Ce a făcut Regele Felipe după noile acuzații de infidelitate aduse Reginei Letizia

5 iulie, 2024

Scandalul despre infidelitatea Reginei Letizia s-a întețit, după ce noi informații au fost publicate în presa spaniolă despre soția Regelui Felipe. Ce s-a întâmplat la numai câteva ore după ce a explodat bomba la palat?

image

Familia regală spaniolă se confruntă cu noi acuzații la adresa Reginei Letizia, însă scadalul iscat nu-i împiedică pe soții regali să-și facă datoria. Regele și Regina Spaniei au participat la un eveniment militar important pe 3 iulie, cu toate că nu trecuseră mai mult de câteva ore de când presa spaniolă se imflamase din nou cu privire la trecutul amoros al reginei.

Regele Felipe și Regina Letizia au fost extrem de mândri în urmă cu două zile, când fiica lor și moștenitoarea tronului spaniol, Prințesa Leonor, a devenit, în mod oficial, ofițer militar junior.

Familia regală spaniolă a mers până în nordul țării, în Zaragoza, pentru a participa la ceremonia emoționantă, dovedind cu prisosință că poate face front comun atunci când e nevoie de așa ceva.

Evenimentul sobru a urmat imediat după ce fostul cumnat al reginei, Jaime Del Burgo, a adăugat gaz pe focul deja declanșat de el cu acuzațiile despre infidelitatea reginei făcute în mod inițial. Acesta a declarat că el și Letizia au avut o relație amoroasă chiar și după nunta acesteia. Cu alte cuvinte, el a fost amantul reginei, lucru care nu-l flatează deloc pe soțul acesteia, Regele Felipe.

Noi declarații explozive

Într-un interviu acordat publicației argentiniene Clarín, Del Burgo a declarat că el și Letizia încă mențin legătura, cu toate că el nu mai este soțul surorii Letiziției, Telma, cu care a fost însurat din 2012 până în 2014. Asemenea declarație nu face decât să o pună pe Regina Letizia într-o postură extrem de proastă și să-i adreseze Regelui Felipe o lovitură cruntă.

„Am împărtășit multe în viața noastră petrecută împreună”, a început presupusul amant al Reginei Letizia să povestească. „Am fost o adevărată familie. După cum am spus tot timpul, relația noastră nu a fost ca între doi iubiți. Iubitul era el, în situația noastră. Adică Felipe…”, a conchis acesta.

Ceea ce se știe cu certitudine în toată această situație delicată e că Letizia și Del Burgo au format un cuplu la un moment dat, când ea lucra ca jurnalist și nici măcar nu-l întâlnise pe cel care era moștenitorul tronului spaniol, adică pe actualul Rege Felipe.

image

Ultimele luni au fost cât se poate de tumultoase la palatul spaniol, după ce Jaime Penafiel și-a lansat cartea despre presupusa aventură extraconjugală a Reginei Letizia cu Jaime Del Burgo.

Evident că nu există dovezi incontestabile că regina și-ar fi continuat relația sentimentală cu fostul ei cumnat și după nuntă, la fel cum lipsește cu desăvârșire vreo confirmare sau infimare a acestor informații devastatoare pentru reputația familiei regale spaniole.

Trecut amoros

Conform celor spuse de Del Burgo, el și Letizia și-au început relația sentimentală în Veneția, cu ani înainte ca ea să-și întâlnească actualul soț. Cea care este acum Regina Spaniei i-a spus lui Jaime, în 2002, că a întâlnit pe altcineva și că relației ei cu acea persoană presupunea ca ea să renunțe la cariera ei jurnalistică. Și la iubitul ei, Jaime Del Burgo… Și, cel mai probabil, acesta nu a acceptat deloc despărțirea de Letizia și încearcă acum să se răzbune cum poate pe cea care i-a scăpat printre degete.

Mai multe pentru tine...

Fostul partener de viață al Letiziei susține că el a fost cel care s-a ocupat de contractul prenupțial al ei cu soțul său și că actuala regină spaniolă s-a întâlnit cu Del Burgo chiar în noaptea de dinainte de nunta ei regală, pentru a-i spune acestuia să n-o părăsească în ciuda căsătoriei ei cu alt bărbat.

image

Astea țin toate de trecut, însă sunt destul de grave acuzațiile noi aduse reginei, conform cărora suverana spaniolă ar continua relația cu acest Jaime Del Burgo. Chiar dacă ar fi vorba doar despreo amiciție între ei doi, tot complicată ar fi situația reginei spaniole. Iar, dacă e vorba despre o idilă extraconjugală, mariajul dintre Felipe și Letizia atârnă de un fir de ață în acest moment, nu credeți?

Foto - Profimedia, GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton, Prințesa Diana, Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Regele Frederik si Regina Mary in Groenlanda   Casa Regala daneza (03) jpg
Prințesa Diana rochia razbunarii   profimedia 0452551663 jpg
Regele Felipe Letizia Leonor și Sofia GettyImages 2158231472 jpg
Camilla Shand si Andrew Parker Bowles   getty images png
Margareta a României și Camelia Șucu Principele Radu și Principesa Sofia Facebook jpg
Kate Middleton  GettyImages jpg
Regina Mary Groenlanda Foto Instagram jpg
carole și michael middleton foto profimedia jpg
Printesa Kate la Trooping the Colour   GettyImages 2157666051 jpg
Maria Sharapova logodnic Alexander profimedia 0886927334 jpg
Principesa Sofia si Constanta Iorga la Ziua de 4 iulie a SUA   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale  (5) jpeg
Charlotte Diana Meghan colaj jpg
Printul Vincent si tatal sau, Regele Frederik al Danemarcei   profimedia 0886736249 jpg
Regina Letizia Regele Felipe și Sofia GettyImages 2160437760 jpg
Regina Mary în Groenlanda Foto Instagram jpg
Regele Felipe și Prințesa Leonor Foto Getty Images jpg
Prințul William în Scoția Foto Getty Images (2) jpg