Regele Charles rupe tăcerea după ce-a fost acuzat de rasism. Reacția a apărut în numai câteva ore!

1 decembrie, 2023

Un scandal fără precedent. Asta pare că s-a declanșat la palat, unde toată lumea încearcă să minimizeze efectele acuzațiilor din cartea Endgame asupra actualului monarh și ale Prințesei de Wales. Care e reacția Regelui Charles?

image

Business as usual. Asta e aparența pe care o păstrează familia regală britanică zilele acestea, când s-a iscat un scandal-monstru după lansarea cărții Endgame, a lui Omid Scobie, în care a fost atacată constant familia regală britanică.

Regele Charles a făcut un prim comentariu pe 30 noiembrie, la foarte scurt timp după ce ediția olandeză a cății Endgame a făcut publice cele două nume regale care au comentat culoarea pielii primului copil al lui Meghan Markle înainte ca simpaticul Archie să vină pe lume.

La numai câteva ore după ce Piers Morgan a făcut publice cele două nume ale membrilor seniori ai familiei regale, a apărut și prima reacție a Regelui Charles chiar în timpul unei vizite de 48 de ore în Dubai.  

Regele Charles a ajuns în Dubai pentru a lua cuvântul la summitul despre schimbările climaterice, COP28, și, la scurt timp după sosire, a avut o întrunire de 30 de minute cu președintele Nigeriei, Bola Ahmed Tinubu.

Președintele nigerian și regele britanic și-au dat mâna călduros, după care Tinubu l-a întrebat pe monarh cum se simte. Am fi zis că trebuia să fie o simplă politețe, însă Charles a oferit un răspuns surprinzător de sincer, din care n-au lipsit cuvinte precum „șoc” și „îmi revin”.

„Sunt bine, aproape bine”, a răspuns Regele Charles. Fără să facă nicio referire la scandalul în care a fost implicat fără voia sa, suveranul britanic a ținut să adauge un detaliu relevant, pentru a nu se face presupuneri de niciun fel. „Am avut o aniversare antică recent, încă îmi revin din șocul simțit atunci”, a explicat acesta.  

Regele Charles al III lea în  Sandringham, Profimedia jpg
Mai multe pentru tine...

Președintele și regele s-au întâlnit la un hotel din Dubai înainte de conferința în care se discută despre energie, mediu, Commonwealth și situația complicată dintre Gaza și Israel. Aceasta a fost prima întâlnire dintr-o serie întreagă susținută între mai mulți lideri mondiali.

Cum spuneam, e business as usual pentru rege și restul familiei sale. S-a întors la datorie, lucru pe care l-a învățat atât de bine de la mama sa, Regina Elisabeta a II-a, care a dat dovadă de loialitate Coroanei toată viața sa.

foto - GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlene și Prințul Albert Foto Getty Images (5) jpg
Printesa Anne Foto Profimedia jpg
Sarah Ferguson la Cannes, GettyImages (3) (1) jpg
Mary și Frederik la plajă foto Profimedia jpg
FotoJet Will Camilla jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Regina Mathilde a Belgiei profimedia 0892519785 jpg
Mary și Frederik la Paris, GettyImages (3) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe la dineul de la Luvru   Casa Majestatii Sale (1) jpg
Charlene de Monaco la Paris, GettyImages (2) jpg
Regele Charles al III lea, Kate Middleton  jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Margareta și Maria, fiicele Regelui Mihai (1) jpg
Prințul William și Kate Middleton GettyImages 1519717309 jpg
Mie Sofia Elers si Contele Felix de Monpezat   Instagram, Profimedia jpg
Regina Rania operații estetice jpg
Prințul William cu Prințul George, Foto GettyImages (2) jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg