Prințul George și Prințesa Charlotte participă la înmormântarea Reginei

19 septembrie, 2022
wil83 jpg

Prințul William și Kate Middleton își aduc copiii mai mari, Prințul George și Prințesa Charlotte, la înmormântarea Reginei Elisabeta, potrivit BBC.

Viitorul rege în vârstă de nouă ani și sora lui în vârstă de șapte ani se vor aduna, astăzi, alături de 2.000 de oameni, la Westminster Abbey și își vor aminti de cel mai longeviv monarh al Marii Britanii.

Prințul George, în vârstă de 9 ani, și Prințesa Charlotte, în vârstă de 7 ani,  vor urma alături de familia regală sicriul. William și Kate vor merge înaintea celor doi copii și vor fi urmați de Prințul Harry și Meghan Markle.

Pentru că are doar patru ani, Prințul Louis nu își va face apariția la tristul eveniment. Copiii regali se vor număra printre cei 500 de demnitari străini, printre care se vor afla și președintele Biden și prima doamnă, Jill Biden, care îi vor aduce un omagiu suveranei.

Prințesa de Wales, în vârstă de 40 de ani, a mărturisit că cei trei copii „se descurcă bine” după pierderea străbunicii lor.

Prințul George și Prințesa Charlotte nu au fost văzuți în public de la moartea Reginei, care s-a produs pe 8 septembrie.

Prințul și Prințesa de Wales vor să le ofere celor doi băieți și fiicei lor o copilărie cât mai normală și să le protejeze intimitatea într-un moment atât de dureros pentru familie. Copiii au continuat să meargă la școală la Windsor, iar William i-a spus recent unei persoane că el și Kate au vrut să se asigure că urmașii lor se simt „cât mai normal posibil”.

Până acum, copiii au lipsit la evenimentele publice care au avut loc înainte de înmormântarea Reginei.

Middleton a rămas acasă alături de cei trei copii chiar și atunci când William, soțul ei, în vârstă de 40 de ani, s-a alăturat altor regali la Castelul Balmoral, cu doar câteva ore înainte ca moartea Reginei să fie anunțată.Recente pe Ok! Magazine

Regina Rania în SUA jpg
diana si andrew profimedia 0595571834 jpg
Printul William Printul Harry funeralii regina Elisabeta foto EPA EFE
3 regina elisabeta a marii britanii tanara 10 jpg jpeg
Prinţesa Diana
sarah86 jpg
FotoJetEle jpg
charles37 jpg
william harry 2 jpg
eg2 jpg
Letizia în SUA (5) jpg
clar2 jpg
Kate Middleton (5) jpg
Meghan Markle si regina Elisabeta  png
Regii Spaniei (6) jpg
bhutan profimedia 0723909669 jpg
tev jpg
charles901 jpg