Prințesa Mette-Marit, delicată în bej. Viitoarea regină norvegiană a vizitat un spital din Asker

29 mai, 2024

Foarte cool această apariție de ultimă oră a prințesei moștenitoare a Norvegiei. Mette-Marit s-a protejat de lumina puternică de afară cu ochelari de soare.

Mette Marit, Profimedia (3) jpg

S-a bucurat să interacționeze cu oamenii și oamenii strânși la eveniment au fost încântați de prezența sa delicată.

Prințesa moștenitoare Mette-Marit a Norvegiei a participat ieri la deschiderea Zilelor Culturii de la Spitalul Blakstad, din Municipiul Asker.

Soția Prințului moștenitor Haakon al Norvegiei a mers ieri singură la eveniment. Și a avut o ținută cât de poate de fresh, în acord cu alura sa de nordică autentică.

Prințesa moștenitoare Mette-Marit a Norvegiei a avut grijă să se hidrateze, pe perioada cât a stat la întrunire, a avut un termos din care a băut cu regularitate.

Mette Marit, Profimedia (1) jpg

Viitoarea regină norvegiană a mizat pe culori deschise, de vară. A purtat o rochie șic din in și pantofi cu toc înalt, din piele întoarsă, de un roz prăfuit.

Scopul evenimentului din Asker organizat anual de peste 30 de ani este de a crea experiențe bune și semnificative pentru pacienții din spital. Spitalul din Blakstad oferă pacienților tratament pentru susținerea sănătății mintale și pentru cei care suferă de abuz de substanțe.

Vestre Viken este un trust de sănătate care acoperă Buskerud, Asker și Bærum. Trustul este deținut de Autoritatea Regională de Sănătate a Norvegiei de Sud și de Est și are sediul în Drammen. Acesta acoperă o zonă care are 470.000 de locuitori în 26 de municipii. În 2025, va fi mutat de la Blakstad la un nou spital din Drammen.

În urmă cu doar câteva zile, un nou portret regal al prinților moștenitori a fost făcut public.

Prințul Haakon pozează într-una dintre imagini cu soția sa, care poartă o rochie roșie, având o tiara pe cap. Pe 25 august se vor împlini 25 de ani de când i-a spus „Da” fiului regelui cu această bijuterie prețioasă, un cadou de la socrii ei, Harald și Sonia din Norvegia. Creată în 1910, aceasta este alcătuită din 23 de rozete din platină și aur în formă de margarete și este una dintre piesele ei preferate.

Mai multe pentru tine...

Celelalte două fotografii lansate sunt portrete individuale, în care cei doi zâmbesc larg. În cazul Prințului Haakon, el poartă aceeași uniformă militară, în timp ce Prințesa Mette-Marit e îmbrăcată într-o rochie de bal.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Prințul William, Kate Middleton și copiii  foto   Profimedia jpg
Printul George, Printul William, Printul Louis, Printesa Kate, Printesa Charlotte, Regele Charles si Regina Camilla la Trooping the Colour 2024  profimedia 0881837144 jpg
Kate Middleton, Prințul George, Prințesa Charlotte, Prințul Louis  foto   Profimedia jpg
Charles la Trooping the colour 2024, Profimedia (2) jpg
Kate Middleton Foto Profimedia (7) jpg
Kate Middleton  Profimedia jpg
Prințesa Diana la Trooping the Colour 1981 profimedia 0695599602 jpg
Kate Middleton și Camilla la Trooping The Colour 2023, Getty (2) jpg
Kate Middleton foto Instagram png
Eliza Spencer și Amelia Spencer, GettyImages jpg
Zara și Mike Tindall, 13 iunie, GettyImages (1) jpg
George, Charlotte și Louis, copiii Wales, Getty (3) jpg
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar   profimedia 0721654746 jpg
Margareta a României la Palatul Elisabeta foto Facebook jpg
Infanta Sofia si Regele Felipe   Casa Majestatii Sale jpg
William, GettyImages (1) jpg
Lady Louise, GettyImages (2) jpg
Prințul Harry Meghan Markle Nigeria Foto Profimedia (1) jpg