Sarah Ferguson, despre relația cu Diana: "Ar fi mândră de William și Harry"

21 octombrie, 2022
sarah  diana  prrofi jpg

Ducesa de York crede că defunta ei cumnată, Prințesa Diana, ar fi mândră” de William și Harry.

Sarah Ferguson, 63 de ani, care locuiește la Royal Lodge din Windsor împreună cu fostul ei soț, Prințul Andrew, a spus pentru Marie Claire că, și la 25 de ani de dispariție, Diana e tot timpul în mintea ei.  

„Nu mi-e dor de ea, pentru că e cu mine. Aseară am visat-o și știu că e cu mine. Și sunt atât de mândră de ea și ea ar fi atât de mândră de băieții și de nepoții ei frumoși”. 

Ducesa, care a divorțat de Prințul Andrew, căzut acum în dizgrație, în 1986 , are doi copii cu el, Prințesele Beatrice și Eugenie. 

Sarah își amintește cu drag de prietena ei de o viață și spune că între ele nu au fost niciodată probleme, dar oamenii au speculat asta pentru că își doreau să le despartă.

Ducesa de York, care a cunoscut-o pe Diana când erau adolescente, înainte de a se căsători amândouă cu băieții Reginei, a spus pentru People: „Ne-am promis una alteia că vom fi mereu împreună, nu a existat niciodată o ruptură între noi. Dar toată lumea și-a dorit asta pentru că eram atât de puternice împreună. Oamenii vor să distrugă ceva atât de puternic.

Mai multe pentru tine...

Ea m-a învățat atât de multe despre viața publică. Era atât de curajoasă. Obișnuiam să petrecem un timp incredibil împreună”, a mărturisit ea.

„Diana îmi adora fetele și își iubea băieții. Acesta ar fi paradisul, Raiul ei”.  

Ultimele ei comentarii vin la câteva săptămâni după ce Prințul William și Kate Middleton au moștenit titlul de Prinț și Prințesă de Wales.  

Ducesa lucrează în prezent la cariera ei de autoare.  Prima ei lucrare de ficțiune istorică, Her Heart for a Compass, s-a bazat pe povestea unui rude din strămoși, Lady Margaret Montagu Douglas Scott.

Acum a scris peste 70 de cărți - multe dintre ele pentru copii- și a semnat recent un contract de 22 de cărți cu editorul australian Serenity Press. În viitor va scrie pentru tineri despre tulburările alimentare și sănătatea mintală,iar volumele se vor baza pe propria ei experiență.



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0867585293 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana Foto GettyImages (5) jpg