Prințesa accesoriilor reciclate. Kate a purtat din nou o pereche de cercei care costă doar 30lei!

5 noiembrie, 2022

Prințesa de Wales și soțul ei, Prințul William, au bifat prima lor apariție publică împreună din ultimile săptămâni, iar viitoarea regină a Marii Britanii nu putea arăta mai bine în ținuta ei bej extrem de elegantă!

image

Cei doi soți regali au vizitat centrul comunitar The Street din Scarborough, Marea Britanie, în încercarea lor de a-i sprijini pe tinerii cu probleme psihice, în cadrul unui proiect oraganizat de Fundația Regală.

Revista People a atras atenția asupra accesoriilor purtate de Kate cu această ocazie. Ea a optat pentru o pereche de cercei de la Accessorize, care sunt puși la vânzare cu numai 6 dolari, adică aproximativ 30lei. Evident că cerceii sunt sold out acum, după ce i-a purtat Prințesa de Wales! Ca de fiecare dată când Middleton este văzută în ținute accesibile, acestea dispar de pe raftul magazinelor în timp record.

Ceea ce este lăudabil e nu numai faptul că Kate alege să combine elemente vestimentare semnate de branduri cunoscute în combinație cu altele aflate la prețuri mici, dar ea n-are nicio problemă să recicleze outfit-urile sau accesoriile purtate.

Astfel, prințesa a mai purtat perechea de cercei Accessorize și în trecut, de mai multe ori chiar. Kate a fost văzută cu aceeași cercei în timpul unei vizite din 2020 în Irlanda, la un meci de rugby din februarie 2022 și în cadrul mai multor postări din social media. Adevărul e că o prind de minune! De ce să nu-I poarte de fiecare dată când vrea, nu-i așa?

Mai multe pentru tine...

Foto - Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle și Prințul Harry, Getty (1) jpg
regina Elisabeta
camilla  charles profi81 jpg
Regele Charles și Ducii de Sussex, Profimedia (4) jpg
meghan si harry profimedia 0743266809 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Prințul Harry și Meghan Markle, Profimedia (2) jpg
diana si familia
Harry si Archie
00 jpg
charles  camilla jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (3) jpg
Prince Heinrich XIII of Reuss, Profimedia (2) jpg
camilla
harry si meghan
Majestatea Sa Margareta in rochie cu paiete si transparente la seara Corpului Diplomatic   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpg
regina - charles - camilla
meghan versus kate jpg