Prințul Harry, decizie de ultimă oră. Ce se va întâmpla la priveghiul Reginei

16 septembrie, 2022
hao3 jpg

Prințul Harry va purta uniforma militară când va lua parte, sâmbătă, la un priveghi special pentru Regina Elisabeta.

O sursă spune că Harry – căruia i s-a spus anterior că nu poate purta uniforma militară – nu a cerut schimbarea. „Era pregătit pur și simplu să poarte orice pentru bunica lui. El și-a dorit să o onoreze și atât”.

O persoană din anturajul Prințului crede că situația era ridicolă oricum.

„Ducele de Sussex și-a servit țara și este un membru respectat al forțelor armate, care a făcut multe pentru veterani. Este important ca nepoții Reginei să se simtă confortabil în timp ce își conduc bunica pe ultimul drum”.

Cei opt nepoți ai Reginei, inclusiv prințul William și Harry, sunt așteptați să stea, sâmbătă seara, 15 minute alături de sicriul bunicii lor.

Ceilalți nepoți ai Reginei, inclusiv prințesele Beatrice și Eugenie, Zara și Peter Philips și Lady Louise și James, vicontele Severn, vor lua parte și la priveghiul de la Westminster Hall.

Nu este clar dacă lui Harry a primit permisiunea de a purta uniforma militară și la înmormântarea de luni.

La începutul acestei săptămâni s-a anunțat că Harry și unchiul său căzut în dizgrație, Prințul Andrew, nu vor putea purta uniforma militară la înmormântarea Reginei din 19 septembrie.

Ducele de Sussex, în vârstă de 38 de ani, a fost deposedat de titlurile militare când a părăsit viața regală în 2020 și s-a mutat în California împreună cu soția sa, Meghan Markle.

Prințul Andrew a fost forțat să renunțe la viața publică în 2019, după un interviu dezastros pentru BBC, în care și-a apărat prietenia cu infamul finanțator și infractor sexual Jeffrey Epstein și a susținut că nu a întâlnit-o niciodată pe Virginia Giuffre, care l-a acuzat de abuz sexual. Ulterior, a plătit milioane de dolari pentru a soluționa un proces civil cu Giuffre.

Mai multe pentru tine...


Recente pe Ok! Magazine

Regina Rania în SUA jpg
diana si andrew profimedia 0595571834 jpg
Printul William Printul Harry funeralii regina Elisabeta foto EPA EFE
3 regina elisabeta a marii britanii tanara 10 jpg jpeg
Prinţesa Diana
sarah86 jpg
FotoJetEle jpg
charles37 jpg
william harry 2 jpg
eg2 jpg
Letizia în SUA (5) jpg
clar2 jpg
Kate Middleton (5) jpg
Meghan Markle si regina Elisabeta  png
Regii Spaniei (6) jpg
bhutan profimedia 0723909669 jpg
tev jpg
charles901 jpg