Sarah Ferguson o regretă pe Regină. Unde și-a făcut apariția alături de fostul său soț, Prințul Andrew

17 septembrie, 2022
ferg11 jpg

Sarah Ferguson a fost văzută pentru prima dată de când fosta ei soacră, Regina Elisabeta a II-a, a murit.

Ducesa de York s-a alăturat, vineri, fostului ei soț, Prințul Andrew, pentru a vedea omagiile florale lăsate în memoria Reginei în afara Castelului Windsor.

Fergie, așa cum este cunoscută, și-a lăudat fosta soacră pe Twitter la începutul acestei săptămâni.

„Am inima zdrobită de trecerea în neființă a Majestății Sale Regina. Ea lasă în urmă o moștenire extraordinară: cel mai fantastic exemplu de datorie și serviciu și statornicie și o prezență constantă ca șef al statului nostru de peste 70 de ani”, a scris ea.

„Ea și-a dăruit toată viața în mod altruist oamenilor din Marea Britanie și din Commonwealth”, a continuat ea. „Pentru mine, a fost o soacră incredibilă și o prietenă. Îi voi fi mereu recunoscătore pentru generozitatea pe care mi-a arătat-o ​​rămânând aproape de mine chiar și după divorț”. „Îmi va fi dor de ea mai mult decât pot exprima cuvintele”, a concluzionat ducesa.

Ferguson, în vârstă de 62 de ani, s-a căsătorit cu cel de-al doilea fiu al Reginei în 1986 și au două fiice împreună, pe Prințesa Beatrice, în vârstă de 34 de ani, și pe Prințesa Eugenie, în vârstă de 32 de ani. Cuplul s-a despărţit în 1992, iar după câteva luni au fost făcute publice câteva fotografii cu Fergie care face topless şi are degetele de la picioare sărutate de finanţatorul John Bryan.

Mai multe pentru tine...

Au divorţat oficial în 1996, dar, în ciuda despărțirii, cei doi au rămas extrem de apropiați și chiar au locuit în aceeași casă.

Ea a fost și o apărătoare fermă a fostului ei soț, care a fost forțat să demisioneze din viața regală după interviul acordat pentru BBC în 2019, în care și-a apărat prietenia cu pedifilul Jeffrey Epstein.

La începutul acestui an, el a soluționat un proces cu Virginia Giuffre, care a susținut că a fost forțată să întrețină relații sexuale cu Prințul când avea 17 ani în trei ocazii diferite. El încă neagă aceste episoade.

Ferguson și-a descris soțul drept „un bărbat bun și grozav” și a spus că ziua nunții ei a fost cea mai fericită zi din viața ei, deoarece s-a căsătorit cu cel mai bun bărbat din lume”.

Se pare că ducesa s-a apropiat de Regină după moartea Prințului Philip, care o detesta pe fosta sa noră.



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg