Relația specială dintre Charles și Barbra Streisand. „Puteam fi prima prințesă evreică!”

18 noiembrie, 2022

Cele mai importante femei din viața lui au fost întotdeauna mama sa, Regina Elisabeta a II-a, fosta soție, Prințesa Diana, și actuala parteneră de viață și Regină Consoartă, Camilla. Însă puțină lume știe despre relația specială pe care Charles a avut-o cu una dintre cele mai mari staruri din showbiz, care pare că i-a scăpat printre degete…

image

Ca membru marcant al familiei regale britanice, cunoști multă lume, iar Barbra Streisand s-a numărat printre numeroasele vedete cărora Regele Charles le-a strâns mâna. De fapt, e posibil să fi făcut mai mult de-atât… Cu ceva timp înainte ca Prințesa Diana să apară în peisaj și Camilla să devină o constantă în viața lui, se pare că Regele Charles a avut o idilă cu faimoasă cântăreață, actriță și regizoare americană.

O carte publicată în 2016, de către Christopher Andersen, susține că cei doi au avut, la un moment dat, o relație intimă, precizând că Charles a fost cel îndrăgostit lulea. Iar Town & Country confirmă faptul că actualul rege britanic s-a îndrăgostit foarte tare de Barbra. Vanity Fair susține că cei doi n-au conformat niciodată aventura lor, însă e de acord că Charles și Barbra au avut parte de o prietenie aparte, care s-ar fi putut transforma în altceva mai serios.

Regele Charles este un mare admirator al lui Streisand, care a devenit celebră încă din anii ’60, când a atras atenția tuturor cu talentul ei artistic. Chiar și a lui Charles...

Actualul monarh britanic s-a fi îndrăgostit de Barbra în studenție. În cartea lui Christopher Andersen, „Game of Crowns”, stă scris că întreaga lui cameră din cămin era plină cu afișe cu vedeta pe pereți. Iar atunci când tânărul regal a întâlnit-o, a fost dragoste la prima vedere. „Am fost dintotdeauna un mare admirator al actriței și cântăreței americane extrem de versatile Barbra Streisand!”, a declarat Charles public, amintindu-și de prima lor întâlnire.

Era în armată, în 1974, când a întâlnit-o pentru prima dată. „Nu voi uita niciodată talentul ei fermecător, efervescent, vitalitatea unică și abilitatea ei actoricească și vocală!”, a adăugat actualul rege britanic. Anderson susține că cei doi au menținut legătura ani întregi, chiar și în timpul mariajului lui cu Prințesa Diana, după acea primă întâlnire plină de scântei.

Mai multe pentru tine...

Charles nu și-a ascuns niciodată sentimentele pe care le are pentru Barbra Streisand. Însă ce simte ea? Ea a declarat că n-are decât cuvinte de laudă la adresa regelui și chiar a dat de bănuit că a existat ceva mai mult între ei decât o simplă amiciție.

Cei doi au luat adesea ceaiul împreună, el îi trimitea ei buchete imense de flori ocazional. „Am întrebat cine mi-a trimis un anume buchet de flori și mi s-a spus că un fan pe nume Charles”, a povestit ea plină de haz. Însă, când a citit bilețelul de la el, a știu că nu era niciun fan oarecare, ci chiar Regele Charles.

Actrița a clarificat că totul s-a întâmplat între ei înainte de-a intra Diana în viața lui. D eci ceva tot s-a întâmplat între ei! Superstarul confirmă! Într-unul dintre spectacolele ei, Barbra a spus: „Știți, dacă jucam cărțile cum trebuie, puteam să ajung prima prințesă evreică!”...

Foto - GettyImagesRecente pe Ok! Magazine

kate si william
Meghan Markle, Prințul Harry 4 sursa  Profimedia jpg
familia regala din Monaco
Prințesa de Wales 1 foto  GettyImages jpg
kate si william
Regina Sofia vs amanta Regelui Juan Carlos, Corinna Larsen jpg
Prințesa Kate la Harvard, Getty (6) jpg
harry- meghan
Prințul Harry, Meghan Markle foto  GettyImages jpg
Jow Biden, Prințul William sursa  Profimedia jpg
David Beckham, alaturi de Printul Willam si Printesa Kate la Earshot Prize la Boston  profimedia 0742014789 jpg
meghan- harry
kate- william
Printul Joachim al Danemarcei si Printesa Marie  GettyImages 1237723301 jpg
charles -camilla
regina deschidere
Printul Philip si Charles  GettyImages 618581246 jpg
biden si sotia jpg