Regele Charles are un singur mare regret legat de felul în care l-a crescut pe Harry

4 aprilie, 2024

Frații regali Harry și William au fost crescuți în mod asemănător, iar mama lor, Prințesa Diana, a fost cea care lua cele mai multe decizii legate de cei doi prinți. Ce regretă tatăl lor în privința felului în care au fost crescuți copiii lui? Mai ales Harry…

Regele Charles și Prințul Harry foto  GettyImages jpg

Știe întreaga planetă că relația dintre Harry și tatăl său, Regele Charles, are mult de suferit în prezent, însă cei doi s-au înțeles de minune înainte de răfuiala lor actuală, după cum ne informează și un expert regal.

Prințul Harry și-a atacat tatăl de multe ori de când a renunțat la îndatoririle sale regale și-a părăsit țara. Acesta a spus că Charles a mințit și a făcut glume pe seama lui. Însă expertul regal Ingrid Seward susține că cei doi „s-au înțeles minunat” când Harry era mai tânăr.

Seward e de părere că monarhul regretă felul în care l-a crescut pe fiul său cel mic și consideră că Harry și William ar fi beneficiat mai mult de pe urma unei copilării mai stricte, cu disciplină. Regele n-a fost destul de dur cu copiii săi pentru că a acceptat stilul de parenting al mamei lor, care lua cele mai multe decizii legate de copii. Care era stilul de parenting al lui Lady Diana? „Destul de liber, fără prea multe reguli”, a ținut să declare Ingrid Seward.

„Prințul Harry și Regele Charles erau foarte apropiați și se înțelegeau de minune. Cred că actualul monarh regretă că n-a fost mai strict cu Harry și William”, a dezvăluit Ingrid pentru Fox News Digital.

„Diana îi lăsa să facă ce vor, în general, lucru care era practicat de mulți părinți la acea vreme. Îi lăsai pe copii să se adapteze singuri vieții, nu prea le impuneai nimic. E posibil ca Charles să-și dea seama că ar fi fost mai bine ca fiii lui să fi avut o educație mai strictă, să fi avut mai multe limite. Toți copiii au nevoie de limite și nu cred că prinții britanici au avut prea multe”, a ținut să adauge expertul regal.

Comentariile lui Ingrid au apărut după ce Harry și-a vizitat tatăl bolnav în Marea Britanie în februarie și plănuiește să revină în țară pentru Jocurile Invictus. Cu ocazia vizitei sale în UK, prințul a declarat pentru Good Morning America: „Familia mea și viața mea din California sunt cum sunt. Mai am și alte călătorii planificate. O să trec prin UK sau o să vin în UK, așa că îmi voi revedea familia cât pot de mult”, a declarat Prințul Harry când s-a întors în SUA.

Mai multe pentru tine...

„Îmi iubesc familia! Sunt recunoscător pentru faptul că am putut urca într-un avion și veni să-mi văd tatăl, să petrec puțin timp cu el!”, a conchis Harry. Oare cum ar fi fost situația dacă Harry era crescut diferit, ar mai fi ajuns să-și atace tatăl în mod public așa cum a făcut în ultimii ani?

foto - GettyImages, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Hugh Grosvenor Foto Profimedia jpg
Volodimir Zelenski cu Regina Letizia si Regele Felipe la Madrid  Casa Majestatii Sale 1 (2) jpg
Kate Middleton și Prințul William în vizită la Aberfan (2) jpg
Printul Hashem, fiul cel mic al Reginei Rania si al Regelui Abdullah al II lea al Iordaniei  Casa Regala iordaniana (2) jpg
Printesa Diana  Getty Images jpg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Andreea Casiraghi, Tatiana Santo Domingo, Printesa Alexandra de Hanover, Ben Sylvester Strautmann  profimedia 0876339106 jpg
Prințul Albert și Prințesa Charlene profimedia 0876767336 jpg
Familia regală daneză, Profimedia jpg
Charlene și Albert la Grand Prix, Profimedia (1) jpg
kate middleton profimedia jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit ai Norvegiei Foto Instagram Casa Regală a Norvegiei 1 jpg
Regele Felipe și Regina Letizia Foto Getty Images (10) jpg
Printul William si Printul George la Cupa Angliei pe Wembley  profimedia 0876390924 jpg
Kate Middleton foto profimedia jpg
Meghan Markle, Regele Charles și Prințul William foto  Profimedia jpg
Kate și Elisabeta, Profimedia (2) jpg
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg