Regele Charles are un singur mare regret legat de felul în care l-a crescut pe Harry

4 aprilie, 2024

Frații regali Harry și William au fost crescuți în mod asemănător, iar mama lor, Prințesa Diana, a fost cea care lua cele mai multe decizii legate de cei doi prinți. Ce regretă tatăl lor în privința felului în care au fost crescuți copiii lui? Mai ales Harry…

Regele Charles și Prințul Harry  foto   GettyImages jpg

Știe întreaga planetă că relația dintre Harry și tatăl său, Regele Charles, are mult de suferit în prezent, însă cei doi s-au înțeles de minune înainte de răfuiala lor actuală, după cum ne informează și un expert regal.

Prințul Harry și-a atacat tatăl de multe ori de când a renunțat la îndatoririle sale regale și-a părăsit țara. Acesta a spus că Charles a mințit și a făcut glume pe seama lui. Însă expertul regal Ingrid Seward susține că cei doi „s-au înțeles minunat” când Harry era mai tânăr.

Seward e de părere că monarhul regretă felul în care l-a crescut pe fiul său cel mic și consideră că Harry și William ar fi beneficiat mai mult de pe urma unei copilării mai stricte, cu disciplină. Regele n-a fost destul de dur cu copiii săi pentru că a acceptat stilul de parenting al mamei lor, care lua cele mai multe decizii legate de copii. Care era stilul de parenting al lui Lady Diana? „Destul de liber, fără prea multe reguli”, a ținut să declare Ingrid Seward.

„Prințul Harry și Regele Charles erau foarte apropiați și se înțelegeau de minune. Cred că actualul monarh regretă că n-a fost mai strict cu Harry și William”, a dezvăluit Ingrid pentru Fox News Digital.

„Diana îi lăsa să facă ce vor, în general, lucru care era practicat de mulți părinți la acea vreme. Îi lăsai pe copii să se adapteze singuri vieții, nu prea le impuneai nimic. E posibil ca Charles să-și dea seama că ar fi fost mai bine ca fiii lui să fi avut o educație mai strictă, să fi avut mai multe limite. Toți copiii au nevoie de limite și nu cred că prinții britanici au avut prea multe”, a ținut să adauge expertul regal.

Comentariile lui Ingrid au apărut după ce Harry și-a vizitat tatăl bolnav în Marea Britanie în februarie și plănuiește să revină în țară pentru Jocurile Invictus. Cu ocazia vizitei sale în UK, prințul a declarat pentru Good Morning America: „Familia mea și viața mea din California sunt cum sunt. Mai am și alte călătorii planificate. O să trec prin UK sau o să vin în UK, așa că îmi voi revedea familia cât pot de mult”, a declarat Prințul Harry când s-a întors în SUA.

Mai multe pentru tine...

„Îmi iubesc familia! Sunt recunoscător pentru faptul că am putut urca într-un avion și veni să-mi văd tatăl, să petrec puțin timp cu el!”, a conchis Harry. Oare cum ar fi fost situația dacă Harry era crescut diferit, ar mai fi ajuns să-și atace tatăl în mod public așa cum a făcut în ultimii ani?

foto - GettyImages, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Victoria Prințul Daniel Regina Mary și Frederik GettyImages 689775904 jpg
Prințul Harry  sursa foto   GettyImages jpg
Regele Charles, Regina Camilla, Ducesa Sophie la garden party   profimedia 0871186615 jpg
Prințul Harry la Londra profimedia 0871266789 jpg
Kate Middleton culoarea anului 2024 jpg
Prințul Marocului Foto Instagram jpg
Printul Harry   profimedia 0871259953 jpg
Prințul Archie 5 ani Foto colaj jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Profimedia jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Regele Harald, Regina Sonja cu Maia Sandu in Norvegia   FOTO Casa Regală norvegiană (5) jpg
Regina Mary si Regina Silvia a Suediei   Casa Regală daneză (2) jpg
Regina Camilla, GettyImages (6) jpg
Prințesa Victoria și Prințesa Sofia FotoJet (2) jpg
Regina Letizia, Infanta Sofia si Regele Felipe   GettyImages 1492368713 jpg
Charlene de Monaco profimedia 0870449785 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (5) jpg
Harry la Invictus, Instagram jpg