„Nu vrem să fim niște vedete!” Discuția emoționantă dintre frații Harry și William

9 iunie, 2023

Fiul cel mic al Regelui Charles a făcut dezvăluiri revelatoare și-n trecut, nu numai acum. În 2017, a vorbit despre perioada din viața lui în care s-a simțit „fără direcție”, în pragul unei „căderi nervoase”. Ce discuție emoționantă a avut cu fratele lui mai mare?

image

Nu-i nicio surpriză pentru nimeni că Prințul Harry a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă după ce și-a pierdut mama și, în adolescența lui complicată, a încercat să-și amorțească sentimentele cu alcool și băutură, conform propriilor declarații. Tot ce simțea e că „ îmi pierdusem direcția” și era pe punctul de-a avea „o cădere nervoasă”. Cel puțin așa a povestit Ducele de Sussex în interviul său din 2017. Ce reacție a avut fratele lui atunci la tot ce se întâmpla cu el?

În acel moment, când sănătatea mentală a lui Harry era cât se putea de afectată și petrecerile îmbibate în alcool erau la ordinea zilei, Prințul William i-a oferit fratelui său mai mic un sfat extrem de bun. În interviul oferit în 2017, Harry a recunoscut că-i trecuse prin minte să renunțe la îndatoririle sale regale cu ani buni înainte s-o facă cu adevărat.

Harry a povestit cum „mi-am petrecut mulți ani refuzând să mă maturizez” și-a recunoscut că toată acea nefericire pe care o simțea provenea din durerea pe care și-o reprima după pierderea mamei în 1997.

Care a fost sfatul pe care i l-a dat William când și-a văzut fratele în suferință și comportându-se regretabil?

Când avea 28 de ani, Harry a fost convocat la o discuție serioasă cu fratele lui. Iar William i-a recomandat fratelui său mai mic să caute ajutor specializat pentru starea proastă în care se afla. Sfatul dat de fratele lui mai mare l-a determinat pe Harry să se dedice ulterior proiectelor caritabile.

Tot în 2017, Harry a spus lucrurilor pe nume și-a declarat că „nimeni nu-și dorește să fie regină sau rege”, ne informează Express. Acesta a adăugat că monarhia britanică e motivată de datoria pe care o are și implicată, drept urmare, în proiecte caritabile: „Proiectele caritabile au fost alese pentru simplul motiv că mama noastră a făcut primul pas în acest sens. Îmi plac astfel de proiecte și faptul că întâlnesc tot felul de oameni cu ocazia lor!”.

Mai multe pentru tine...

„Nu vrem să fim niște vedete, ci vrem să ne folosim de rolul nostru pentru a face bine”, a declarat atunci Ducele de Sussex. Oho, câte s-au schimbat de-atunci, pentru că discursul lui sau, cel puțin, comportamentul actual îl contrazic mult.  

Harry a adăugat, în 2017, că nu-i plăcea deloc „să mă simt ca într-un bol de sticlă”, iar faptul că era monitorizat constant de presă l-a determinat să părăsească țara natală în 2020. Sau, cel puțin, a fost unul dintre motive…

„Sunt hotărât să fac cumva ca să duc o viață obișnuită și, dacă am noroc să am și copii cândva, vreau ca și el să ducă o viață normală”, a conchis Prințul Harry în 2017.

Foto - GettyImagesRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle Ducesa1, Profimedia PNG
Kate Middleton și Prințul William, apariție în Wales, pe 3 octombrie (9) jpg
Kate Middleton în rochie transparentă, Getty (5) jpg
Andrew si Charles jpg
Prințesa Ingrid Alexandra a Norvegiei, Getty (4) jpg
HSH Princess Charlene of Monaco, HSH Prince Jacques of Monaco, HSH Princess Gabriella of Monaco, Charlotte Casiraghi, Foto Profimedia jpg
Prințesa Rajwa și Prințul Hussein în vizită în SUA 2 foto Instagram png
Kate Middleton, distracție cu copiii din Kent, Foto Getty (8) jpg
Cuplul regal la balcon jpg
Regina Mathilde a Belgiei intr un total look Carolina Herrera   casa regala (2) jpg
site ul familiei regale jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la Universitatea Titu Maiorescu   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
Meghan Markle, Getty (8) jpg
Printul Harry si Charles jpeg
Harry și Eugenie, Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României Facebook jpg
Regele Charles Camilla jpg
Kate Middleton (29) jpg