Incredibil! Harry a apelat la vechii prieteni pentru a demara operațiunea „Întoarcerea acasă a prințului”

2 septembrie, 2024

Imaginile din ultimii ani cu Harry îngândurat sau de-a dreptul trist ne demonstrează tuturor că fiul cel mic al regelui nu se simte în apele lui în SUA, iar acesta pare să fie motivul pentru care prințul a cerut sfatul foștilor lui angajați și vechilor prieteni din Marea Britanie ca să-și plănuiască întoarcerea acasă. Temporară sau definitivă?

image

The Mail on Sunday a publicat un material care ne-a luat pe toți prin surprindere. Surse din apropierea Ducelui de Sussex au divulgat că acesta se consultă cu oameni din „vechea lui viață” ca să-și încheie exilul american, după ce s-a arătat dezamăgit de sfaturile primite de la experții americani pe asemenea probleme… delicate.

Metoda americană vs metoda britanică

„Harry refuză să mai aibă de-a face cu tot felul de PR-i de la Hollywood și caută acum ajutorul vechilor lui prieteni și consilieri. A ajuns la concluzia că trebuie să facă lucrurile altfel, pentru că ceea ce face în momentul de față n-are efectul scontat. Pe scurt, își schimbă modul de operare”, a conchis sursa publicației sus amintite. Dar cu ce scop?    

Aceste discuții fac parte dintr-un plan mai amplu al strategiei de „reabilitare” a Prințului Harry în ochii englezilor. Ce înseamnă mai exact acest lucru? Ca Harry să petreacă mai mult timp acasă, în țara lui natală, să-și repare relația cu tatăl lui, Regele Charles al III-lea, și, foarte posibil, să se întoarcă măcar parțial la îndatoririle regale.

Are oare Harry în vedere și împăcarea cu fratele său? Se pare că acest lucru nu e un scop realist în prezent, însă, săptămâna trecută, tatăl celor doi frați regali a apelat la sfaturile unui lider religios în privința iertării. Iar Harry s-a consultat și el cu cineva „din vechea gardă”, care e cunoscut pentru loialitatea sa și discreție.

Planul secret

Unul dintre acești noi consilieri ai lui Harry a trasat deja un plan care are în vedere întoarcerea prințului în cercurile selecte britanice și, mai mult de-atât, „reluarea unor îndatoriri regale”. Nu se știe deocamdată ce strategie e preferată de fiul suveranului britanic, momentan este receptiv la ceea ce au să-i spună toți cei care-i erau pe vremuri aproape.  

Unul dintre vechii prieteni ai prințului e de părere că „dacă Harry se întoarce în UK fără tam-tam, fără să fie promovat în acest sens și ia parte la diverse evenimente publice de mare amploare, are mari șanse să recucerească inima englezilor. E posibil să fie redus la munca de jos și să aibă voie doar să taie niște panglici și atât, pentru o vreme, însă chiar și asemenea activitate i-ar reda cheful de muncă”. Evident că revenirea lui la îndatoririle regale e posibilă „doar dacă anumiți membri ai familiei regale permit acest lucru”.

Criza de la mijlocul vieții?

Ce s-a întâmplat mai exact cu Prințul Harry în ultima perioadă? În primul rând, luna aceasta împlinește 40 de ani, o vârstă importantă care, cel mai probabil, i-a dat mult de gândit sărbătoritului din 15 septembrie. Este el fericit în acest moment al vieții lui? La o mică introspecție, e posibil să-și fi dat seama că ceva lipsește din viața lui, iar acum încearcă să schimbe modul de-a face lucrurile pentru a se simți mai bine.

image
Mai multe pentru tine...

Drept urmare, ducele a trimis niște mesaje pe WhatsApp unui număr de vechi prieteni din Marea Britanie, care, încântați de perspectivă, au demarat „Operațiunea Aducerea înapoi a lui Harry din întuneric”. Prietenii speră ca fostul secretar privat al lui Harry, Edward Lane Fox, să uneltească întoarcerea prințului. „Dacă poate face cineva asta, Edward poate! Data trecută când l-am văzut, îmi venea să-l iau de umeri și să-i spun: «Adu-l înapoi pe băiatul nostru!». Acum e momentul perfect!”, a dezvăluit unul dintre prietenii vechi al lui Harry.

Meghan e de acord?

Cum rămâne cu Meghan Markle în toată această strategie de aducere înapoi a lui Harry în Europa? Ei bine, cei doi soți regali nu divorțează! Cel puțin nu încă, dacă ne e permisă gluma. Harry și Meghan, care și-au petrecut ultimii patru ani din viață într-un exil autoimpus în California, nu ard de nerăbdare să se întoarcă permanent în Marea Britanie, nu plănuiesc o schimbare de domiciliu permanentă.

Cu alte cuvinte, soția prințului e la curent cu planul lui Harry de-a recuceri publicul și presa britanice, însă probabil nu știe amplitudinea operațiunii, nu știe că vechii lui prietenii îl vor de tot înapoi pe Harry.

foto - GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Prințul William și Prințul George jpg
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
fratele lui Kate Middleton, James Middleton, si sotia sa, Alizee Thevenet   FOTO Instagram jpg
Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles al III lea cu rugbistele din Noua Zeelanda   GettyImages 2170662093 jpg
FotoJet William și mătușa jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Profimedia (6) jpg
Prințul Willia Foto Profimedia jpg
Prințesa Diana  foto   Profimedia jpg
Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia, Profimedia (4) jpg
Printul Sverre Magnus al Norvegiei   Casa Regala norvegiana jpg
FotoJet Eugenie și Bea jpg
Kate Middleton Prințul George și Prințul Louis profimedia 0906155051 jpg
Printesa Stephanie de Monaco, Daniel Ducruet si fiica lor, Pauline Ducruet   Profimedia, Instagram jpg
Regina Mary și Regele Frederik Facebook2 jpg
Kate Middleton, Prințul William  foto   Profimedia jpg