Prințesa Gabriella de Monaco, la fel de elegantă ca și Charlene, celebra sa mamă

22 noiembrie, 2022
charlene si albert de ziua nationala jpg

Prințesa Gabriella de Monaco are doar șapte ani ,  dar pare să împrumute deja piese din garderoba mamei sale.

Prințesa Charlene, în vârstă de 44 de ani, și soțul ei, Prințul Albert, au mers, sâmbătă,  împreună cu copiii lor , gemenii Gabriella și Jacques, la biserica din Monte Carlo de Ziua Națională. 

Micuța a îmbrăcat o haină roșie roșie superbă pentru ocazie și și-a completat look-ul cu o pălărie marca Akris, care avea același design ca cea purtată de celebra sa mamă de Ziua Națională din 2018.

Ziua Națională a Principatului este cunoscută și ca Ziua Prințului Suveran, iar data sărbătoririi este aleasă de Prințul domnitor.  În mod tradițional, Prinții aleg ziua sfântului după care poartă numele. Dar când Prințul Albert a moștenit titlul, a decis să aleagă aceeași zi cu cea a tatălui său, nu pe cea a Sfântului Albert, care ar fi fost pe 15 noiembrie.

De obicei, evenimentul este marcat cu focuri de artificii peste port cu o seară înainte și cu o liturghie la Monte Carlo a doua zi dimineața. 

Charlene a optat, de Ziua Națională, pentru o rochie- haină albă,  la care a accesorizat o pălărie cu boruri largi și cercei simpli cu perle. Machiajul ales a fost unul simplu.

Soțul ei, Prințul Albert a purtat o ținută formală, iar o serie de medalii opulente au înfrumusețat partea din față a hăinii sale - care era brodată cu roșu și auriu.

Cei doi au stat alături de Prințesa Caroline de Hanovra și Prințesa Stephanie de Monaco la ceremonie, care are loc pe 19 noiembrie în fiecare an. 

Palatul Regal din Monaco a lansat mai multe imagini de la eveniment, inclusiv una care o înfățișează pe Charlene în timp ce își vegează copiii, care stau la balcon și salută mulțimea de jos. Pentru prima dată, Prințul Jacques a purtat o uniformă oficială.

Mai multe pentru tine...

Fosta înotătoare s-a căsătorit cu Albert în 2011. Înainte de ceremonie, au existat speculații că Prințesa încercă să evadeze din Monaco - afirmații pe care ea le-a negat vehement.Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle și Prințul Harry, Getty (1) jpg
regina Elisabeta
camilla  charles profi81 jpg
Regele Charles și Ducii de Sussex, Profimedia (4) jpg
meghan si harry profimedia 0743266809 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Prințul Harry și Meghan Markle, Profimedia (2) jpg
diana si familia
Harry si Archie
00 jpg
charles  camilla jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (3) jpg
Prince Heinrich XIII of Reuss, Profimedia (2) jpg
camilla
harry si meghan
Majestatea Sa Margareta in rochie cu paiete si transparente la seara Corpului Diplomatic   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpg
regina - charles - camilla
meghan versus kate jpg