„Nu vrem să fim niște vedete!” Discuția emoționantă dintre frații Harry și William

9 iunie, 2023

Fiul cel mic al Regelui Charles a făcut dezvăluiri revelatoare și-n trecut, nu numai acum. În 2017, a vorbit despre perioada din viața lui în care s-a simțit „fără direcție”, în pragul unei „căderi nervoase”. Ce discuție emoționantă a avut cu fratele lui mai mare?

image

Nu-i nicio surpriză pentru nimeni că Prințul Harry a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă după ce și-a pierdut mama și, în adolescența lui complicată, a încercat să-și amorțească sentimentele cu alcool și băutură, conform propriilor declarații. Tot ce simțea e că „ îmi pierdusem direcția” și era pe punctul de-a avea „o cădere nervoasă”. Cel puțin așa a povestit Ducele de Sussex în interviul său din 2017. Ce reacție a avut fratele lui atunci la tot ce se întâmpla cu el?

În acel moment, când sănătatea mentală a lui Harry era cât se putea de afectată și petrecerile îmbibate în alcool erau la ordinea zilei, Prințul William i-a oferit fratelui său mai mic un sfat extrem de bun. În interviul oferit în 2017, Harry a recunoscut că-i trecuse prin minte să renunțe la îndatoririle sale regale cu ani buni înainte s-o facă cu adevărat.

Harry a povestit cum „mi-am petrecut mulți ani refuzând să mă maturizez” și-a recunoscut că toată acea nefericire pe care o simțea provenea din durerea pe care și-o reprima după pierderea mamei în 1997.

Care a fost sfatul pe care i l-a dat William când și-a văzut fratele în suferință și comportându-se regretabil?

Când avea 28 de ani, Harry a fost convocat la o discuție serioasă cu fratele lui. Iar William i-a recomandat fratelui său mai mic să caute ajutor specializat pentru starea proastă în care se afla. Sfatul dat de fratele lui mai mare l-a determinat pe Harry să se dedice ulterior proiectelor caritabile.

Tot în 2017, Harry a spus lucrurilor pe nume și-a declarat că „nimeni nu-și dorește să fie regină sau rege”, ne informează Express. Acesta a adăugat că monarhia britanică e motivată de datoria pe care o are și implicată, drept urmare, în proiecte caritabile: „Proiectele caritabile au fost alese pentru simplul motiv că mama noastră a făcut primul pas în acest sens. Îmi plac astfel de proiecte și faptul că întâlnesc tot felul de oameni cu ocazia lor!”.

Mai multe pentru tine...

„Nu vrem să fim niște vedete, ci vrem să ne folosim de rolul nostru pentru a face bine”, a declarat atunci Ducele de Sussex. Oho, câte s-au schimbat de-atunci, pentru că discursul lui sau, cel puțin, comportamentul actual îl contrazic mult.  

Harry a adăugat, în 2017, că nu-i plăcea deloc „să mă simt ca într-un bol de sticlă”, iar faptul că era monitorizat constant de presă l-a determinat să părăsească țara natală în 2020. Sau, cel puțin, a fost unul dintre motive…

„Sunt hotărât să fac cumva ca să duc o viață obișnuită și, dacă am noroc să am și copii cândva, vreau ca și el să ducă o viață normală”, a conchis Prințul Harry în 2017.

Foto - GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg