Presa spaniolă aruncă bomba: Regele Felipe și Regina Letizia trăiesc vieți separate!

24 mai, 2024

Un jurnalist spaniol susține că Regina Letizia și Regele Felipe al VI-lea au vieți separate și nu fac decât să „mențină aparențele” în public.

image

La sfârșitul anului trecut, Jaime Peñafiel, de 91 de ani, a zdruncinat din temelii monarhia spaniolă și întreaga sociaetate, de altfel, după ce a declarat că soția monarhului a avut o relație amoroasă cu fostul ei cumnat.

Acum, Letizia, care a serbat 20 de ani de căsnicie cu Felipe pe 22 mai, se pregătește de noi acuzații din partea jurnalistului veteran, care a confirmat să a scris deja o nouă carte despre ea după volumul exploziv „Letizia & I”, despre care a scris toat[ presa internațională încă din noiembrie 2023.

În prima sa carte, omul de afaceri Jaime del Burgo (53) a declarat că el avea încă relații intime cu Letizia chiar și după nunta ei cu Regele Felipe, în 2004. Peñafiel a anunțat că urmează să publice o nouă carte, pe 28 mai, denumită „Los Silencios de Letizia”, care va conține noi informații-bombă despre relația reginei spaniole.

În conținutul acesteia se pare că se regăsește o „criză maritală” a cuplului regal, Letizia ar fi părăsit reședința de vară a familiei regale, din Majorca, pentru a se întâlni cu alt bărbat. Fanii regali așteaptă ca indentitatea bărbatului cu care Letizia a zburat din Madrid spre New York, în 2012, să fie făcută publică în această carte.

Autorul de 91 de ani, care este foarte activ în domeniul său de activitate, susține că Regina Spaniei și Regele Felipe nu mai dorm în același pat și nici nu mai trăiesc împreună. „Nu cred că mai locuiesc nici măcar sub același acoperiș”, a dezvăluit Peñafiel în El Cierre Digital.

„Păstrează doar aparențele în public. Felipe e un om bun, încearcă să-și facă treaba cum poate mai bine, dar Letizia i-a făcut mult rău”, a continuat jurnalistul să spună, precizând că cel mai probabil o să îi aștepte pe cei doi soți regali aceeași soartă ca în cazul lui Juan Carlos și Sofia.

image
Mai multe pentru tine...

„Nu cred că va urma un divorț, dar cred că vor face o înțelegere, cum au procedat Juan Carlos și Sofia, în urma căreia fiecare va duce o viață separată de celălalt”, a conchis acesta.

Rămâne de văzut ce va conține cartea explozivă care va fi lansată peste numai câteva zile și care promite să dinamiteze familia regală spaniolă cu noile informații din trecutul amoros al reginei.

foto - GettyImages, Profimedia, Instagram Casa Regală



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Diana la Trooping the Colour 1981 profimedia 0695599602 jpg
Kate Middleton și Camilla la Trooping The Colour 2023, Getty (2) jpg
Kate Middleton foto Instagram png
Eliza Spencer și Amelia Spencer, GettyImages jpg
Zara și Mike Tindall, 13 iunie, GettyImages (1) jpg
George, Charlotte și Louis, copiii Wales, Getty (3) jpg
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar   profimedia 0721654746 jpg
Margareta a României la Palatul Elisabeta foto Facebook jpg
Infanta Sofia si Regele Felipe   Casa Majestatii Sale jpg
William, GettyImages (1) jpg
Lady Louise, GettyImages (2) jpg
Prințul Harry Meghan Markle Nigeria Foto Profimedia (1) jpg
Regele Charles foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și mama sa, Prințesa Diana  foto   GettyImages jpg
Regina Camilla la expoziția Gardening Bohemia, GettyImages (1) jpg
Letizia, Regina Spaniei, Profimedia (6) jpg
Prințesa moștenitoare Victoria, Prințul Daniel, Prințesa Estelle și Prințul Oscar la meci, Profimedia (3) jpg
Margareta a Romaniei si Principele Radu foto Facebook jpg