Regina a fost dezamăgită de Meghan și Harry. Ce a rănit-o cel mai mult pe suverană

25 octombrie, 2022
image

Regina își propusese să-i invite pe ducele și ducesa de Sussex la evenimente mari de familie, în ciuda mutării lor în străinătate.

Meghan Markle și Harry au renunțat la funcțiile lor de conducere în cadrul familiei regale și s-au mutat în America la începutul anului 2020. Cei doi s-a întors împreună în Marea Britanie doar de trei ori de la plecare. În ciuda tensiunilor apărute în urma plecării Ducelui și Ducesei de Sussex, suverana ar fi menținut o relație strânsă cu nepotul ei și familia acestuia. Potrivit lui Katie Nicholl, autoarea cărții „The New Royals”, Regina a vrut ca nepotul ei și soția lui să rămână conectați la familia regală. Majestatea Sa adora apelurile video cu Harry, Meghan și cei doi copii ai lor – Archie, în vârstă de trei ani, și Lilibet Diana, în vârstă de un an. 

Cu toate acestea, expertul regal, care a fost invitat în episodul de săptămâna trecută al podcastului To Di  For Daily, a remarcat că Regina a fost „rănită” de Sussex în unele momente. 

„Este important să subliniem că au fost momente în care Regina Elisabeta s-a simțit destul de dezamăgită de Harry și Megan.„Ea găzduia întotdeauna , la sfârșitul lunii august, o petrecere pentru nepoții și strănepoții ei. Și avea întotdeauna grijă să-i invite pe Harry și Megan, dar, în ultimele două veri, ei nu au mers”, spune Nicholl.

“Să nu fii împreună de Crăciun, să nu fii împreună la Balmoral în timpul verii, când Regina a vrut cu adevărat să aducă familia împreună – cred că asta a durut-o”.

Se înțelege că Harry și Meghan nu au petrecut Crăciunul cu familia regală din 2019, când au decis să petreacă Sărbătorile în Canada alături de mama ducesei, Doria Ragland. Luna următoare, în ianuarie 2020, Ducele și Ducesa și-au anunțat decizia de a renunța la îndatoririle lor regale. De atunci, Harry și Meghan au fost în SUA de Crăciun. Ba mai mult, au refuzat periodic invitațiile familiei regale de a petrece vara la Balmoral.

Mai multe pentru tine...


Recente pe Ok! Magazine

00 jpg
charles  camilla jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (3) jpg
Prince Heinrich XIII of Reuss, Profimedia (2) jpg
camilla
harry si meghan
Majestatea Sa Margareta in rochie cu paiete si transparente la seara Corpului Diplomatic   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpg
regina - charles - camilla
meghan versus kate jpg
kate
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (1) jpg
Prințul William și Prințesa Kate Middleton (5) jpg
Familia Regala dezbinata la 5 ani de la moartea Regelui Mihai jpg
Contesa de Wessex, Getty (1) jpg
harry si meghan
Lady  Susan Hussey   profimedia 0742168522 jpg
Printesa mostenitoare Catarina Amalia a Olandei   RVD Koninklijk Huis si Regele Willem Alexander (2) jpg
harry si meghan profimedia 0742538807 jpg