Ultimele noutăți despre prințesa aflată în convalescență. Kate a luat o măsură surprinzătoare la palat

24 februarie, 2024

De mai bine de-o lună, de când se află în recuperare în urma operației făcute, nu știm prea multe despre viitoarea regină britanică. Însă cea mai recentă informație legată de Kate Middleton, confirmată acum de Palatul Kensington, ne-a redat zâmbetul pe buze.

image

Prințesa de Wales se află în recuperare după operația abdominală majoră pe care a făcut-o în ianuarie și, în tot acest timp, se păstrează tăcerea cu privire la problema medicală care-a adus-o în sala de operații și cum se simte acum, la mai bine de o lună de la intervenția chirurgicală. Totuși, Kate Middleton nu stă degeaba în această perioadă de absență din spațiul public, luând recent o măsură confirmată chiar de Palatul Kensington.

S-au scris petiții, s-au publicat scrisori deschise care-i cereau viitoarei regine să vorbească deschis despre problema medicală avută. Până și The Times a îndemnat-o pe prințesă să rupă tăcerea atât de apăsătoare, însă Kate nu e de clintit. A cerut să-i fie respectată intimitatea, în aceste momente delicate, și nu s-a răzgândit până acum.

Totuși, în timp ce s-a retras din activitate din considerente medicale, se gândește intens la revenirea ei în prima plan, când își dorește ca lucrurile să meargă toate de la sine.

Și, în acest sens, face pregătirile de rigoare. De pildă, și-a numit noul secretar personal, după ce n-a mai avut pe nimeni în această poziție de mai bine de un an. Palatul Kensington a confirmat că locotenentul colonel Tom White, care a fost aghiotantul regretatei Regine Elisabeta a II-a, a fost numit noul Secretar Personal al Prințesei de Wales.    

În noiembrie 2023, The Telegraph a dezvăluit că Middleton l-a invitat pe locotenentul Tom White la un eveniment public pentru a-și da seama și el ce presupune serviciul care-i fusese propus. Eroul de război a lucrat pentru regină până la moartea acesteia, în 2022, și, înainte de a-și oferi serviciile fostului monarh, ofițerul de Marină Regală și-a făcut datoria în Afganistan, în 2009.

Sunt impresionate realizările acestuia și suntem convinși ca-și va demonstra valoarea și în fața Prințesei de Wales, însă nu putem să nu remarcăm un amănunt amuzant legat de acest Tom White. Seamănă izbitor de mult cu un amic de-ai viitoarei regine – tenismenul Roger Federer.

image
Mai multe pentru tine...

„Uau, ce bine seamnănă cu Roger Federer!”, au început să observe și câțiva internauți. „Dumnezeule, e copia fidelă a lui Roger Federer!”, a adăugat alt comentator imediat ce a aflat numirea lui Tom White în noua sa funcție.

Evident că se fac deja glume pe acest subiect și se comentează cum că soția Prințului William l-a ales pe Tom White ca secretar personal tocmai pentru că-i amintește de bunul ei prieten, Roger Federer, cu care a și fost văzută flirtând puțin la un meci de tenis recent.

image

Toate acestea sunt doar speculații, evident, însă, lăsând gluma deoparte, ne bucurăm că mai aflăm lucruri noi despre Kate Middleton, care se află acum într-un con de umbră din care de-abia așteptăm să iasă.

foto - Profimedia, GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Zara Tindall, Profimedia (3) jpg
Prințesa Catharina Amalia, Profimedia jpg
Prințesa Victoria Prințul Daniel Regina Mary și Frederik GettyImages 689775904 jpg
Prințul Harry  sursa foto   GettyImages jpg
Regele Charles, Regina Camilla, Ducesa Sophie la garden party   profimedia 0871186615 jpg
Prințul Harry la Londra profimedia 0871266789 jpg
Kate Middleton culoarea anului 2024 jpg
Prințul Marocului Foto Instagram jpg
Printul Harry   profimedia 0871259953 jpg
Prințul Archie 5 ani Foto colaj jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Profimedia jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Regele Harald, Regina Sonja cu Maia Sandu in Norvegia   FOTO Casa Regală norvegiană (5) jpg
Regina Mary si Regina Silvia a Suediei   Casa Regală daneză (2) jpg
Regina Camilla, GettyImages (6) jpg
Prințesa Victoria și Prințesa Sofia FotoJet (2) jpg
Regina Letizia, Infanta Sofia si Regele Felipe   GettyImages 1492368713 jpg
Charlene de Monaco profimedia 0870449785 jpg