Relația ducilor de Sussex cu Regele Charles ar putea să se înrăutățească. Ce s-a aflat?

25 noiembrie, 2022
charles  camilla19 jpg

Regele Charles al III-lea se simte abandonat și trădat de către ducele și ducesa de Sussex, după ce a primit numeroase critici, potrivit biografului său.

Relația monarhului cu fiul său mai mic și cu soția acestuia a făcut obiectul unor speculații în masă de la ieșirea dramatică a celor doi din familia regală în urmă cu aproape trei ani. Se crede că Charles vrea să  repare relația cu ducele și ducesa de Sussex, dar, potrivit biografului său, fostul prinț de Wales simte un „sentiment puternic de trădare” în urma atacurilor cuplului asupra familiei. 

harry - meghan

Christopher Anderson, autorul cărții „The King: The Life of Charles III”, a fost invitat la Podcast Royal la începutul acestei luni. El le-a spus gazdelor, Jessica Robinson și Rachel Burchfield, că relația Regelui cu ducii este „la cel mai scăzut nivel istoric”. 

„Întotdeauna a simțit că a fost abandonat și cred că asta simte și acum din cauza lui Harry și Meghan. Cred că se simte trădat, pentru că primește toate aceste critici de la ducii de Sussex”.

Familia regală s-a confruntat cu un atac global după interviul lui Meghan și Harry cu Oprah Winfrey în martie 2021 – la un an după ieșirea lor șoc. 

În timpul programului de două ore, Sussex au susținut că problemele lor de sănătate mintală au fost neglijate de regali și au făcut acuzații de rasism. 

Anderson spune că Charles s-a simțit în mod deosebit trădat de interviul-bombă, care a oferit o perspectivă rară asupra monarhiei britanice. „Cred că există un sentiment puternic de trădare”, a spus el. 

Expertul a observant că relația Regelui cu ducii de Sussex înainte de plecarea lor. „Când te uiți la modul în care familia regală a îmbrățișat-o pe Megan Markle, în special Charles, cum a condus-o la altar când s-a căsătorit cu Harry, iar el s-a împrietenit cu Doria Ragland, mama lui Meghan... Apoi, dintr-o dată, au sărit și fac aceste acuzații despre rasism” .

„Megan a fost, de asemenea, aproape de Regină de la început. Îmi amintesc de minunata călătorie cu trenul pe care au făcut-o în nord-vestul Angliei; râdeau și zâmbeau, se înțelegeau bine.

 La mai puțin de o lună de la nunta regală, Meghan a fost invitată de Majestatea Sa să i se alăture într-o călătorie regală.

Cele două au călătorit în Cheshire cu trenul regal - un gest care nu a fost niciodată extins la oameni ca Harry sau Kate, Prințesa de Wales - și și-au petrecut ziua dând mâna cu publicul și marcând câteva vizite.

Expertul în limbaj corporal, Judi James, a declarat la acea vreme că cele două se tratau cu multă afecțiune și că suverana avea un comportament „matern”. 

Se înțelege că Regina a menținut o relație caldă cu ducii. Majestatea Sa a rămas în contact cu Meghan și Harry și cu cei doi copii ai lor. 

Mai multe pentru tine...

Cu toate acestea, nu același lucru se poate spune despre relația ducilor de Sussex cu noul monarh. „Harry rămâne această bombă cu ceas”, susține Anderson. „Și Charles a încercat o reconciliere sau cam așa ceva în ultimul an. Dar aș spune că acum relația lui cu ei este la un nivel scăzut” .

„A existat o șansă în timpul înmormântării Reginei ca toată lumea să îngroape securea, dar asta nu s-a întâmplat. Poți vedea asta după fețele lui Harry și Meghan pe parcursul întregului episod. 

Întotdeauna părea că sunt lăsați la o parte. Deci, acum legătura este destul de rea și cred că va continua să se înrăutățească".

Cu toate acestea, la scurt timp după înmormântarea de stat a Reginei, sursele au dezvăluit că Charles era mulțumit de conversațiile pe care le-a avut cu cuplul în timp ce familia se lupta cu durerea. Deși nu se știe cât timp a petrecut cu Harry, s-a spus că Regele este hotărât să reaprindă relația.

 „Regele își iubește ambii copii. În ultimele 16 zile, au fost uriașe licăriri de speranță. În ceea ce privește viitorul, există speranța unei cauze pentru unitate” , spune o sursă pentru Telegraph.

Cu toate acestea, Anderson are convingerea că memoriile lui Harry de anul viitor ar  putea cauza alte probleme în rândul familiei regale.

„Vom vedea ce le rezervă viitorul lui Meghan, Harry și restul familiei regale. Charles vrea să sudeze această rupură, dar așteptăm cu nerăbdare cartea – care va apărea la începutul anului viitor și în care pot fi doar bombe”. 



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle și Prințul Harry, Getty (1) jpg
regina Elisabeta
camilla  charles profi81 jpg
Regele Charles și Ducii de Sussex, Profimedia (4) jpg
meghan si harry profimedia 0743266809 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Prințul Harry și Meghan Markle, Profimedia (2) jpg
diana si familia
Harry si Archie
00 jpg
charles  camilla jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (3) jpg
Prince Heinrich XIII of Reuss, Profimedia (2) jpg
camilla
harry si meghan
Majestatea Sa Margareta in rochie cu paiete si transparente la seara Corpului Diplomatic   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpg
regina - charles - camilla
meghan versus kate jpg