook jpg
William, Meghan, Harry, GettyImages (2) jpg
fratele Principele Radu, medicul Dan Gabriel Duda, la inmormantarea mamei   Casa Majestatii sale (10) jpg
Edoardo Mapelli Mozzi si Printesa Beatrice   profimedia 0784458836 jpg
Charlotte și mama ei, Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Prințul Seeiso din Lesotho și prințul Harry,GettyImage (2) jpg
Regele Charles la expozitia florala a Royal Horticultural Society   Casa Regala britanica (1) jpg
Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi, Profimedia (2) jpg
Regele Felipe și Regina Letizia Foto Profimedia (6) jpg
Kate Middleton, Profimedia jpg
Regina Camilla, Profimedia (2) jpg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg