Kate și Meghan vor purta un accesoriu important la înmormântarea Reginei

16 septembrie, 2022
voal9 jpg

Kate Middleton și Meghan Markle vor fi prezente la înmormântarea Reginei de săptămâna viitoare, alături de restul familiei regale. Cele două femei vor purta probabil un voal, care le va oferi mai multă intimitate, așa cum este tradiția.

Kate, Prințesa de Wales și ducesa de Sussex  vor purta voal negru în ziua înmormântării Reginei din cauza unei tradiții regale.

Femeile din familia regală, inclusiv membrii regali care nu lucrează, cum ar fi Meghan, trebuie să poarte un voal tradițional de dantelă neagră, într-o anumită formă.

Numit „voal de doliu”, voalul de dantelă neagră este simbolic, deoarece anunță că cel care îl poartă este în doliu.

Accesoriul are, de asemenea, un element mai practic: îi permite celei care îl are să își poarte durerea, deoarece îi împiedică pe ceilalți să-i vadă fața.

Mathew Storey, curator la Palatele Regale Istorice, spune că regina Victoria a fost cea care a stabilit standardul pentru hainele regale tradiționale de doliu.

„Când soțul ei iubit a murit în 1861, ea a abandonat hainele colorate și, împreună cu restul curții regale, a adoptat îmbrăcămintea neagră ca semn al durerii. Supușii ei i-au urmat exemplul. La înmormântarea tatălui ei, în 1936, noua regină, Elisabeta, mama ei, bunica ei, Regina Maria și sora ei, prințesa Margareta, purtau toate voaluri lungi și negre.

Mai multe pentru tine...

Femeile din Familia Regală au purtat voal la înmormântarea Prințului Philp din aprilie 2021, dar versiuni diferite, în comparație cu voalurile tradiționale lungi de tul negru de la mijlocul anilor 1900.

Pentru înmormântarea ducelui de Edinburgh, Kate a ales un văl care semăna mai degrabă cu o plasă.

Acesta era atașat de pălărie și  îi acoperea doar jumătate din față, odihnindu-se chiar deasupra ochilor ei.

Ea, la fel ca toți membrii regali, a purtat o mască, deoarece regulile pandemiei erau încă în vigoare.

Prințul William a recunoscut că mersul în spatele sicriului Reginei i-a readus câteva amintiri de la înmormântarea mamei sale.

Noul Prinț de Wales și moștenitor tronului a mărșăluit cot la cot cu Prinúl Harry în timpul procesiunii emoționante de miercuri de la  Palatul Buckingham la Westminster Hall.

El a retrăit scenea sfâșietoare de acum 25 de ani, când frații au mers cu tatăl lor în spatele sicriului Prințesei Diana în timpul funeraliilor ei din 1997.Recente pe Ok! Magazine

Regina Rania în SUA jpg
diana si andrew profimedia 0595571834 jpg
Printul William Printul Harry funeralii regina Elisabeta foto EPA EFE
3 regina elisabeta a marii britanii tanara 10 jpg jpeg
Prinţesa Diana
sarah86 jpg
FotoJetEle jpg
charles37 jpg
william harry 2 jpg
eg2 jpg
Letizia în SUA (5) jpg
clar2 jpg
Kate Middleton (5) jpg
Meghan Markle si regina Elisabeta  png
Regii Spaniei (6) jpg
bhutan profimedia 0723909669 jpg
tev jpg
charles901 jpg