Prințul William nu credea că putea să iubească o singură femeie până la apariția lui Kate Middleton

29 februarie, 2024

La Universitatea St. Andrews, Kate era o studentă ca oricare alta. Cum de-a ales-o William dintre toate tinerele cu potențial de soție?

image

Unele dintre colegele ei ajunseseră chiar să le pară rău pentru Middleton, care stătea să studieze în timp ce restul studentelor se distrau de minune. Cu alte cuvinte, nu era populară în anii ei de studenție, n-avea vreun farmec aparte. Kate era destul de timidă pe-atunci și retrasă, nu se machia și n-avea accent de englezoiacă provenită din upper class. Nu ieșea cu nimic în evidență și probabil că asta l-a atras pe viitorul rege britanic la ea.

„William nu se simțea deloc în elementul său printre colegele de sex feminin”, ține să precizeze profesorul acestuia, Brendan Cassidy. „În a doua săptămână de la începutul anului, el rămăsese singur cu șapte colege, ceilalți colegi de-ai lui renunțaseră la curs”, a adăugat acesta.

Totuși n-o considera pe Kate deloc amenințătoare, de fapt ea era cel mai puțin insistentă dintre toate colegele ei. Și, pe lângă faptul că făceau împreună același curs de Artă, mai erau și cazați în aceeași zonă a căminului. La scurt timp după ce s-au întâlnit pentru prima dată, și-au dat seama amândoi că erau pasionați de sport. Așadar au început să se împrietenească – jucau tenis împreună, înotau și făceau surf împreună și frecventau aceleași pub-uri.  

Ea indisponibilă, el... interesat

Pe-atunci, Catherine era deja implicată într-o altă relație, cu studentul de anul IV, Rupert Finch, iar William era oricum cu privirile în toate direcțiile după fete. Cu toate astea…

În timpul celui de-al doilea an de facultate, Kate devenise mai mult decât o simplă prietenă pentru William… La acea vreme, moștenitorul tronului ducea o viață la fel de sălbatică precum Harry. Nu lua droguri, ci doar bea destul de mult la petreceri. În ultimii doi ani de studenție, Kate, Will și cei doi colegi de cameră ai lor au închiriat o cabană făcută din piatră unde au locuit împreună.

Când cineva i-a spus lui Kate Middleton că e foarte norocoasă să fie iubita viitorului rege, ea a răspuns: „El e foarte norocos să fie iubitul meu!” La acea vreme, prințul nu știa dacă era posibil pentru el să iubească o singură femeie. După copilăria pe care a avut-o la palat și divorțul părinților lui, era destul de precaut în privința viitorului său și ezita să-și ia un angajament pe viață.

Mai multe pentru tine...

Despărțirea lor răsunătoare s-a petrecut în 2007 și a fost inițiată de William. Se vedeau oricum rar și el alegea adesea să iasă cu băieții prin cluburi fără ea. Evident că se certau din acest motiv. Prințul se simțea cumva claustrofibic în relația lor. Însă ceea ce l-a dus înapoi în brațele lui Kate a fost… gelozia.

Cum s-au împăcat

Cu toate că Middleton se simțea prost din cauza despărțirii lor, nu s-a încuiat în casă plângând, ci ieșea în oraș în fiecare seară, îmbrăcată în câte mini sexy și având o atitudine de învingătoare. De modă veche, William și-a dat seama că nu suporta gândul ca Kate Middleton să fie cu alt bărbat și s-a îndreptat spre acel moment pe care-l aștepta toată lumea – s-o ceară de soție.

Ei bine, au mai trecut trei ani și jumătate până să-i ofere inelul de logodnă. Însă viitorul rege și-a dat seama că doar Catherine era potrivită pentru el și a făcut marele pas alături de ea, într-un final, într-o nuntă ca în povești, în 2011.

foto - GettyImages, Profimedia, ShutterstockRecente pe Ok! Magazine

Regina Letizia la dineul regal de la Amsterdam profimedia 0865800243 jpg
Printesa Martha Louise a Norvegiei si Durek Verrett jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Haakon al Norvegiei in SUA, aprilie 2024   Casa Regală 3 jpg
Regina Letizia profimedia 0865793910 jpg
Regina Maxima la dineul de stat din Amsterdam, Profimedia (4) jpg
Regina Letizia a Spaniei, Prințesa Margriet a Țărilor de Jos, Regele Felipe VI al Spaniei, Prințesa Moștenitoare Amalia, Regele Willem Alexander, Prințesa Beatrix și Regina Maxima a Țărilor de Jos, Profimedia jpg
Prințesa Salma a Iordaniei jpg
copii Prințul William și Prințul Harry jpg
Regina Mary și Olena Zelenska Foto Profimedia (1) jpg
banchet de stat la Bruxelles cu Regina Mathilde a Belgiei, Marele Duce Henri de Luxemburg, Regele Philippe al Belgiei si Marea Ducesa Maria Teresa   Casa Regala belgiana (5) jpg
Regele Willem Alexander, Regele Felipe, Regina Letizia și Regina Maxima, Profimedia jpg
FotoJetPippa jpg
Kate Middleton și Prințul William, în ținute sport  foto   Getty jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Regele Felipe și Regina Letizia Foto getty images profimedia jpg
Regina Camilla, la Palatul Buckingham, pe 16 aprilie 2024, GettyImages (4) jpg
Prințesa Diana Foto GettyImages jpg