S-a închis în baie și-a refuzat să mănânce. Așa ar fi reacționat Kate la infidelitatea soțului

30 martie, 2023

Sunt și ei oameni și se confruntă cu aceleași probleme ca orice muritor de rând. Însă totul se petrece sub privirile nemiloase ale publicului și ale presei, în cazul membrilor familiei regale.

image

Kate Middleton și Prințul William formează un cuplu stabil și frumos, care n-a fost, însă, scutit de scandaluri de tot felul. Cel mai intens dintre ele are de-a face cu viața lor intimă. Se pare că viitorul rege britanic a fost infidel, iar partenera lui de viață și mama celor trei copii ai lui a fost profund afectată de acest lucru.

În momentul în care a apărut în presă scandalul despre presupusa infidelitate a Prințului William – pentru că nu este nimic confirmat, evident – moștenitorul tronului britanic le-a râs în nas celor care l-au acuzat că și-ar fi înșelat soția. Însă Globe susține că Middleton a luat foarte în serios întregul scandal...

Tabloidul britanic Globe a fost singura publicație care a detaliat scandalul cu pricina și-a publicat un articol despre reacția pe care ar fi avut-o biata Prințesă de Wales la aflarea veștii că soțul ei prefera compania altei femei.

Se pare că Kate a fost atât de afectată de vestea trădării, încât s-a dus în grabă acasă la părinții ei, în Berkshire, și s-a prăbușit acolo. Globe susține că prințesa „a refuzat să mănânce” și „s-a încuiat în baie unde s-a apucat să plângă isteric”. Mama ei, Carole, a intrat peste Kate după o oră și a descoperit-o pe fiica ei ghemuită pe jos și vlăguită de atâta plâns.

Îngrijorată, Carole a sunat după un medic, dar l-a chemat și pe William, care a venit într-un suflet acasă la socrii lui pentru a vedea ce se petrecea cu soția lui. Când l-a văzut, Kate n-a făcut decât să țipe la el, iar Will a îndurat cât a îndurat, după care a plecat de-acolo fără să se mai uite înapoi.

Articolul publlicat de Globe n-a fost confirmat niciodată, dar asta nu înseamnă că nu e posibil să se fi întâmplat, totuși. După cum bine știm, toate aspectele vieții private ale familiei regale britanice sunt ținute secret și presa nu poate face decât speculații cu privire la anumite întâmplări din viața celor de la palat.

image
Mai multe pentru tine...

Culmea e că, în tot acel scandal iscat de presupusa infidelitate a Prințului William, Kate ar fi beneficiat de sprijinul unei persoane surprinzătoare. Se pare că Meghan Markle i-a fost alături Prințesei de Wales în toată acea nebunie cauzată de intruziunea Marchizei de Cholmondeley în mariajul lui Kate cu Will.

Hollywood Life susține că soția Prințului Harry a fost umărul pe care a plâns Middleton atunci, cu toate că Meghan se pregătea să devină mamă pentru prima dată în viața ei și avea, evident, alte priorități. „E loială și bineînțeles că și-a sprijinit familia din care făcea parte în acele momente complicate pentru ei”, a dezvăluit o sursă pentru publicația sus menționată.

Dacă e așa sau nu, e posibil să nu aflăm niciodată. Până la urmă, Meghan n-a ezitat s-o vorbească de rău pe cumnata ei cu prima ocazie în care cineva i-a dat bani ca s-o facă. Așadar sprijinul lui Meghan rămâne cu semnul întrebării. La fel și infidelitatea lui William? Nu chiar, pentru că mai multe publicații au scris despre acest subiect delicat la un moment dat. Iar reacția lui Kate pare și ea cât se poate de plauzibilă, nu credeți?

Foto - GettyImagesRecente pe Ok! Magazine

regele charles valea zalanului jpg
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg
Printul William si Printesa Kate la nunta Prințului Moștenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif profimedia 0780774709 jpg
Jared Kushner si Ivanka Trump in Iordania si Grecia  Instagram jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta din Iordania 2023  Casa Regala (1) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Printesa Beatrice si Edoardo Mapelli Mozzi  profimedia 0780904770 jpg
Nunta iordaniană a Prințului Hussein cu Rajwa, Profimedia (2) jpg
Charlene Monaco GettyImages 1258334722 jpg
Regele Charles în România foto  GettyImages jpg
Rania nuntă regală profimedia 0780889521 jpg
Prințul William și Kate Middleton la nunta hașemită, 1 iunie 2023, Profimedia (2) jpg
Regina Rania Al Abdullah, la nunta fiului său cel mare, Profimedia (1) jpg
rajwa hussein miri (1) jpg
kate middleton tiara jpg
Printul William si Printesa Kate la nunta Prințului Moștenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif  profimedia 0780779231 jpg
nunta Printul Mostenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif  profimedia 0780804179 jpg
Prințul Harry foto  Gettyimages jpg