Producătorii The Crown caută cu disperare un actor care să îl interpreteze pe Prințul Harry în sezonul șase

4 octombrie, 2022
harry8  profimedia jpg

Producătorii The Crown sunt deja în căutarea unui actor care să preia rolul Prințului  Harry în al șaselea sezon.

Drama Netflix, care se difuzează din 2016, explorează încercările și necazurile familiei regale și a avut vedete precum  Claire Foy , Matt Smith, Olivia Colman și Gillian Anderson.

Acum, directorul de casting, Robert Sterne, urmărește pe cineva care să aibă talentul excepțional de a-l interpreta pe Ducele de Sussex în sezonul șase.

„Este un rol semnificativ în această dramă premiată și căutăm o asemănare fizică puternică.Filmările vor începe în noiembrie 2022 în Marea Britanie”, se arată într-un anunț postat online. „Nu este necesară nicio experiență profesională anterioară în actorie. Suntem pricepuți în a oferi o mare susținere tinerilor actori și familiilor lor, prin ceea ce ei consideră că este un proces de creare plin de satisfacții”.

S-a aflat recent că The Crown a ales trei noi vedete care le vor da viață lui Hate Middleton și Prințului William.

Mai multe pentru tine...

Potrivit Deadline, Ed McVey îl va portretiza pe William în ultimii ani de adolescență și în primii ani ca adult, în timp ce Kate Middleton va fi interpretată în anii de facultate de Meg Bellamy.

Trailerul pentru sezonul cinci , în care este descrisă ruptura dintre Charles și regretata prințesă Diana, cea din urmă fiind interpretată de Elizabeth Debicki, a fost deja lansat.

Ba mai mult, scoate la lumină relația dintre Charles și Camilla – interpretată de Olivia Williams – care, după moartea Reginei Elisabeta, a devenit Regina Consortă.

Sezonul următor Emma Corrin dispare din rolul Prințesei Diana, dar vine Elizabeth Debicki, în timp ce Dominic West îl va înlocui pe Josh O'Connor în rolul Regelui Charles.

Imelda Staunton își va face debutul în rolul Reginei, care a fost interpretată anterior de Claire Foy și Olivia Coleman.Recente pe Ok! Magazine

meghan - harry
kate middleton william avion jpg
charles - meghan - camilla
kate - william- copii
Printesa Margaret profimedia 0423858100 jpg
Sarah Ferguson 3    Instagram jpg
profimedia 0088036669 jpg
Regina Camilla, Profimedia jpg
camilla - charles
andrew-  fergie
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (5) jpg
Regina Elena, Regina celor 3 exiluri jpg
regina letizia profimedia 0740160680 jpg
Moza din Qatar GettyImages 167794832 jpg
kate  william 24 jpg
kate-  william
printesa diana
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, Meghan Markle  sursa   Getty jpg