Sarah Ferguson o regretă pe Regină. Unde și-a făcut apariția alături de fostul său soț, Prințul Andrew

17 septembrie, 2022
ferg11 jpg

Sarah Ferguson a fost văzută pentru prima dată de când fosta ei soacră, Regina Elisabeta a II-a, a murit.

Ducesa de York s-a alăturat, vineri, fostului ei soț, Prințul Andrew, pentru a vedea omagiile florale lăsate în memoria Reginei în afara Castelului Windsor.

Fergie, așa cum este cunoscută, și-a lăudat fosta soacră pe Twitter la începutul acestei săptămâni.

„Am inima zdrobită de trecerea în neființă a Majestății Sale Regina. Ea lasă în urmă o moștenire extraordinară: cel mai fantastic exemplu de datorie și serviciu și statornicie și o prezență constantă ca șef al statului nostru de peste 70 de ani”, a scris ea.

„Ea și-a dăruit toată viața în mod altruist oamenilor din Marea Britanie și din Commonwealth”, a continuat ea. „Pentru mine, a fost o soacră incredibilă și o prietenă. Îi voi fi mereu recunoscătore pentru generozitatea pe care mi-a arătat-o ​​rămânând aproape de mine chiar și după divorț”. „Îmi va fi dor de ea mai mult decât pot exprima cuvintele”, a concluzionat ducesa.

Ferguson, în vârstă de 62 de ani, s-a căsătorit cu cel de-al doilea fiu al Reginei în 1986 și au două fiice împreună, pe Prințesa Beatrice, în vârstă de 34 de ani, și pe Prințesa Eugenie, în vârstă de 32 de ani. Cuplul s-a despărţit în 1992, iar după câteva luni au fost făcute publice câteva fotografii cu Fergie care face topless şi are degetele de la picioare sărutate de finanţatorul John Bryan.

Mai multe pentru tine...

Au divorţat oficial în 1996, dar, în ciuda despărțirii, cei doi au rămas extrem de apropiați și chiar au locuit în aceeași casă.

Ea a fost și o apărătoare fermă a fostului ei soț, care a fost forțat să demisioneze din viața regală după interviul acordat pentru BBC în 2019, în care și-a apărat prietenia cu pedifilul Jeffrey Epstein.

La începutul acestui an, el a soluționat un proces cu Virginia Giuffre, care a susținut că a fost forțată să întrețină relații sexuale cu Prințul când avea 17 ani în trei ocazii diferite. El încă neagă aceste episoade.

Ferguson și-a descris soțul drept „un bărbat bun și grozav” și a spus că ziua nunții ei a fost cea mai fericită zi din viața ei, deoarece s-a căsătorit cu cel mai bun bărbat din lume”.

Se pare că ducesa s-a apropiat de Regină după moartea Prințului Philip, care o detesta pe fosta sa noră.Recente pe Ok! Magazine

camilla2 william jpg
camilla si kate jpg
charlene de monaco foto profimedia  jpg
Prințul Charles de Luxembourg, Prințul Guillaume și Prințesa Stéphanie (7) jpg
Printul Harry si Meghan Markle in negocieri cu Netflix   Profimedia (1) jpg
meg2 profi jpg
povestea de dragoste dintre Regele Charles al III lea si Regina Consoarta Camilla   Profimedia jpg
harry8  profimedia jpg
meghan si harry profi jpg
Prințul Ioachim și Prințesa Marie ai Danemarcei, cu copiii, Profimedia (11) jpg
Prințesa Charlene de Monaco, Profimedia jpg
Ce mesaj transmite Regina Margareta a Danemarcei, Profimedia (4) jpg
william și kate jpg
meghan instagram jpg webp
regina letizia profimedia 4 jpg
Camilla și Catherine, Profimedia jpg
megan  harry profi2 jpg
Regele Charles, Profimedia (4) jpg