Rochia purtată de Kate în prima ei apariție comună cu William de la Crăciun amintește de Prințesa Diana

11 octombrie, 2024

Nici n-a revenit bine la îndatoririle regale, că prințesa ne-a și luat prin surprindere cu alegerea ei vestimentară! Rochia purtată pe 10 octombrie este copia fidelă a ținutelor preferate de regretata ei soacră, Prințesa Diana.

image

Prințesa de Wales le-a făcut o surpriză celor din Southport, pe 10 octombrie, când și-a însoțit soțul la întâlnirea cu cadrele medicale și cu familiile victimelor cauzate de înjunghierile care au avut loc acolo nu cu mult timp în urmă. Prințul William trebuia să meargă singur la eveniment, însă Kate a insistat să-l însoțească pentru a-și arăta sprijinul în fața celor afectați de actele violente din Southport.

Este un gest specific prințesei care a dat întotdeauna dovadă de empatie. Însă nu numai compasiunea ei a fost remarcată în prima vizită oficială făcută cu soțul ei de la Crăciun încoace, ci și ținuta sa a captat privirile tuturor...

image

Kate Middleton își reia ușor-ușor îndatoririle regale, de când și-a încheiat chimioterapia, iar fanii regali nici că puteau fi mai încântați să o vadă pe prințesă din nou în public. De fapt, vizita ei oficială din 10 octombrie este prima apariție comună a lui Kate cu William de la Crăciunul de anul trecut.

Ca întotdeauna, Prințesa de Wales a fost alături de cei suferinzi, ascultându-le povestea și înțelegând prin ce trec, și, așa cum ne așteptam, a arătat minunat în tot acest timp. Rochia prințesei a amintit de regretata Prințesă Diana, care avea o mare preferință vestimentară – bulinele.

image

Nu e pentru prima dată când Kate și-a asemuit stilul cu cel al mamei Prințului William. În iunie 2023, ea a uimit pe toată lumea cu rochia albă plină de buline negre care părea identică cu cea purtată de Lady Di la Royal Ascot în 1988.

kate middleton cercei printesa diana jpg
Mai multe pentru tine...

Ținuta de ieri a prințesei, în nuanțele minunate ale toamnei, a fost creată de designerul britanic de la Whistle și mai este încă la vânzare cu o reducere de 50 de lire sterline pe site-ul brandului.  

foto - GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Principesa Sofia la Romanian Hospitality Awards   Casa Majestatii Sale jpg
Prințesa Sofia a Suediei colaj  jpg
Regele Juan Carlos si Regina Sofia   GettyImages 1477196927 jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
sarah ferguson jpg
Regina mary și Regele Frederick Foto Profimedia jpg
Ducele și Ducesa de Edinburgh în Malta, Profimedia (1) jpg
Bulandra (1) jpg
Prințesa Beatrice la petrecerea  Chiltern Firehouse , Profimedia (3) jpg
Împărăteasa Michiko   profimedia 0863486538 jpg
Melania și Donald Trump, Regele Charles, Regina Camilla, Profimedia (2) jpg
Prințesa Ingrid Alexandra în armată, Instagram (2) jpg
Prințesa Diana, Prințul Charles, Camilla Parker Bowles  foto   Profimedia jpg
Printesa Mette Marit la 51 de ani si Printul Haakon   Casa Regala norvegiana (1) jpg
Alina Maria a României și Nicolae foto personale 4 jpg
Printul George, Printul William, Printul Louis, Printesa Kate, Printesa Charlotte la Trooping the Colour 2024   profimedia 0881836480 jpg
Regina Mary și Regele Frederik Foto Profimedia (8) jpg
Regele Charles si Regina Camilla in Guernsey   Casa Regala (9) jpg