Nu se menajează deloc Prințesa Leonor în armată. Viitoarea Regină a Spaniei se pregătește intens

21 septembrie, 2023

Noi imagini cu Leonor în armată. Prințesa moștenitoare a Spaniei își continuă pregătirea militară și se desăvârșește, pentru viitor, căci ea este cea care va urca pe tron după tatăl său, Regele Felipe al VI-lea.

Prințesa Leonor a Spaniei în armată, Getty (1) jpg

Ce diferite sunt prințesele, în ziua de astăzi. Viitoarele suverane nu-și deleagă puterea, ci se împuternicesc. Este și cazul fiicei celei mari a Regelui Felipe și a Reginei Letizia, care pare că se simte ca peștele în apă în armată.

Prințesa Leonor a Spaniei în armată, Getty (8) jpg

Leonor se antrenează intens, aleargă, a învățat să mânuiască arma, țintește, se ferește, se camuflează, cară echipamentele grele, participă în misiunile pregătitoare și este un cadet exemplar!

Fiica Regelui Felipe și a Reginei Letizia a Spaniei, în vârstă de 17 ani, și-a primit sabia de ofițer la Academia Militară Generală din Zaragoza, împreună cu alți 560 de cadeți nou admiși, pentru a marca intrarea ei în Școala de ofițeri ai Corpului General de Armată, precum și în Corpul Guardia Civil.

Este o ceremonie semnificativă, deoarece este prima la care participă studenții noi și plină de semnificații, căci simbolizează obținerea titlurilor de „cavaler” sau de „lady cadet”.

Palatul spaniol a publicat noi imagini cu Prințesa, care pare foarte mândră de uniforma sa militară.

Leonor s-a înscris la școala militară luna trecută, iar părinții ei mândri și sora mai mică, infanta Sofia, în vârstă de 16 ani, și-au luat rămas bun de la ea foarte emoționați.

Prințesa își va petrece primul an de pregătire la Academia Militară Generală din Zaragoza, apoi se va pregăti un an în Marină. Cel de-al treilea an îl va petrece cu Forțele Aeriene.

Prințesa Leonor a început trei ani de pregătire militară având în vedere rolul ei în viitor, ca șef de stat. Casa Regală a Spaniei a anunțat în martie că prințesa își va începe studiile la Academia Militară Generală din Zaragoza și se va pregăti ca Lady Cadet pentru anul academic 2023-2024.

Mai multe pentru tine...

În anul următor, Prințesa Leonor va dobândi experiență în marină, lucrând ca aspirant la Școala militară navală Marín și la bordul navei de instrucție Juan Sebastián de Elcano. După aceea, își va completa cursurile la Air and Space Army, urmând să participe la Academia Generală de Aviație din San Javier în calitate de elev sublocotenent în perioada 2025-2026. Programul intens este normal pentru moștenitorul tronului Bourbon, întrucât și regele Felipe a studiat la mai multe academii militare.

Prințesa Leonor va fi prima regină regentă a Spaniei de la regina Isabella a II-a (care a domnit între 1833 și 1868) atunci când va urca pe tron și, odată cu aceasta, va prelua și responsabilitatea de a fi comandantul suprem al forțelor armate spaniole.

Miercuri, palatul a confirmat, de asemenea, că Leonor a încheiat o perioadă de pregătire militară de bază, inclusiv exerciții de tragere și urmărire a luptei.

Prințesa Leonor a Spaniei a absolvit Colegiul UWC Atlantic din Țara Galilor, după ce a trecut printr-un Bacalaureat Internațional.

Foto: Getty



Recente pe Ok! Magazine

Sarah Ferguson pe mana stilistilor   Instagram jpg
Meghan Markle și Prințul Harry profimedia 0871667832 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Ducesa Sophie la garden party  profimedia 0871197985 jpg
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
Charlene de Monaco și fina ei colaj jpg
Prințesa Diana cu fiii ei  foto   GettyImages jpg
Marea Ducesa Maria Teresa de Luxemburg, Regina Mathilde, Printesa Sophie de Liechtenstein si Elke Budenbender  Marea Curte Ducala (3) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle în Columbia Foto Profimedia (10) jpg
Kate Middleton, Profimedia (3) jpg
Regele Willem Alexander, Regina Maxima, Prințesele Amalia și Alexia Foto Profimedia (2) jpg
Prințesa Charlotte la Wimbledon alături de fratele George și părinții lor (9) jpg
Kate și William, GettyImages (4) jpg
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
Margareta a Romaniei si Principele Radu foto Facebook jpg
Charlene și Albert de Monaco profimedia 0908553700 jpg
Kate Middleton si Printul William in ziua logodnei, cu Pippa Middleton si James Middleton   Getty Images jpg
Meghan în Columbia, GettyImages (3) jpg