Planurile secrete ale lui Kate și William pentru a-și schimba complet modul de viață. Boala ei e cauza?

22 august, 2024

Surse regale susțin că Prințul și Prințesa de Wales și-au trasat, în mare secret, niște schițe pentru casa lor pentru a-și îmbunătăți stilul de viață. Provocările medicale cu care se confruntă Kate Middleton au determinat decizia soților regali?

image

Prințul William și Kate Middleton s-au mutat în Windsor acum doi ani într-o casă destul de modestă pentru niște standarde regale. Acesta este și motivul pentru care s-au gândit la tot felul de moduri prin care să-și îmbunătățească stilul de viață pentru familia lor de cinci membri.  

Adelaide Cottage este situat pe proprietatea Windsor Home Park și este compus din patru dormitoare, ceea ce constituie doar o mică parte din casa pe care o aveau Kate și William înainte – apartamentul regal din Palatul Kensington. Și atunci de ce s-au mutat? Pentru a le oferi copiilor lor, George, Charlotte și Louis, intimitatea de care au nevoie, pentru a avea o copilărie cât mai normală.

Ei bine, această proprietate cu numai patru dormitoare nu prevede loc și pentru angajați interni, lucru care le-a permis celor cinci membri ai familiei regale să se bucure de discreția pe care și l-au dorit-o. Însă acest „lux” are și dezavantaje!

În martie, Kate Middleton a anunțat întreaga lume, printr-un video emoționant, că are cancer și că trebuie, mai mult ca niciodată, să-și prioritizeze sănătatea și familia. Însă tocmai avea dicreție și distanțare de zgomotoasa Londră e posibil să le fi produs celor doi soți regali probleme neașteptate de când Prințesa de Wales este bolnavă.

Express susține că cuplul regal plănuiește modernizarea casei lor. „Nimeni nu știe că există o anexă făcută din cărămidă chiar lângă Adelaide Cottage. În momentul de față, nu e locuibilă și necesită renovare extinsă ca să poată fi folosită. S-au purtat multe discuții despre posibilitatea de-a folosi acea clădire și acum se așteaptă momentul potrivit pentru a demara asemenea proiect”, a dezvăluit o sursă regală în Express.  

Mai multe pentru tine...

„William cunoaște foarte bine criticile aduse familiei regale pentru cheltuielile ei extravagante, așa că încearcă să găsească cea mai bună medotă de-a acoperi costurile renovării acestui proiect fără a fi blamat de public și presă”, a adăugat aceasta.

Familia viitorului rege britanic se simte minunat la Windsor și face adesea vizite, în timpul vacanțelor școlare, la casa lor din Norfolk, lângă proprietatea Regelui Charles, Sandringham. Rămâne de văzut dacă se va realiza și extinderea casei lor actuale, pentru a putea beneficia de ajutor extern atunci când e nevoie, când Kate se simte copleșită și, pur și simplu, când nu mai face față responsabilităților avute.

foto - Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Diana  foto   Profimedia jpg
Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia, Profimedia (4) jpg
Printul Sverre Magnus al Norvegiei   Casa Regala norvegiana jpg
FotoJet Eugenie și Bea jpg
Kate Middleton Prințul George și Prințul Louis profimedia 0906155051 jpg
Printesa Stephanie de Monaco, Daniel Ducruet si fiica lor, Pauline Ducruet   Profimedia, Instagram jpg
Regina Mary și Regele Frederik Facebook2 jpg
Kate Middleton, Prințul William  foto   Profimedia jpg
Prințul William cu Prinții George, Charlotte și Louis  foto   GettyImages jpg
Ducesa Sophie Foto Profimedia jpg
Kate Middleton Foto Profimedia (1) jpg
Regele Charles si Regina Camilla la Trooping the Colour 2024   Casa Regala (2) jpg
Prințul Carl Philip, Prințesa Sofia, Chris O'Neill și Prințesa Madeleine, Profimedia jpg
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
Alma, cainele Majestatii Sale Margareta, rasfatata Familiei Regale   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (6) jpg
Charlene și Albert de Monaco 2 profimedia 0906081891 jpg
Marea Ducesa Maria Teresa de Luxemburg si Marele Duce Henri cu Printul Guillaume, Printesa Stephanie, Printul Charles si Printul Francois la Cabasson, Var   Marea Curte Ducala (10) jpg
Marius Borg cu Printul Sverre Magnus, Printesa Ingrid Alexandra, Printul Haakon si Printesa Mette Marit   GettyImages 1403308131 jpg