„Vrei să nu-ți mai vezi nepoții?” Harry și-a șantajat tatăl când s-au certat pe Frogmore Cottage

25 noiembrie, 2023

Cartea lui Omid Scobie, Endgame, scoate la iveală noi discuții în contradictoriu între Regele Charles al III-lea și fiul său, Prințul Harry.

image

Noua carte despre familia regală britanică promite să dea foc rămășiței de relație care mai există între Ducii de Sussex și Regele Charles după ce au fost publicate câteva pasaje din ea în care Harry pare că îl șantajează pe tatăl său.

The Sun susține că Endgame conține o replica usturătoare a lui Harry adresată tatălui său când se certau din cauza Frogmore Cottage. Acesta i-ar fi aruncat în față actualului monarh britanic cuvinte care cu greu mai pot fi șterse din memoria acestuia.

Revista franceză Paris Match confirmă conținutul exploziv al cărții Endgame și susține că un mesaj a circulat în familia regală, în care se preciza ca aceștia să nu mai aibă încredere în Harry după publicarea autobiografiei Rezerva.

Publicația susține că o sursă din apropierea Regelui a declarat că „Charles a fost prudent” atunci când fiul său cel mic l-a sunat ca să-i ureze toate cele bune la trei săptămâni după ce cartea prințului ajunsese pe piață.

„Voia să-și limiteze discuția cu el la niște replici inofensive. În ceea ce îl privea pe Harry, mesajul care a circulat în sânul familiei regale era să nu aibă nimeni încredere în el… și toată lumea a luat foarte în serios acest mesaj”, a declarat sursa respectivă.

Alt extract din cartea Endgame sugerează că Harry i-a strâns puțin mâna tatălui său în privința copiilor săi, în timp ce se certau pe Frogmore Cottage din Windsor.

Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Mai multe pentru tine...

A fost emis un mandat de evacuare la numai câteva zile după ce autobiografia lui Harry, Rezerva, a fost publicată. Endgame evidențiază că prințul și-a folosit propriii copii, pe Archie și pe Lilibet, pentru a câștiga discuția cu tatăl său și dreptul de-a rămâne în Frogmore Cottage în continuare cu familia sa, atunci când se află în Marea Britanie.

În același timp, aceeași carte susține că Harry este pregătit pentru o împăcare cu familia sa, prințul spunând următoarele: „Sunt pregătit să iert. Să obțin o scuză sau o explicație de la ei? În momentul de față, cui îi mai pasă, nu-i așa?”, ar fi zis fiul cel mic al regelui.

Cartea Engame va ieși pe piață marți, pe 28 noiembrie, și, până atunci, mai multe publicații au publicat paragrafe din volumul care amenință să zdruncine iar din temelii monarhia britanică.

Palatul Buckingham a declarat, în cursul zilei de vineri, 24 noiembrie, că nu comentează paragrafele publicate de Paris Match. Rămâne de văzut ce alte surprize urmează să descoperim odată cu publicarea cărții Endgame, la începutul săptămânii viitoare.

foto - GettyImagesRecente pe Ok! Magazine

Regina Rania a Iordaniei (3) jpg
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar   profimedia 0721654746 jpg
Prințesa Maria Olympia a Greciei GettyImages 1676789486 jpg
Printesa Beatrice si Edoardo Mapelli Mozzi   profimedia 0851446362 jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Regina Rania a Iordaniei profimedia 0851809443 jpg
Prințul Harry  foto   GettyImages(1) jpg
Prințul Andrew și fosta soție, Sarah Ferguson (2) jpg
regele harald al norvegiei (3) jpg
Regina Letizia (2) jpg
harry william kate hepta 2759303 jpg jpeg
Printul Ernst August de Hanovra si Printesa Caroline de Monaco la balconul Palatului Princiar din Monaco   GettyImages 77978912 jpg
Prințul Pavlos și Prințesa Marie Chantal profimedia 0851475097 jpg
Prințul Harry prezent la Londra pe 7 septembrie 2023 la ceremonia WellChild Awards, Profimedia jpg
Prințul și Prințesa Michael de Kent GettyImages 2034834696 jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Kate și William în negru 1, Getty jpg
Regina Camilla jpg