Harry, dezamăgit de surorile Dianei. Ce și-ar fi dorit Prințul de la ele

24 noiembrie, 2022
harry - meghan

Harry a spus la un moment dat că și-ar fi dorit ca soția sa să îi fi cunoscut mama.

Prințul a fost „dezamăgit” că oamenii care au fost apropiați de regretata Prințesă Diana nu au văzut asemănările dintre aceasta și Meghan , susține un expert regal. Ducele de Sussex avea doar 12 ani când Prințesa Diana a murit într-un accident de mașină la Paris, în 1997.

Harry s-a căsătorit cu Meghan la Windsor în 2018.

Dar, deși fosta Prințesă de Wales nu a întâlnit-o niciodată pe Ducesa de Sussex, Prințul Harry a sperat că familia din partea mamei sale va descoperi asemănările dintre cele două femei, dar a fost dezamăgit când nu au făcut-o, potrivit autorului Tom Bower.

Acesta scrie în „Revenge: Meghan, Harry and the War Between the Windsors”, cum Harry a încercat să o apropie pe actriță de Jane Fellowes și Lady Sarah McCorquodale, cele două surori ale Dianei, dar și de prietena regretatei prințese, Julia Samuel.

„Harry a presupus că familia și prietenii Dianei vor vedea o asemănare între Diana și logodnica lui. Amândouă, a spus el, aveau aceleași probleme. Dar a fost dezamăgit”, susține Bower.

„Nimeni nu a fost de acord că mama lui cea vulnerabilă ar fi avut ceva în comun cu iubita lui. Mai deranjant pentru el a fost faptul că nici nu crezut că Meghan se potrivește cu familia regală”.

Mai multe pentru tine...

Bower a susținut apoi că fratele Dianei, Charles Spencer, a fost îndemnat de către Prințul William să „exprime” „neliniștea” fraților.

Acest lucru a inspirat o „reacție amară” a ducelui de Sussex, potrivit lui Bower.

„Neliniștea lor a fost exprimată de Charles Spencer, fratele Dianei. La cererea lui William, acesta a intervenit. Căsătorit de trei ori, Spencer și-a avertizat nepotul să-și reconsidere graba față de căsătorie. Sfatul lui a provocat o reacție amară”.

Prințesa Diana a vorbit despre problemele pe care le-a experimentat în timpul căsătoriei cu Charles în anii 1990.

Decenii mai târziu, când Harry și Meghan au discutat despre experiențele lor legate de căsătorie și de activitatea în cadrul familiei regale, Meghan a spus că a experimentat gânduri de sinucidere în perioada petrecută în familia regală.

„Cea mai mare îngrijorare a mea a fost repetarea istoriei. Am mai spus asta în nenumărate rânduri”, a spus Ducele de Sussex.

„Și când vorbesc despre istoria care se repetă, vorbesc despre mama mea”, a adăugat el.Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle și Prințul Harry, Getty (1) jpg
regina Elisabeta
camilla  charles profi81 jpg
Regele Charles și Ducii de Sussex, Profimedia (4) jpg
meghan si harry profimedia 0743266809 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Prințul Harry și Meghan Markle, Profimedia (2) jpg
diana si familia
Harry si Archie
00 jpg
charles  camilla jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (3) jpg
Prince Heinrich XIII of Reuss, Profimedia (2) jpg
camilla
harry si meghan
Majestatea Sa Margareta in rochie cu paiete si transparente la seara Corpului Diplomatic   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpg
regina - charles - camilla
meghan versus kate jpg