Prințul Harry și Meghan Markle s-au lovit de un zid în timpul vizitei lor în Anglia. Ce și-au dorit și ce au obținut!

14 iunie, 2022
print45 jpg

Prințul Harry și Meghan Markle au participat la sărbătorile Jubileului de platină sperând să repare situația cu familia regală, dar „s-au lovit de un zid”, susține un comentator regal.

Christopher Anderson, un jurnalist american-britanic, a declarat pentru Royal US că Ducele și Ducesa de Sussex au fost forțați să înghită o „pastilă cu adevărat amară” atunci când au vizitat Anglia, în urmă cu două săptămâni, în prima lor călătorie oficială de la renunțarea la atribuțiile regale. El a citat refuzul administrației regale de a-i permite Reginei să facă o fotografie cu Lilibet, care i-ar fi mâhnit teribil pe cei doi.

 Christina Garibaldi, co-gazda Royally US, a întrebat: „Cum credeți că s-au simțit Harry și Meghan înainte de a merge la Jubileu și cum credeți că s-au simțit după?”   „Cred că erau plini de speranță. Cred că s-au dus acolo sperând că vor repara ceva, dar au dat peste un zid. 

De exemplu, acum știm că Regina, ei bine, bărbații în gri care se ocupă de toate, nu au permis ca Regina să aibă o fotografie cu Lilibet. 

Asta spune multe, cred. A fost o pastilă cu adevărat amară pentru Meghan și Harry. 

Trebuie să-ți amintești că Archie a fost fotografiat cu Regina și Prințul Philip, precum și cu mama lui Meghan, când avea două zile. 

Este tradiția să fii fotografiat cu monarhul când ești nepot sau strănepot, așa că acum lucrurile au fost diferite”. 

„William și Kate nu au făcut niciun efort să-i prezinte pe George, Charlotte și Louis verilor, pentru care cred că puteau să își facă loc”. 

Deși există tradiția ca Regina să fie fotografiată cu strănepoții ei, este fără precedent ca monarhul să fie nevoit să aștepte un an pentru a avea ocazia să facă acest lucru. 

print46 jpg
Mai multe pentru tine...

Prințul Harry și Meghan Markle au sosit în Anglia în urmă cu două săptămâni pentru Jubileu. 

Au participat doar la câteva evenimente și au preferat să petreacă mai mult timp la Frogmore Cottage, reședința lor oficială din vremurile în îndeplineau atribuții regale. 

Ei au fost văzuți la ceremonia Trooping the Color cu Ducele de Kent în prima zi de sărbătoare, dar nu în calitate oficială. 

De acolo, ei i-au urmărit pe tatăl Prințului Harry, Prințul Charles, și pe fratele lui cum salutau mulțimea de pe balconul Palatului Buckingham. 

Când au ajuns la Catedrala Sf. Paul, vineri dimineață, pentru slujba de mulțumire, se pare că au fost întâmpinați atât cu urări, cât și cu huiduleli. Ei au fost apoi așezați pe al doilea rând, pe partea opusă familiei regale, cu care nu nu au părut să împărtășească vreun cuvânt. 

Se crede că Prințul Harry nu a vorbit cu fratele său, Prințul William, sau cu Ducesa de Cambridge în timpul șederii lor. 

Soții Sussex s-au întors apoi la casa lor din Montecito, California.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Kate și William, Wales, Getty (5) jpg
Kate Middleton  sursa foto   GettyImages jpg
Masako și Naruhito ai Japoniei la nunta lor GettyImages 50938391 jpg
Kate Middleton cu familia  foto   Profimedia jpg
Printul Jean Christophe Napoleon   Familia Bonaparte, Facebook jpg
William și Kate, Wales, Profimedia jpg
Regele Frederik si Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (2) jpg
Regele Jigme Khesar Namgyel Wangchuck si Regina Jetsun Pema ai Bhutanului in Mongolia la manastirea Gandantegchilen cu Jigme Namgyel   Casa Regala bhutaneza 15 jpg
Meghan Markle Prințul Harry și Serena Williams GettyImages 2161692638 jpg
Prințesa Kate, Prințul William, copiii Wales George, Charlotte, Louis, GettyImages (3) jpg
Harry și Meghan la Premiile Pat Tillman, Profimedia (3) jpg
Regele Felipe și Prințesa Leonor Foto Getty Images (8) jpg
Regele Charles  GettyImages jpg
Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia ai Suediei   Instagram (1) jpg
David Armstrong Jones, Conte de Snowdon, si Isabelle de la Bruyere   profimedia 0884660099 jpg
Regina Letizia a Spaniei și Felipe colaj getty images jpg
Prințesa Leonor   profimedia 0888949843 jpg
FotoJet Zara și Mary jpg